İstanbul'da Fal - Falcılar

Evet bu da olabilir bir de şeyi merak ediyorum ergine baktiranlardan şimdi ki zamani iyi yorumladi mi bende ilginc bir sekilde nokta atislari vardi
Nokta atisi adamin dengesiz olmasi, benim kredi karti borcum olmasi vs ise bence herkese soylenebilecek nokta atislari. En azindan benim icin.

Bizi yonlendiren is arkadaslarimiz olmustu kalabalik grup gitmislerdi oyle bisey olsa anlasilirdi belli kelimeleri zaten falcilar kullaniyor bencede hic birine gitmemek gerek
Kalabalik grup gidenlere o anda ayni seyi zaten soyleyemez foyasi ortaya cikar, o kadar akilsiz degildir ama bana once sordu, beni nerden duyup geldin dedi. Ben de kadinlar kulubu diyince verdi coskuyu demek

Hahahaha :) şaka gibi bugün bende gittim banada ayni cümleleri kurdu...sana dönecek evleneceksiniz birde ortak iş yapacaksınız dedi...ama ilginçtir bildiği şeylerde oldu

Var mısınız kızlar yarın laf cafeyi arayıp hep beraber şikayet edelim
Ben kesinlikle arayacagim! Resmen dolandirildik!
Dedigim gibi enerji tutmayabilir, fal cikmayabilir ama ezbere konusmak dalga gecmeye giriyo! Bir de bana dediki kazandigi parayi haketmek istermis!
2 kez gittim. 100 liram gitti.

Ben kesinlikle arayacagim! Resmen dolandirildik!
Dedigim gibi enerji tutmayabilir, fal cikmayabilir ama ezbere konusmak dalga gecmeye giriyo! Bir de bana dediki kazandigi parayi haketmek istermis!
2 kez gittim. 100 liram gitti.
Öyle olmaz hep beraber bi saat belirleyip arayalım bence

Ergin nerdeyse surda yazan 7-8 kisiye birebir ayni cumleleri kurmus! estetik operasyona kadar! Biraz utansa da birkac gun laf cafe'ye gitmese bence! Cunki ben gidip sahsen yuzune soyleyecegim.

Ergin nerdeyse surda yazan 7-8 kisiye birebir ayni cumleleri kurmus! estetik operasyona kadar! Biraz utansa da birkac gun laf cafe'ye gitmese bence! Cunki ben gidip sahsen yuzune soyleyecegim.
Valla bana estetik demedi ama seninki dengesiz geri dönecek 2 yıl içinde ortak iş yapacaksınız bununla dedi ailen çocuğu başta istemeyecek dedi bide

Bu durumda elimde bi Gökçe kaldı :) erginde falı bırakmış zaten canı bi kez daha denerim sonuç yine Gökçe’ye giderim

Yarın arıyorum laf Cafeyi şikayetimi söyleyeceğim insanları salak yerine koymak bu kadar kolay olmamalı Siz de arayın kızlar

Ayni saatte arayacagimizi burdan okuyup acmaz o cakallar telefonu :)))
Ama dersenizki yapalim, ben yaparim. Hepimiz paramizi da geri isteyelim bence ve dolandirilmaya hayir diyelimki bu dolandirici falcilara ornek olsun!
Ben varim .ders olsun en azindan.

Tamam o zaman zaten 1.de başlıyor fallar o saatten sonra kesin Arıcam bende yazarım size

Ben parami geri istiycem kizlar! Fal cikmasa enerji tutmasa o parayi helal ederdim ama bu baska! Dolandirildigim parayi geri istiyorum!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…