İstanbul'da Fal - Falcılar

Canım o an olabilmesi yüksek ihtimal olan şeylerdi diyorsun, o ihtimal varken bunların olmayacağını söyleyen falcı iyi falcıdır, gerçekten geleceği görüyordur, zaten olma ihtimali olan şeyleri olacak gibi söylemek iyi falcılık değildir, oo anki durumdan yorum yapmaktır, ya da senin beynini okumaktır , bu tarz bakmak çok yanıltıcıdır.....bence bu durum çok kötü bir durum...gelecek bilinmez denir ama bilen nasıl biliyor......durum çok olası iken olmayacağını söyleyen bir falcı eğer bunu bildiyse işte bu takdir edilir.

Yazdıklarınıza katılıyorum ama bence bu forumda başarılı falcılara çok haksızlık ediliyor , kuzeyi genel anlaöda beğeniyorum anda çok iyi ama gelecekte sadece duymak istediklerimi anlatıyor bazılarını evet yaşadım ama zeynep ve tutku çol daha farklıydı zeynebi sorularımla zorladığımda biraz geriliyor ama nokta atışları yapıyor tutku bambaşka zaten yalnız çok soru sormamak hatta fal esnasında mudahale etmeden dinlemek lazım aksi halde çok karışık bir fala dönüşüyor ve bence gerçekten hakkını veriyor bu güne kadar hiç kısa bakmadı bana ve öylesine ayrıntı öylesine spesifik şeyler söylüyor ki bazen , bunu nasıl bilebildi diye günlerce düşündüğüm oldu ki çok kritik kararlar almam gereken bir dönemde doğru seçimleri yapmamda da çok etkili olmuştur , tutkuda en sevdiğim şey ise diğer falcılara göre çok daha az bir egosu olması dönüp size fal bu sadece ben bögle hissediyorum hayırlıysa eğer umarım bu şekilde gerçekleşir diye biliyor , fakat yazılanları okuduğumda zeynep ve tutku hakkında öyle şeyler yazılıyor ki bemce ikisinede büyük haksızlık ediliyor , şaşırıyorum gerçekten . Zeynep için yazılanlar bir kıyamet zaten hoş her yazılanada inanmamak lazım bence bazı kişiler baktırmadan kasıtlı olarak karalıyorlar ve bu platformu amacından saptırıyorlar

Ben Cihangir de yaşıyorum çok ca falcı ile tanıştım hatta bir tanesi bir dönem bende kaldı falcılara güvenip iş yapmayın şakın ha hertürlü yalan düzenbazlık onlarda Gökçe denilen bayana gittim fasa fiso net bişey söylemeyen biri şaşırtıcı biri değil gelecekle ilgili bişey söylemeyen söyleyemeyen biri cansu sentinus tam bir atmasyon. Yalan üstadı kuzey e gittim o o dönem iyiydi boş konuşmuyor ben samimi insanı yönü olan insanlara gidin derim ha burada övülen can denilen kişiye bir kez symbol gittim bizim semtte gördüğüm biri ama hakkında bazı şeyler duydum bu işi sevmediği yani fal işini hatta o ... gördüğü buna eleştiri yazan birini telefon ettirip tehdit ettirmiş vs çok deneyimim olduğunu söyleyemem ama sakın sakın güvenip iş yapmayın

Anlamadım noktalama yanlışımi yaptiniz? Diğerlerini anladimda kuzeyi övdünüzmü sövdünüzmü? Birde can bey öyle birsey yapacak bir adama benzemiyor emin misiniz? Çok şaşırdım

Anlamadım noktalama yanlışımi yaptiniz? Diğerlerini anladimda kuzeyi övdünüzmü sövdünüzmü? Birde can bey öyle birsey yapacak bir adama benzemiyor emin misiniz? Çok şaşırdım
Kuzeyi övdüm ben başkasının söylediğini söyledim siz aldırmayın neyse fikriniz öyle devam edin ben başkasının yalancısı pozisyon dayım ama ben falcılara güvenmem 15 dakikalık bir olay sizin neyinizi bilsinler ama kuzey kısa ve özdü onun o tarafını. Beğendim çok komik şeylerde duydum düşündükçe gülüyorum dedimya siz aldırmayım bu benim düşüncem her görüşe saygı duyarım kim nereye kime gitmek isterse ister bu

neden 2 üyelik ?

O ise maalesef oyle birsey yapabilecek biri izlenimi uyandirdi bende de.Bir yandan bana fal bakip obur yandan telefonla konustu .Lakayt yani.
Bu yaptığı müşteriye saygısızlıktır.....hem 100 tl'yi müşteriden alacaksın, hem de ona saygısızlık edeceksin...kaldırmayın şunların götünü ya...neyi biliyorlar ki sonuçta, çok ta bir şey bildiklerini düşünmüyorum, ıvır zıvır şeyler

Evet kızlar gelişmelerin tamamlanmasını bekliyordum çıkan patlayan yazmak için üstüste önemli gelişmeler oldu benımki biraz karışıktır durumlarım okadar karışıkki sabırla okursanız falcılar hakkında bir çıkarım yapabilirsiniz çünkü aynen cümlelerini aktaracağım :

Eğitim: 3 yıldır yılan hikayesine dönen beni adeta mahveden sancılı eğitim sürecim vardı

Kuzey: İlkinde yarım kalması hayırlı olmuş ama Ne olursa olsun aynı okula geri döneceksin dedi ilk ve 5.falındada yalnız dediki bu çok aksayarak olacak hemen dönmeyi bekleme dedi sondan bir evvelki falında ben sormadan bu yılın sonbaharında eğitim sürecin başlıycak çok hayırlı dedi.Hayatında işte eğitimde bu adamla ilgili sorun da değişecek sonbahar ı bekle dedi. Yarım kalan eğitimi tamamlayıp onun işini yapıcan sen dedi. İlk falıma aralık 2016da sonucuya haziranda baktırmıştım.

Tutku: İlki Martta sonu haziranda 3 fal baktırdım ilkinde eğitimin nolcak dıe sonda sordugumda "vallahi geri dönüşünü görmüyorum canım ya olumsuz veriyor bana" dedi. 2.de ben sormadan hani. soru sormadığımız bölüm varya orda dediki "geçmişten yarım bıraktığın sürece devam edeceksin bu sonbahar ayında çokta hayırlı olcak" dedi. 3.de ise evet devam edeceksin çok aksamışsın ama 2018te start alcaksın" dedi kararı size bırakıyorumm..tutkuda aynen şöyle oldum:

Zeynep : "Okulunla ilgili pişmanlıklar üzüntüler yaşamışsın ama sana rahatlık olucak bekle rahatlık olucak bekle yazıyorlar" demişti martta tek kez baktırdım

Majestik Öykü : Geri dönüşün yok canım malesef ama seninde kaderinde bu okulu bitirmek var yaaa dedi şaşırdı. Nasıl yok biryılmı dedim çokmu istiyordun belki enerjini kastın fallar farklı verıyodur dedi ama ben görmüyorum uzun süre dedi. Ki çok iyi falcıdır dipnot artık bakmıyor

Symbol Toprak :ilki ocak 2016 sonu Temmuz buyıl ilkinde olmayacak dedi buyıl gittiğimde bunu yine vermiyor dedi hiçmi vermiyor dedim öncelik maddi toparlanma yoğun veriyor kaldıramazsın dedi ve odaklanmıyorsun dedi

Asmin Utku:Önce yarım kalması çok iyi olmuş bu durum çok hayırlı olmuş dedi çok ilginçti ki Kuzeyde ilk falında okul hayatının yarım kalması çok hayırlı olmuş dediydi. Mülakatın başarılı geçcek ve devam edeceksin senin egitim hayatın çok başarılı sana kim olumsız enerjı verdiyse uzulme dedi.1mülakat 1sınav var dedi Utkunun falları bana yuzde 70çıkmıştı.

Kadıköy Cengiz: Direkt masaya oturur oturmaz şoke etti dediki "yarım bıraktığın eğitim hayatının devamıyla beraber bulacağın iş...." dedi ben "neee devam mı edecek yani.. dedim evet ataman ama başka şehre olcak dedi cengiz hakkımda bilgi istiyorum kızlar

Destina Asmin: Mısır tarotu baktırdım yurtdışı eğitimi görüyorum dedi ilk soru kısmında dönüp dolaşıp aynı yere gıdıyorsun dedi ama 2yıl veriyor canım dedi.

Akrepgoz : Haziran da okuluna kavuşacaksın.

Şimdi kızlar alttarafı eğitim ama fallar görüyorsunuz farklı ve bu isimler geçmişte baktırıpta bana kısmen çıkan falcılardandır iyi kötü hepsi devamlılık görüyor ama aksamada görüyor Öykünün dediği gibi öyleyse ben eğitimime er geç devam edicekmiyim sizce bu fallar size gelse ve bugun okulunuzdan red cevabı almış olsanız ne düşünürdünüz. Dipnot ortada bnm çalışkan olup olmamam değil başka üst durumlar vasiyetler var.. Eğer bnm eğitim durumum bukadar karmaşıl olmasaydı tutkuda boyle farklı konuşmazdı öyküde geri dönüş yok ama kaderindede bitirmek var o masteri demezdi.

Kim bu listede en iyisi sizce?

Yorumlarınızı bekliyorum kızlar inanın sevgilimden ayrılırken bile bukadar acı cekmedim bu kaçıncı aksama kahroldum

Saygısızlıkta Kadınlar Kahvesi denen yer bir zirve.....Ortalık toplamakla , boşları almakla, telefon edenlerin isimlerini yazmakla görevli bayanlar kral havasındalar , müşteriyi alenen azarlıyolar.Sanki Christian Barnard'ın asistanları (!) İzbe, karanlık, tozlu bir yer. Alt katta kilolu bir bayana fal baktırdım.İsim ve burç soruyor ona göre yorum yapıyor. Fal bakan kişi bir yandan gelen geçenle konuşuyor, müşteri dert anlatmaya çalışırken o yemek siparişi verme derdinde ...İkide bir 'Kuşum, canım ' demek saygı değildir.Hiç tavsiye etmeyeceğim bir mekan.Azarlanıp ezilmek için saatlerce beklemiş ve para vermiş olursunuz.

Son düzenleme:
Aşkı yazıyorum onla ilgilide birşeyler netleşti ikisi üstüste geldi eğitim faul oldu hangi falcı bildi desem cevap yok evet aşk şöyle

Tutku: İlkinde eskisiyle ilgili siz asla kopamamazsınız ama bu adam zaman zaman gelişler gidişler sergiler dedi ikincide bunla birisi arasında secim yapacaksın 2yıl içinde dedi üçücüde eskiden kimse yok dedi bambaşka yeni biri gördü şok oldum dedimki asla kopamazsknız dıyordun dedim 3ayda çok şey değişmiş dedi oysa bana 2yıllık bakmıştı
şimdi falları dinleyince anladımki hepsinden kısım kısım çıkmış çünkü merakla beklenen eski geri döndü! yenisiyle eskisinin sırasını karıştırdı bu arada...

Kuzey: Telefon da baktırmıştım adamın tipini bile tarif etmiş ti ve tam dediği tarihte 2kez falı bana çıkmıştı onun yorumu evlilik yoluna girceğimiz ve onun benden kopamayacağı yönündeydi son falındada bir ay içinde gelcek dedi eylülde geldi ve hâlâ konuşuyoruz yenisine bişey olmaz dedi evet gercekten olmadı

Zeynep :Sadece eskisi üzerine baktı ve sizin sonunuz yok ama daha çok görüşceksiniz dedi ve iletişim tarıhlerini ve onun hayatındaki iki önemli olayı bildi gelecekle ilgili ama okuldan iyi haber felan almadım vede adam önümde diz çökmedi ama evet 5ay sonra geri geldi... haa birde seni niye araştıtıp duruyor bu adam dedi. çok komik şeyler dedi koptum ama gerçek oldu hesabımı çaldı p... herif öyküde seni araştırıyo demişti. ikiside su falına bakmıştı

Öykü:Direkt eski si gelcek dedi ben yenisini sormama rağmen yenisi içinde sonbahar da senden vazgecıyor dedi evet benden sogudu ve vazgecti ama elinde çiçekle gelip özür dilemedi

Destina: İkisini inanılmaz bir şekilde tip fizik olarak oyle bi tarif ettiki şoke oldum yenisi için daha çok seviyor ama sen eskisini daha çok seviyorsun dedi yenisi kendini düzeltecek eskisi aynı kalacak dedi kuzey se eskisi düzelecek dedi şuan için bir ilerleme yok bu kadına giden varsa yorumunu isterim cidden çok ilginçti.. yeniye şans ver diyen 3kişiden biri ilginçki 3üde symbolde...

Eren : Benim agzımdan hiç laf alamadığı için sinir olmuştu ilki için gözü dışarda seni begenmemiş o... seviyor buadam dedi yenisi içinde gülü geçtim dikenini almamış şutla bunu dedi malatyalı yeni birini gördü

Symbol Toprak : Yenisi için adam gayet olumlu ve ciddi yete yonelik ilşki olacak al kendin gör dedi cidden kartlar hep kupa onlusu ikilisi falandı nasıl oyle kartlar çıktı hayret ettim bende.. ama sabırlı olursan uzum soluklu olcak dedi eskisi dönmüycek dedi sana kim diyorsa bunları dedi buadam kötü dedi

Zaza: Eskisi döncek dıye dırekt soyleyen tebrik ettiklerimden ama yenisinin fotosunu gosterdim çok iyi adam dedi sonra hakkında kotu bişey dedim boşver bunu dedi tamamen değiştirdi falını..

Asmin Utku: Yenisinide eskisinide biryıl once görenlerden yenisinden neden ayrıldıgıma kadar bildi ama artık bakmıyor eskisinr iyi diyenlerden oda...

Sonuç
Tutkunun ve kuzeyin kopamazsınız dediği eskisi ansızın geri döndü halan daha da konuşuyoruz ama daha buyuk bir değişim yok adamda ama biraz daha cana yakın ve ilgili yenisi evet malesef eskıden cidden sevmiş ben inanmamıştım şimdi çok pişmanım ama o vazgecti benden hiçkimse de bnm uzlaşma isteğimi bilmedi göremedi tutku sadece şu 2ay seni kandırcak dedi öyledr oldu... evet yorumlarınızı alim

Merhaba kızlar, en son 2 yıl önce melekler kahvesinde muzoya fal baktirmistim memnun kalmıştım dedikleri çıkmıştı simdi melekler kahvesinden ayrildi mi tamamen? Veya melekler kahvesind onerebileceginiz baska biri var mi

bir şey sormak istiyorum telefonda bakan zeynep ( hayatıma dair) karşı tarafın düşünceleri konusunda nasıl?

uzun zamandır takip ediyorum burayı bende deneyimlerimi yazmak istedim. 4 senelik ilişkim bitti 3 ay önce baya bunalımdaydım o aralar çok baktırdım normalde cok fal baktıran biri değilimdir.karşımada biri çıktı ama bişe hissetmiyorum onun bana karşı hisleri var arkadaş gibiyiz şuan.

kadınlar kahvesi pelin=anda ve geçmişte gerçekten çok başarılı ama geleceği bazen tutuyor bazen hiç tutmuyor. eskisi ile bu yeni çocuk arasında kalacağımı ama eskiyi sececegimi söyledi. eski sevgilimin annesinden kaynaklı bişeler olduğunu da söyledi

kadınlar kahvesi dilek=5 sene önce birlikte olacağım insanı bilmişti sınıf arkdasın falan demişti hatta onun haricinde tek tük cıktı bayadır gitmedim zaten ayrılmış

root cafe kuzey= cok kısa baktı o da 10 hafta ıcınde eskisiyle bir konusmamın olacagını söyledi

kapriss kafe roza= eskisinden bi cacık olmaz iyiki bitmiş yenisine sans tanı dedi

damlalar cafe tuba=o da eskisinden bi halt olmaz sana dönecek ama yine aynı şeyler yaşanır düzelmez dedi

angels kafe cengiz= ben tarzını cok beğeniyorum cengizin olumsuz şeyleride söylüyor ve illa olacak diye ısrar etmiyor o da eskisiyle 3 hafta içinde konuşma olacak kararı sen vereceksin yenisini istersen o da olur sana ilgisi yoğun dedi

kafalar trilyon yani herkes başka bişe diyor bakalım çıkarsa yazarım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…