İstanbul'da Fal - Falcılar

Sanırım burda bir çok kişi Zeynebe baktırmıştır (hayatıma dair) karşı tarafın düşünceleri konusunda nasıl?

Kızlar aşk hayatı konusunda cengizi mi önerirsiniz kuzeyi mi

Angels cengizse ben aşk hayatıö hakkında kınuşma demiştim oyuzden bilmiyorum kuzey se aşk hayatında bana çıktı nu 3.çıkışı aylar gecmişti gelcek dedi geldi onun dusuncelerini bildi iletişim tarıhını bildi ama eğitimde bana çıkmadı mesela tutku çıkto egıtım de

Peki tutku nasil ask hayatında

Ana göre o an bir kişi var dıyelim hayatınızda ve çok iyisiniz ya yorumu da iyi oluyor yukarıda yazdım 3kez baktırdım ilkiyle ikinci arasında 5gün vardı buna rağmen bana 2de başka biri. görüp çelişti sonra 3ay sonra baktırdım bukez hiç yok hiç dedi hani ilk falında kopamazsınız dıyordun dedim valla çok farklı bi sen var 3ay oncekinden dedi oysa bi farklıkık yok... ama aşkla ilgili tanıştıgım bi. kişi çıktı ama sonuç dediği gibi olmadı ilk falında ex in hayatında olan bir dönüm noktası olay dedipi gibi çıktı buay eylülde kendısınden duydum işte tutku boyle karıştırıyor arara çıkıyorda bnmde kafam karışık takdir sizin... bnde ex için enıyı yorumu kuzey yaptı

kısacaa tutku olayları biliyor düşünceleri çok değil zeynep te öyle enazından bnm falımda son falında celiştigini yuzune vurmama karsı kendını savundu bmce ama cok garipki ex in hayatındaki yaşayacagı bir olayı bildi bnve evet olayları biliyor ama duyguları çok değil

Kuzey aşk ile ilgili hep çok olumlu yorumlar yapar ama gerçeklerin pekte öyle olduğunu söyleyemem, en azından benim için. Bende çıkmadı Kuzey'in falları.

Ben 2kişi için baktırdım bende hep birine olumlu dedi ama tutku ve zeynep te ex olunlu dedıklerı için atmasyon oldugunu dusunmedim birara biri yazmıştı tam tarıhinde çıkıyorsa o gercek falcıdır dıye bnde oyle olmuştu tam dediği gün...

Cengiz ne kadara bakıyor?

Angels daki Cengizse 35 tl ydi yanlış hatırlamıyorsam yıldızname de baktırmıştım 100 tl ye ama ben iki kuzenimde de patladı dediklerinin hiçbiri çıkmadı.

Teşekkür ederim
Geçen sene baktırmıştım da çıktı mı çıkmadı mı pek dikkat etmemişim, tekrar denesem mi dedim ama gerek yok galiba

Tutku özel hayat ile ilgili gelecek tahminleri tutuyor mu?...bana olumsuz konuştuğu bir ilişki var, olumsuzdur dimi?

Tutku özel hayat ile ilgili gelecek tahminleri tutuyor mu?...bana olumsuz konuştuğu bir ilişki var, olumsuzdur dimi?

Ben yazdım 2kere olumlu 1kez olumsuz dedi şuan görüşüyoruz takdir sızın bn ayrıntılı yazdım

Melekler Emre mi. canım onun falında cıksın dıye bekledıgım bır kısım varda 10gun dedi 2ay gectı birde bana yeni biri görüp soyisim verdi acayıp oldum varmı boyle ad takıntısı

emre şu şu şu harfler olan biriyle tanışman olacak arayacak soracak ısrar edecek ama istemeyeceksin dedi. aynı söyleidği şeyi yaşadım. erginde aynısı söylemişti. beni şaşırtan şey hani biriyle tanışacaksın diyebilir ama ismini nasıl bilebilir mesela. çok ilginç değil mi ya! bilemedim.. şuan gayet tutarlı gitti emre ve ergin. gerisini göriciğizzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…