İstanbul'da Fal - Falcılar

Sadece dün mü izinliydi ben de gitmek istiyorum da

kızlar başıma bir şey gelmeyecekse laf cafe Çiğdem tam bir rezaletti. Bir kere yüz yüze fal bakarken falcının sürekli soru sorup söylediklerimden yürümesi en sevmediğim şeydir Çiğdem sürekli soru soruyor tutturamayınca da kıvırıyor. İçim yandı 50 Liram çöpe gitti cidden 2 saat kendime gelemedim. Sabahın körü kalk sıraya gir, oralarda dolan keyiflerine göre alsınlar oh ne ala.
Falın içinden bir diyalog aktarayım;

Çiğdem: Hatice Kim?
Ben: Öyle biri yok.
Çiğdem: Hanife falan da olabilir, annenin bir arkadaşı
Ben: yok öyle bir arkadaşı
Çiğdem: Öyle birinden bir fayda göreceksiniz.

Fal komple böyle ilerledi kendi adıma 50 liranıza yazık, uykunuza yazık riske etmeyin derim.

zamanında bana da bu tarzda bakmıştı bende birdaha gitmemiştim ama müşterisi çok nedense

Bugünkü fal deneyimlerim
Dünkü tutku olumsuz faldan sonra kendime gelemedim. Gökçeye baktırdım bugün oda çok parlak şeyler söylemedi. Yine bir tartışma olumsuzluk gördü asıl olayda ise bir iki gün içinde arayacak Hiç zannetmiyorum oysaki...
Sonra kuzeye baktırdım o da sanki böyle beni tatmin etmedi ilk defa .aynı şeyler söyledi geçen söylediklerinin aynısı nerdeyse. Birde böyle azarlar gibi tavrı vardı ben bişe soruyorum. Ben neden bahsediyorum sence fln tarzı konustu pek iyi gelmedi.
Sonra zeynebe baktırdım o biraz iyi geldi bana. Şuan beklemedeyim bakalım . Bu hafta başka baktırmıycam

Gökçe, cafe bias'taki mi? Bana yıllık izinde, 10'unda dönecek demişlerdi.

geçen hafta ben de sormuştum 7 eylülde döneceğini söylemişlerdi. bugün sormadım tabi bilmiyorum ama bugün izinden dönmüş olması lazım.
Gökçenin falı çıkan var mı? gitmeye değer mi...eskide kötü yorumlar var, ben de telde birkez baktırdım, çok genel şeyler söylemişti, yani herkese uyar şeyler...tavsiye eden kimler ?

geçen hafta ben de sormuştum 7 eylülde döneceğini söylemişlerdi. bugün sormadım tabi bilmiyorum ama bugün izinden dönmüş olması lazım.

Teşekkür ederim Ben de pazartesi aramıştım, 8'inde dönecek 10'unda burada olur demişlerdi. Tekrar arasam iyi olacak galiba

Şimdi de cumartesi dönecek dediler

Evet bende andaç için gittim ergine baktırdım ben ve bi başka arkadaşım ikimizde umutsuzken erginden aşırı iyi baktı bende hemen gelip yazdım erginde çok iyiydi yani deneyebilirsiniz gönül rahatlığı ile. Sebahatsalkim sende problemin ne bilmiom ama tüm insanlığa patlamış bi kadına fal baktırmışsın zeynep ve içini rahatlatmış bence öok rahatlama :) o ne diyorsa inanma çnk

Zeynebin bir kaç falı çıkmıştı bende tecrübe etmiştim ben bana gayet çıkıyodu ana konu hariç tabi

Zeynebin bir kaç falı çıkmıştı bende tecrübe etmiştim ben bana gayet çıkıyodu ana konu hariç tabi
Zaten sıkıntı ana konu çıkmaz bi arkadaşımıza bu çocuk sana aşık aşık bekle dedi gelecek dedi adamın başka sevgilisi var kızda görüyor her gün :) ona da tabi ufak tefek şeyleri çıkmıştı ama al sana ana konu ZEYNEP E ASLA BAKTIRMAYIN KAFAM KAFAM ÜSTÜNDE KENDİME DAİR HAYATIMA DAİR :) ZATEN NASIL BEĞENİRSİNİZ ANLAMAM

Kuzey, evliye bekar, bekara evli demiş arkadaşlara... Çok biliyor ya! ondan azarlar gibi yapmıştır

Canim zeynepe inanma derim, hem kendi tecrubelerime dayanarak hemde bircok gorustugum insanjn yasadikalrina dayanarak diyorumki.zeynep sadece tesaduf eseri gordugu goruntulerden sonuc cikartiyor. Eger dedikleri dogru olsaydi, askindan olen adamlar gelirdi. Diger sevgilileri ile tatile gitmezdi.
Bu baskasi ile nisanlaniyor umidini kes asla olmayacak diyen adamda, goruselim demezdi. Nisanlisi ile dugun hazirligi yapardi.
Bu arada gecen gunde sordum AMA kimse yazmadi. Zeynepin neden patlayan fallarini apacik yazmiyolar acaba Cok merak ettim.

Kuzey mi toprak mı gökçe mi gerçi kişiye göre değişir ama bana an lazım gelecek çok önemli değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…