İstanbul'da Fal - Falcılar

Ya varya artik ne diyeyim bilemiyorum Allah bana daha kaç kez fallardan medet ummayi bırak mesaji verecek bilemiyorum.
Hepimiz ayni durumda olup hala akillanmiyoruz ( senelerdir dolandirila dolandirila ben hala akillanmadim mesela
O zaman ergin bayagi bildigin dolandirici cikti yani bu durumda!

Hepimiz ayni durumda olup hala akillanmiyoruz ( senelerdir dolandirila dolandirila ben hala akillanmadim mesela
O zaman ergin bayagi bildigin dolandirici cikti yani bu durumda!
Aynen öyle herkes mi aşk kadini herkesin mi aralikta iliskisi duzelcek herkes eski sevgilisiyle barisip evlenecek bu kadarda tesaduf olamaz yani. Aslinda ergine de kızmıyorum baska falcılara da kendime kiziyorum sonucta kimse silah zoruyla fal baktirtmiyor bize. Biz kendimiz gidiyoruz ve hala akillanmiyoruz. Neyse cidden artik uzun bir sure baktirmicam

Ya bide nakit 40 kredi kartina 50 tl istediler mal gibi bayildim o parayi yazik oldu

Bide aile ici birsey alacakmisiz ev araba gibi

ayyy estetik operasyonu bana da dedi

Cok haklisin, biz kendi ayagimizla kosa kosa gidiyoruz. Kimisi tutturuyo kimisi tutturamiyo. Ama karsisina oturan herkese ayni cumleyi kuran bir dolandiriciya verdigim parayi helal etmiyorum. Karsisina ihtiyac duyup gelmis birine bilerek yapilmaz bu!!

Aynen bu karsinda ki insani salak yerine koymaktir. En azindan emek verip bir fal bakarsin cikip cikmamasi Allaha kalmistir ama ezberlemis gibi herkese ayni cumleleri soylemek dolandiriciliktir

Bu cocukla olmaz unutamadigi biri var sevememis seni dedi yarinda umayi denicem onun icin cok iyi dediler
Umay bende acayip fiyaskoydu. Ama enerji meselesi. Ben Laf cafe falcilarina tovbe etmistim. 7 yildir gitmiyodum. Gecen yil umay yuzunden bu yil de bu ergin yuzunden gittim. Bir daha laf cafe'ye adim atmam. Dolandirici calistirmalari hic onlara yakismayan bir davranis!

Bizi yonlendiren is arkadaslarimiz olmustu kalabalik grup gitmislerdi oyle bisey olsa anlasilirdi belli kelimeleri zaten falcilar kullaniyor bencede hic birine gitmemek gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…