Hepimiz ayni durumda olup hala akillanmiyoruzYa varya artik ne diyeyim bilemiyorum Allah bana daha kaç kez fallardan medet ummayi bırak mesaji verecek bilemiyorum.
Aynen öyle herkes mi aşk kadini herkesin mi aralikta iliskisi duzelcek herkes eski sevgilisiyle barisip evlenecek bu kadarda tesaduf olamaz yani. Aslinda ergine de kızmıyorum baska falcılara da kendime kiziyorum sonucta kimse silah zoruyla fal baktirtmiyor bize. Biz kendimiz gidiyoruz ve hala akillanmiyoruz. Neyse cidden artik uzun bir sure baktirmicamHepimiz ayni durumda olup hala akillanmiyoruz( senelerdir dolandirila dolandirila ben hala akillanmadim mesela
O zaman ergin bayagi bildigin dolandirici cikti yani bu durumda!
ayyy estetik operasyonu bana da dediBu forumu senelerdir disardan takip ediyodum, ergin icin kayit oldum bugun. Iyiki de kayit olup sormusum sizlere.
Uzuldum cunki enerjisi iyi gelmisti. Ama bu durumda herkese bire bir ayni cumleleri kuruyosa ortada bayagi bi kandirma durumu var demektir(
Bi de bana 'seneye estetik bir operasyon olacaksin' dedi. Ne alaka dedim. Bilemiyorum, aniden karar vericeksin cunki sen ani karar veren birisin dedi.
Herkese inaniyosun, herkesi kendin gibi iyi kalpli saniyosun dedi bi de :)))
Cok haklisin, biz kendi ayagimizla kosa kosa gidiyoruz. Kimisi tutturuyo kimisi tutturamiyo. Ama karsisina oturan herkese ayni cumleyi kuran bir dolandiriciya verdigim parayi helal etmiyorum. Karsisina ihtiyac duyup gelmis birine bilerek yapilmaz bu!!Aynen öyle herkes mi aşk kadini herkesin mi aralikta iliskisi duzelcek herkes eski sevgilisiyle barisip evlenecek bu kadarda tesaduf olamaz yani. Aslinda ergine de kızmıyorum baska falcılara da kendime kiziyorum sonucta kimse silah zoruyla fal baktirtmiyor bize. Biz kendimiz gidiyoruz ve hala akillanmiyoruz. Neyse cidden artik uzun bir sure baktirmicam
Sana tam olarak ne dediBanada soyledikleri olumsuzdu hep
Aynen bu karsinda ki insani salak yerine koymaktir. En azindan emek verip bir fal bakarsin cikip cikmamasi Allaha kalmistir ama ezberlemis gibi herkese ayni cumleleri soylemek dolandiriciliktirCok haklisin, biz kendi ayagimizla kosa kosa gidiyoruz. Kimisi tutturuyo kimisi tutturamiyo. Ama karsisina oturan herkese ayni cumleyi kuran bir dolandiriciya verdigim parayi helal etmiyorum. Karsisina ihtiyac duyup gelmis birine bilerek yapilmaz bu!!
Umay bende acayip fiyaskoydu. Ama enerji meselesi. Ben Laf cafe falcilarina tovbe etmistim. 7 yildir gitmiyodum. Gecen yil umay yuzunden bu yil de bu ergin yuzunden gittim. Bir daha laf cafe'ye adim atmam. Dolandirici calistirmalari hic onlara yakismayan bir davranis!Bu cocukla olmaz unutamadigi biri var sevememis seni dedi yarinda umayi denicem onun icin cok iyi dediler
en azindan bir kisiye farkli birsey söylemiş ama bu o kadar kisiye ayni şeyi söylediği gerçeğini değiştirmiyor tabiiBu cocukla olmaz unutamadigi biri var sevememis seni dedi yarinda umayi denicem onun icin cok iyi dediler
Belki 2 tip bakimi vardir bir grup insana bize soylediklerini, diger gruba da gofret34'e soylediklerini soyluyoduren azindan bir kisiye farkli birsey söylemiş ama bu o kadar kisiye ayni şeyi söylediği gerçeğini değiştirmiyor tabii
Belki 2 tip bakimi vardir bir grup insana bize soylediklerini, diger gruba da gofret34'e soylediklerini soyluyoduren azindan bir kisiye farkli birsey söylemiş ama bu o kadar kisiye ayni şeyi söylediği gerçeğini değiştirmiyor tabii
Evet bu da olabilir bir de şeyi merak ediyorum ergine baktiranlardan şimdi ki zamani iyi yorumladi mi bende ilginc bir sekilde nokta atislari vardiBelki 2 tip bakimi vardir bir grup insana bize soylediklerini, diger gruba da gofret34'e soylediklerini soyluyodur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?