- 12 Ekim 2014
- 249
- 45
- 48
- 35
Gokceye ayrildigim kisiyi arayacagim dedim diyo sakin arama yuz vermeye gelmez erkekler :)) dedim arasam olumlu olurmu diyo bence arama erkek milleti buBazi falcilarin egosu cok yuksek oluyor, oturup akil veriyorlar. Biz akil almaya gitmiyoruz. Bunun icin diplomali psikologlar var! Senin isin fal bakmak, bana ne yapacagimi soyleyecek sen degilsin. Ben sirf bu yuzden artik toprak'a gitmiyorum.
Belki de adam aramani bekliyor! Ama aramazsan daha cok fala ihtiyacin olacak, onlarin daha cok isine gelecek! O yuzden insan olarak degil para olarak goruyorlar bizi maalesef.Gokceye ayrildigim kisiyi arayacagim dedim diyo sakin arama yuz vermeye gelmez erkekler :)) dedim arasam olumlu olurmu diyo bence arama erkek milleti bu
Emre corap gibi sevgili degistirme dedi bana .dedim 29 yasindayim 2tane sevgilim oldu bu cok degil dedim.diyoki yazismissin cok kisiyle.malesef falcilarin cogu boyle bazi arkadaslar ornek istedi diye yazdim.umarim faydali olurBelki de adam aramani bekliyor! Ama aramazsan daha cok fala ihtiyacin olacak, onlarin daha cok isine gelecek! O yuzden insan olarak degil para olarak goruyorlar bizi maalesef.
ÇIKMAYAN FAL HABERİ : Gökçe ,kuzey ,toprak ,okan ,murat,neslihan, bu kişilerin 3 hafta 1ay içinde döner dediği eski sevgilim yeni birisini bulmuş . bilginize.Yalnız gökçe bi boğaz diş agrısı yaşayacaksın demişti o oldu. dişim ağrıdı 2 gün .
adam ?Bir şey soracağım yalnış anlamazsanız adam kaç yaşında
adam ?
30.niçin sordunuz?yani sevgiliniz
Kızlar uzun zamandır fal baktırıyorum. Şöyle söyleyeyim Zeynep, Kuzey, Tutku vs bir şekilde çıktı. Ama çıkması iyi mi oldu onu tartışmak lazım. Bazen salmak ve sonucu oluruna bırakmak lazım geldiğini ben anladım. Ama biliyorum ki bu kadar söylediğimden sonra kesin söylediğim falcıların numarasını isteyenler oluyor. Ama inanın hakkımızda hayırlısını istemek en iyisiymiş. Ben bunu gördüm. Beklediğimiz adamlar gerçekten de beklemeye değer mi onu da bir düşünmek lazım.
30.niçin sordunuz?
Hani birini bulmuş hemen dediniz ya genelde daha erken yaştakiler zaten hemen birini bulmyaa meyilliler fal patladı saymayın diycektim ama yaşı varmış
Tesekkurler paylasimin icinSize burdaki bazı falcılarla alakalı dikkat ettiğim ve gözlemlediğim birkaç tüyo vereyim arkadaşlar.
Gökçe; Gökçeye ben hiç telefondan baktırmadım hep cafede baktırdım ve ilk falını çok beğenmemistim ki burdada yazmistim zaten sonra tekrar yazilmaya baslayinca bi şans daha verdim ve favorilerimden oldu. Gökçeye çok soru sormayın ve falını bölmeyin emin olun o zaman çok verimli oluyor. Benim ilk falım öyle çok soru sorup falını sürekli bölmüştüm o onu pek sevmiyor anladığım kadarıyla, öğlen saatleride gitmenizde fayda var çünkü akşam yoruluyor birkac defa gunduz birkac defa aksam gittim çünkü ve aynı soruları sormayın sinirleniyor :)
Kuzey; Bi arkadaşımı ona götürdüğümde falı kısa sürdü ve kızdan sonra ben fala girdim Kuzeyin bana dediği şey şuydu " Arkadaşını bi dahada getirmezsen sevinirim" Sebebini sorduğumda beni test etmeye gelmiş, yaşıni soruyorum siz bilin demesi, ukala vs. Gibi şeyler söylemişti. Gerçektende ben birçok kisiyi fala goturdum sadece o kizi sevemedi ki zaten oyle bi kizdi çok israr etmisti diye goturmustum. Özetle Kuzeyle enerjiniz tutarsa döktürür tutmazsa zaten bakmak istemiyorum der ya da başından savar birçok falcı gibi. Ama çok enerjisi yüksek ve pozitiftir çok güler falda ciddileşir. Ama o önyargıyla oturmayin karsisina o zaman ne demek istediğimi anlarsiniz.
Burda bahsedilen Can bey( Kendi ofisi olan)
Onun fal fiyatı dışında aslında elestirebilecegim pek birseyi yok. O bir dönem meleklerde çalisti sonra symbole gecti sonra tekrar meleklere gecti ordan beri firsat buldukca baktiririm. Can çok tatlış bir adamdır falı sohrt havasında geçer daha çok ama çok eleştirir ve o da ani sinirlenebiliyor gereksiz dikkatli dinlemeyice kucuk kucuk laf sokmalari olur burçlardan çok yürür bu arada çok fazla burç verir o yuzden not tutun, resim görmek istiyor mutlaka gösterin :) çünkü çok makara yapar resim uzerinden.
Melekler Eren; Ben bu adamı bir türlü çözemedim fala başlarken hayatım demeye başliyor ta ki bitirene kadar o kadar çok yağlıyor ballıyor ki ben seni beğenmedim diyemiyorsun. Eren soru soruyor tavsiyem sorularina cevap verin çünkü ordan yuruyor, sorulara cevap verilmezse ya da belirsiz kalirsa fal tamamen başka yöne kayiyor. Ve meleklerin gürültusune katlanabilirseniz tabi. Herkes dipdibe fal çok bölünürse şaşırmayın.
Taksim symbol toprak; Falı kısa sürüyor ve her dediği cümleden sonra doğrumu deyip onaylatiyor ben asla öyle şeyleri sevmem. Fincanı çevirip duruyor ona da mecbur her dedigine doğru deyinki falın devamı gelsinaksi taktirde devamı gelmiyor.
Daha yazacagm kızlar şimdi işim çiktigi icin yarida kesiyorum
2005 beri fal baktiryorum ever sidik yarışına girmek istersen gireriz Yok forum da eskiymiş yine komplekse hareket etmenin anlamı yok kafe falcıları kötü bana bundan önceki sevgilimle evleneceğimi kimse söylemedi hatta Benin reddeceğğmi söyledi kafe falcıları söyledi dejavu kafede yiğit denen beş para etmez dışında hiç bir zaman brtbat falcı görmedim size tavsiyen angels cengiz gidin size olumsuz seyler söylesin siz de yıdızname baktırın3 tane sini yazmamin nedeni en meshur olanlar onlardi.en iyi leri bunlarsa kotu olanlardan hic bahesetmek istemedim ki forumda eskiyim fal konusunda hep takipteyim ne yazikki. Evet yalan degil cin kullanarak bakan falcilara inaniyorum seni niye gerdi hayirdir.
Tesekkurler paylasimin icin
bencillği nerede biliyormusun kafe falcıları kötü demesi tü kaka demesi sen umutla beklerken moralini aşşağı çeken ayrılık nedeniyle paçaları tutuşmuş bana edi yi anlatsın Hande yi anlatsın hikayebencil davranmış olsaydı burda paylaşım yapmazdı. kötü falcılara yönlendirip iyide diyebilirdi bence yanlış düşünüyorsun
Ozelden mesaj yazip ozur diliyorsunuz.burda boyle seyler yaziyorsunuz.paca tutusmasi falan cok ayip.size soyleyecek birsey bulamiyorumbencillği nerede biliyormusun kafe falcıları kötü demesi tü kaka demesi sen umutla beklerken moralini aşşağı çeken ayrılık nedeniyle paçaları tutuşmuş bana edi yi anlatsın Hande yi anlatsın hikaye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?