aslında onlardan önce biz bırakabilsek...artık kime gidersem gideyim inanmıyorum ama ısrarla gidiyorum.Kendi özel yerini açacaktır...falı bırakamaz bunlar
Bende tavsiye edildiği için geçen hafta denedim,karakter analizi iyiydi bana da bu kişi senin kaderin seneye evleneceksiniz dedi,bir de evlendikten bir süre sonra birlikte işyeri açıcaksınız dedi,mevcut sorunları iletişim kopukluğunu bildi,senin evliliğinde boşanma olmayacak falan da dedi,bende senin gibi acaba fazla pembe tablocumu diye düşündüm bakalım bekleyip görücezmerhaba, senelerdir fal baktırıp bu forumu da takip eden biri olarak 2 hafta arayla 2 kez ergin'e gittim. biraz kafam karıştı. acaba çok mu pembeci ve herkese aynı şeyleri mi söylüyor?
bu adam senin kaderin. sonbaharda evlilik. seni çalıştırmayacak. bu sene senin yılın olacak. taşınıcaksın. iş değiştiriceksin. vs vs.
tarzını ve enerjisini çok beğendim ve tespitleri buradaki arkadaşların söylediği gibi çok çok isabetli.
ama yine de tereddütte kaldım...
giden arkadaşlar yorum yapabilir mi?
Bana da birlikte isyeri acicaksiniz dediBende tavsiye edildiği için geçen hafta denedim,karakter analizi iyiydi bana da bu kişi senin kaderin seneye evleneceksiniz dedi,bir de evlendikten bir süre sonra birlikte işyeri açıcaksınız dedi,mevcut sorunları iletişim kopukluğunu bildi,senin evliliğinde boşanma olmayacak falan da dedi,bende senin gibi acaba fazla pembe tablocumu diye düşündüm bakalım bekleyip görücez
Ayyy inanmıyorum ciddimisin,kaç kişi evlenip eşiyle işyeri açabilirki bariz sallamış,ayrıca bana da etrafındaki kişiler cinsellik peşinde dedi gerçekten şaka gibi,ergin de yalan oldu deseneBana da birlikte isyeri acicaksiniz dedi
Su anda etrafinda senle ilgilenen birileri olabilir ama hepsinin niyeti cinsellik, dikkat et dedi
Evet ta kendisi sordum gittiğimde daha önce asmin cafedemi çalıştınız diye evet dediKızlar bu ergin önceden taksim de asmin cafe ergin mı? Eğer oyleyse bana ve arkadaşıma geçen sene bütün soylediklerinin tam tersi oldu. Kumral zayıf biriydi benim bahsettiğim ergin.
Evet ta kendisi sordum gittiğimde daha önce asmin cafedemi çalıştınız diye evet dedi
Ergine kalsa arkadaşım şuan evli benimde çocuğum falan vardi o derece :) moral bozmak için söylemiyorum. Sanırım gelecegi olumluya bağlamayi seven biri. Bize cikmadi ama insallah size cikar. Belki de bizim enerjimiz tutmadi bilemiyorum.Kizlar ergini begendim aslinda ben genel olarak nokta atislari vardı ama banada evlenceksin bunla dedi. Fazla mi pembe tablocu acaba ? Yok bunla olmaz dedigi veya olumsuz konustugu varmi içinizde ?
hmmm anladim canim zaten fallara umutlanmayi bıraktım artıkErgine kalsa arkadaşım şuan evli benimde çocuğum falan vardi o derece :) moral bozmak için söylemiyorum. Sanırım gelecegi olumluya bağlamayi seven biri. Bize cikmadi ama insallah size cikar. Belki de bizim enerjimiz tutmadi bilemiyorum.
Yalan oldu bu durumda bi de sordum, pembe tablocu musun dedim, cevap verdi: biraz once burdan kalkan birine "bosanacaksin" dedim dediAyyy inanmıyorum ciddimisin,kaç kişi evlenip eşiyle işyeri açabilirki bariz sallamış,ayrıca bana da etrafındaki kişiler cinsellik peşinde dedi gerçekten şaka gibi,ergin de yalan oldu desene
Birebir aynı cümleleri kurmuş şaşkınlıktan ne diyeceğimi şaşırdım,verdiği zaman dilimi bile aynı Aralık ayında ilişkin düzene girecek dedi bana daErgin bana: sen ask kadinisin, sevmeden biriyle olamazsin. Bu adamin dengesizlikleri senle ilgili degil, sana duygulari var, aralik ayinda davranislari degisip iliskinizi oturtacak, seneye sonbaharda evleneceksiniz dedi. Evlenince calistirmayacak cunku ortak is yapacaksiniz dedi. Yeni biri cikmayacak, istesen de istemesen de kaderin bu adam dedi. Cikanlarla da sen yapamazsin cunki sen ask kadinisin dedi. 2018 senin dönüm noktan dedi.
Banada aşk kadinisin sevmeden evlenemezsin. Aralik ayinda iliskin düzene gircek dedi. Bakarken begenmistim aslinda ama cidden fena patladiBirebir aynı cümleleri kurmuş şaşkınlıktan ne diyeceğimi şaşırdım,verdiği zaman dilimi bile aynı Aralık ayında ilişkin düzene girecek dedi bana da
Ergin bana: sen ask kadinisin, sevmeden biriyle olamazsin. Bu adamin dengesizlikleri senle ilgili degil, sana duygulari var, aralik ayinda davranislari degisip iliskinizi oturtacak, seneye sonbaharda evleneceksiniz dedi. Evlenince calistirmayacak cunku ortak is yapacaksiniz dedi. Yeni biri cikmayacak, istesen de istemesen de kaderin bu adam dedi. Cikanlarla da sen yapamazsin cunki sen ask kadinisin dedi. 2018 senin dönüm noktan dedi.
Hahah yaa geçen sene bana da sen bir estetik yaptirabilirsin dedi düşünmüyorum deyince ileri ki yıllarda küçük bişeyde olabilir botox gibi falan demsti şaka gibi :))Bu forumu senelerdir disardan takip ediyodum, ergin icin kayit oldum bugun. Iyiki de kayit olup sormusum sizlere.
Uzuldum cunki enerjisi iyi gelmisti. Ama bu durumda herkese bire bir ayni cumleleri kuruyosa ortada bayagi bi kandirma durumu var demektir(
Bi de bana 'seneye estetik bir operasyon olacaksin' dedi. Ne alaka dedim. Bilemiyorum, aniden karar vericeksin cunki sen ani karar veren birisin dedi.
Herkese inaniyosun, herkesi kendin gibi iyi kalpli saniyosun dedi bi de :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?