Evet mesela onceden hayatimdaki kisinin arkadasiyla sevgili oldugumu bilmistiEvet bu da olabilir bir de şeyi merak ediyorum ergine baktiranlardan şimdi ki zamani iyi yorumladi mi bende ilginc bir sekilde nokta atislari vardi
Nokta atisi adamin dengesiz olmasi, benim kredi karti borcum olmasi vs ise bence herkese soylenebilecek nokta atislari. En azindan benim icin.Evet bu da olabilir bir de şeyi merak ediyorum ergine baktiranlardan şimdi ki zamani iyi yorumladi mi bende ilginc bir sekilde nokta atislari vardi
Dilek her gidişte bir önceki sefer söylediklerinin tersini söyler. Boşuna gitmeyin.Dilek önceden taksimde bakan Dilek ise üzgünüm, onun dedikleri de çıkmıyor. Söylediklerimi not al diye yazdırır bütün falı ama hiçbi söylediği çıkmadı.
Kalabalik grup gidenlere o anda ayni seyi zaten soyleyemez foyasi ortaya cikar, o kadar akilsiz degildir ama bana once sordu, beni nerden duyup geldin dedi. Ben de kadinlar kulubu diyince verdi coskuyu demekBizi yonlendiren is arkadaslarimiz olmustu kalabalik grup gitmislerdi oyle bisey olsa anlasilirdi belli kelimeleri zaten falcilar kullaniyor bencede hic birine gitmemek gerek
Pes yani banada eski sevgilim icin dengesiz dediNokta atisi adamin dengesiz olmasi, benim kredi karti borcum olmasi vs ise bence herkese soylenebilecek nokta atislari. En azindan benim icin.
Ben de sokta ve bunalimdayimKızlar erginle ilgili yorumları okuyunca şok geçirdim. Çünkü bana kurduğu cumlelerin tıpkisi şeyleri yazmışsiniz. Yerlere düştü enerjimDesenize erginde yalan oldu.
Ben kesinlikle arayacagim! Resmen dolandirildik!Var mısınız kızlar yarın laf cafeyi arayıp hep beraber şikayet edelim
Öyle olmaz hep beraber bi saat belirleyip arayalım benceBen kesinlikle arayacagim! Resmen dolandirildik!
Dedigim gibi enerji tutmayabilir, fal cikmayabilir ama ezbere konusmak dalga gecmeye giriyo! Bir de bana dediki kazandigi parayi haketmek istermis!
2 kez gittim. 100 liram gitti.
Ayni saatte arayacagimizi burdan okuyup acmaz o cakallar telefonu :)))Öyle olmaz hep beraber bi saat belirleyip arayalım bence
Valla bana estetik demedi ama seninki dengesiz geri dönecek 2 yıl içinde ortak iş yapacaksınız bununla dedi ailen çocuğu başta istemeyecek dedi bideErgin nerdeyse surda yazan 7-8 kisiye birebir ayni cumleleri kurmus! estetik operasyona kadar! Biraz utansa da birkac gun laf cafe'ye gitmese bence! Cunki ben gidip sahsen yuzune soyleyecegim.
Ben varim .ders olsun en azindan.Ayni saatte arayacagimizi burdan okuyup acmaz o cakallar telefonu :)))
Ama dersenizki yapalim, ben yaparim. Hepimiz paramizi da geri isteyelim bence ve dolandirilmaya hayir diyelimki bu dolandirici falcilara ornek olsun!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?