İstanbul'da Fal - Falcılar

Adamin cocugu hik demis burnundan dusmus.Pelin hala bu cocuk onun degil diyor....

Pelin öyledir adam çoktan başkasını bulmuştur yok onlar sevgili değiller aralarında hiç bişey yok der,eskiden baya bi gitmişliğim var kendisine,herkese bu adam senin kaderin diyip duruyodu
Pelin'i tanımıyorum ama bazı yeteneksiz falcıların genel tarzıdır....adam çoktan başka diyarlara yol almıştır, ama falcı hala bu adam gelecek deyip durur, seni seninle hiç alakası olmayan adama yönlendirir, adama bağlı kalmanı sağlar durur, resmen kaderinle oynar, bu tarz falcılar çok var, eğer ilişkide birşeyler ters gidiyorsa ve içimize huzursuzluk düştüyse fama falcı hala bu adam gelecek diye ısrar ediyorsa, kendi iç sesimizi dinlemek daha doğru

Ha bu arada bu tarz falcılar da falcılığı bırakmalı, bu mesleği tam yapamıyorsan hiç yapmamalısın...yarım doktor nasıl insanı sağlığından ediyorsa, yarım falcı da çok büyük zararlara neden olabilir.....butür falcıları ifşa edelim arkadaşlar, hani adam başka diyardayken hala ümit verenlerden bahsediyorum

Sonuna kadar katılıyorum sana,olmayacak kişiye de dönecek bu senin kaderin vs. diyenler muhtemelen devamlı kendilerine gidelim diye öyle söylüyolar,adamın ne yaramaz biri olduğunu anlattığımız halde ısrarla yok illa ben senin sonunu onunla görüyorum demezlermi bide,onlar bizden daha çok inanıyolar valla olacağına

Duymak istedigimizi soyluyor onlarda

Kızlar çıkan fal haberiyle geldim ce eeeee

Melekler Kahvesi/Emre, Laf Cafe/Ergin ve Çiğdem'in söylediği şekilde ve gidişatta bir durum oldu yani mucize imkansız dediğim bişey. Hayırlısı bakalım ne olacak bilmiyorum. Şu'an herşey yolunda söylediklrinin gerisini merakla bekliyorum.

Sevgiler.

Aaaaaaa ne demislerdi??

İşle ilgili ve özel hayatla ilgili asla ve kat'a dediğm bişey oldu. Ki bunu emre bana şubat ayıydı sanırım söylemişti ama üzerinden aylar geçti yeni oldu.Çiğdem ve Ergin 1 ay oldu olmadı sanırım tarih çok net değil. Çok detay veremiyorum kızlar yiğidi öldür hakkını ver benden çıksın helali hoş olsun aldıkları para da. Ergin sen imkansız desen de bu işin mümkünü yok desen de olacak demişti. Oldu da ! Bakalım diğer söyledikleri olacak mı beklemedeyim

Kuzey iki konuda da digerlerine gore daha tutarli.

Bana da öyle geldi ama eğitim patladı tutku yuda begendim sonuçlar gelince anladım bunu ama çelişiyor işte ondada o sıkıntı var tutku egıtım devam ama aynı yerden değil dediğine gore cıdden iyi galiba ama aşkta favorim kuzey

angels kafe cengiz= ben tarzını cok beğeniyorum cengizin olumsuz şeyleride söylüyor ve illa olacak diye ısrar etmiyor o da eskisiyle 3 hafta içinde konuşma olacak kararı sen vereceksin yenisini istersen o da olur

Canım benim Cengiz yorumumu gördün mü bende çok memnun kaldım ve gidenlerden yorum istedim banada olumsuzu çat diyr soyleyıp sakın darılma boyle konuşuyorum dıye ama oyle dedi ama eğitimim olmadı aynı yerden devam etmedi bunalımdayım o ise devam etcek demişti pardon aynı şoyle dedi yarım kalan egıtımın devam edıcek dedi sorun ca aynı yermi diye evet dedi.. belki seneye mi acaba ben buyaz baktırdım sen ne ara baktırdın canım

Canım sende çok deneyimlisn benım fal yorum larıma ne dıyorsun hangısı daha ıyı sence

Kızlar buarada asmin e yeni falcılar gelmiş gideniniz varmı 12tane falcı gelmiş dıe duydum

Tutku çok iyi falcı bence ama 1kez yılda gıdılmeli ben acayıp etkılendim dun egıtım için fallarımı bırdaha dınledim tutkunun ilk falı dha çok çıkmış bana ve yorgun oldugunda baktırdıgım da patlamış cok soru sordugum kısımları patlamış ve duygulardan çok olayları bilmii hemde dudak ucuklatırcsına.. 1.maddi hayatında sorunların olck ya off dedi bnm en cok kazandıgım donem de sallamadım güldüm şimdi çıktı falı anladım 2.eskı yere gerı donuş yok seneye egıtım goruyorum sende dedı dün buda çıktı 3.eskısı kopamaz zaman zaman gelecek kopuş yok dedi oda çıktı ama işte bunlar hep ilk falıydı kızlar nıye sonralrı celişti acep

Melekler Emre mi. canım onun falında cıksın dıye bekledıgım bır kısım varda 10gun dedi 2ay gectı birde bana yeni biri görüp soyisim verdi acayıp oldum varmı boyle ad takıntısı

Kizlar ergin burda begenilmemis ama yine bi sorayim hic mi cikmadi fali bugun bi arkadasim anlatti cikti diye .ne dersiniz gitmeye deger mi?

ben geçen ay gittim canım. yorumları gerçekçiydi pembe bi tablo çizmedi banada olumsuz şeyleride söyledi az ve özdü ben beğendim. zaten sürekli ısrar eden illa olacak diyen falcılara nedense cok inanmıyorum

valla bana eğitimimi bitirceksin dıyor hem de pat dıye ben sormadan beni almayan hocanın başına o okulu yıkacamda oylemi alcaklar acaba:) o oyle dedi hatta aynı Kuzey gibi onun işini yapcan dedi eger buda aylar sonra çıkarsa buraya kalın harflerle yazacam tutkuda zaten egıtımın buyıl yok cnm seneye dedıgıne gore dur bakalım cengizinki çıkcak gibi... bana da durust geldi ay heycanlandım kızlar Cengiz e giden varsa çıksın ortaya...

Baktıkları fallarda tıkanınca,çıkmaza girince meşrebinize göre ya 'sende kötü enerji var deyip tanıdıkları bir yaşam koçu, enerji temizleyici v.s.'ye ya da karşı tarafta ya da sizde büyü olduğunu iddia edip tanıdıkları bir hocaya yönlendirmeye çalışıyorlar. Fallarının çıkmamasına bunu sebep gösteriyorlar.Söyledikleri rakamlar maşallah bir insanın bir aylık alınteri , emeği parası...Öyle kolay söyleyiveriyorlar ki.Üstelik çok daha fazlaymış da onlar size lütfedip 1000,2000,3000TL isteyiveriyorlar.Gerçekten iyileştirici gücü olan hiçkimsenin bu paraları isteyeceğine inanmıyorum.Onlar bunun "günah'' olduğunu bilenlerdir ama biz ulaşamıyoruz işte. Ortalık hep bu sahtekar tüccarlarla dolu.

Tutku ve kuzey nerede bakiyor bir kafe bir ev denmis no larini bilen ozelden yollasin birde nasil bakiyolarlar herkes memnun mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…