Çok Teşekkür ederim canım :)Bende numarası yok Bias Cafe'de çalışıyo. Üç kez baktırdım gelecek konusunda hiç bişey tutmadı. Ama anlık durumlar konusunda bile ben hiç etkilenmedim çünkü onu da bilemediği oldu. Aynı fal içinde bile çeliştiği söylenmişti hatta burada. Zeynep'e bir kez baktırdım an konusunda olasılığı olan şeyler söyledi ve tanıdığım bir kişinin de ismini verdi. Gelecek de keşke tutsa ama vadesi henüz dolmadı
telefonda 50 baktırdım ben . ikincisine baktırmak için dün konuştum bakmadı . daha yeni baktık dur hele dedi :)))ya kızlar benden istiyorum zeliha nın telefonunu birde kaça bakıyor ?
Evet öyle değişik bir kadın, şuaralar biraz yoğunlaşmış sanki, bu KK dan dolayı, randevu veremiyor...ama bende ya çakılacak ya da tek bilen o olacak...herkesin söylediğinin tersine söyledi, imkansız birşey söylediği , hiç ihtimal yok yanitelefonda 50 baktırdım ben . ikincisine baktırmak için dün konuştum bakmadı . daha yeni baktık dur hele dedi :)))
benim de işten ayrılmam zor bir ihtimaldi spriz bi şekilde çıkarıldım dediği gibi . onun dışında arkadaşın sevgilisinin dönüşünü bilmiş felan . bakalım artık kısmet . en azından bi tane şey bildiEvet öyle değişik bir kadın, şuaralar biraz yoğunlaşmış sanki, bu KK dan dolayı, randevu veremiyor...ama bende ya çakılacak ya da tek bilen o olacak...herkesin söylediğinin tersine söyledi, imkansız birşey söylediği , hiç ihtimal yok yani
Bana da Zeliha'nın numarasını verir misiniz?benim de işten ayrılmam zor bir ihtimaldi spriz bi şekilde çıkarıldım dediği gibi . onun dışında arkadaşın sevgilisinin dönüşünü bilmiş felan . bakalım artık kısmet . en azından bi tane şey bildi
Bana da zelihanin numarasini gonderir misinjz?benim de işten ayrılmam zor bir ihtimaldi spriz bi şekilde çıkarıldım dediği gibi . onun dışında arkadaşın sevgilisinin dönüşünü bilmiş felan . bakalım artık kısmet . en azından bi tane şey bildi
Bana da zelihanin numatasini verir misiniz?Bana da Zeliha'nın numarasını verir misiniz?
Zelihanin numarasini alabilir miyimBen telde baktırdım, o yüzden anlayamadım, merak ta ediyorum, neye bakıyor..su? kartlar?
Valla çok iyi olur yorum yapsınlar baktıranlarZelihaya baktıran yorum yazsın lütfen..daha yeni yeni tanıyoruz kendisini
Kizlar biliyor allah var ama enrjiniz cok dusuyor baktiktan sonra . Ben cok kotu oldum halsizlestim falan .bide bagirinca tobe dedimValla çok iyi olur yorum yapsınlar baktıranlar
Neden bağırdı ki ?Kizlar biliyor allah var ama enrjiniz cok dusuyor baktiktan sonra . Ben cok kotu oldum halsizlestim falan .bide bagirinca tobe dedim
Ben baktırıdım . isim vermedi harf verdi bir iki şey bildi . diğerinin zamanı var . ama nedense iki sey olduğu için inanasım geliyo .Valla çok iyi olur yorum yapsınlar baktıranlar
Arama diye gitmem.dahaNeden bağırdı ki ?
Telefon da mı bakıyor yoksa avine mi gidiliyor ?Arama diye gitmem.daha
telefonda 50 baktırdım ben . ikincisine baktırmak için dün konuştum bakmadı . daha yeni baktık dur hele dedi :)))
Ikisini yapiyor ben yuzyuze gorustumTelefon da mı bakıyor yoksa avine mi gidiliyor ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?