Kızlar aşk hayatı konusunda cengizi mi önerirsiniz kuzeyi mi
Peki tutku nasil ask hayatında
Kuzey aşk ile ilgili hep çok olumlu yorumlar yapar ama gerçeklerin pekte öyle olduğunu söyleyemem, en azından benim için. Bende çıkmadı Kuzey'in falları.Kızlar aşk hayatı konusunda cengizi mi önerirsiniz kuzeyi mi
Kuzey aşk ile ilgili hep çok olumlu yorumlar yapar ama gerçeklerin pekte öyle olduğunu söyleyemem, en azından benim için. Bende çıkmadı Kuzey'in falları.
Angels daki Cengizse 35 tl ydi yanlış hatırlamıyorsam yıldızname de baktırmıştım 100 tl ye ama ben iki kuzenimde de patladı dediklerinin hiçbiri çıkmadı.Cengiz ne kadara bakıyor?
Angels daki Cengizse 35 tl ydi yanlış hatırlamıyorsam yıldızname de baktırmıştım 100 tl ye ama ben iki kuzenimde de patladı dediklerinin hiçbiri çıkmadı.
Pelin bilemiyor boşuna zaman kaybı.Melekler kahvesi emre mi daha iyi kadınlar kahvesi pelin mi ?
Angels daki Cengizse 35 tl ydi yanlış hatırlamıyorsam yıldızname de baktırmıştım 100 tl ye ama ben iki kuzenimde de patladı dediklerinin hiçbiri çıkmadı.
Cengiz'e gitmenize hiç gerek yok. zaten çok az şe y söylüyor durum tespiti olarak. Gelecekle ilgili hiçbir şey yok.Teşekkür ederim
Geçen sene baktırmıştım da çıktı mı çıkmadı mı pek dikkat etmemişim, tekrar denesem mi dedim ama gerek yok galiba
Telefonda bakıyor tutkuTutku tam olarak nerede bakıyor? Sanırım Bakırköy'de ama yerini bulamadım
Tutku özel hayat ile ilgili gelecek tahminleri tutuyor mu?...bana olumsuz konuştuğu bir ilişki var, olumsuzdur dimi?
Melekler Emre mi. canım onun falında cıksın dıye bekledıgım bır kısım varda 10gun dedi 2ay gectı birde bana yeni biri görüp soyisim verdi acayıp oldum varmı boyle ad takıntısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?