Ben handeyi begeniyorumHande bilemiyor ve çok şımarık .
Cok sıra vardıHande bilemiyor ve çok şımarık .
Yine de orası belli olmaz tarihlerin çok sarktığı durumlar da oluyor. Terk edip dönenler de... Falları unutarak beklemek lazım sanırım, beklenti enerjisi her şeyin içine ediyor...Bende son falcı deneyimlerimi yazayım. Yazın kuzeye, tutkuya, ankarada cidan cafe fidana, suya bakan herkese dediği çıkan bir kadına baktırdım hepsi bana eskisi geri dönecek Eylül gibi yeni birisiyle karşılaşacaksın bu ikiside senin kaderin birini sen seçeceksin dediler. Eskisi geri dönmedi evet eylülde biri çıktı karşıma o da beni doğum günümde terk etti. Kaderim dedikleri 2 kişide olmadı.
Yine de orası belli olmaz tarihlerin çok sarktığı durumlar da oluyor. Terk edip dönenler de... Falları unutarak beklemek lazım sanırım, beklenti enerjisi her şeyin içine ediyor...
Eski mesajlarına baktım aktif üye olduğun için; Kuzeye bir kaç defa baktırdın sanırım, arada iletişim tarihi vs bilmiş gibi okudum?? Bugüne kadar hiç mi çıkmadı?Eskisi 2 sene oldu ayrılalı 2 senedir dönecek zaten fallara göre :) onu istemiyorum çoktan unuttum ama Eylülde tanıştığım adam için ay sonu sana teklifle gelecek demişti Figen, evet ay sonu doğum günümde ayrılık teklifiyle geldi ve asla geri dönecek birisi değil. Yine de vazgeçemiyorum faldan şimdi de zelihayı deneyelim. Haklısın unutmak gerekiyor sürekli beklenti içinde olunca olmuyor zaten
Eski mesajlarına baktım aktif üye olduğun için; Kuzeye bir kaç defa baktırdın sanırım, arada iletişim tarihi vs bilmiş gibi okudum?? Bugüne kadar hiç mi çıkmadı?
Başkalarına çıkan neden bana çıkmıyor'u ben de soruyorum kendime...Cevap üstte de dediğim gibi beklenti.Beklememek unutmak lazım, beklemeyene çıkıyor.Kuzeye 2 kere gittim ilkinde eskisi sana geri dönecek dedi ve o akşam arkadaşlarla ortak whatsapp grubu vardı orada konuştuk aylar sonra, o kadar. Bende heveslenmiştim geri döner diye ama olmadı. İşle ilgili şeyler olacak gibi adımlar oldu ama olmadı kısacası hiç çıkmadı. Ama arkadaşıma çıktı eskisi geri döndü ona hemde hiç ihtimal vermiyorduk. Çıkana nasıl çıkıyor bilmiyorum. Sembolde Kürşat vardı arkadaşın evleneceği tarihi verdi adamı tarif etti ama bende fos. Mesela Ankara'daki Figen aşkla ilgili bilemedi ama bildiği şeyler oldu hakkını yiyemem ama benim için önemli olan aşk :)
Biz sabırsız olduğumuz için sürekli bekledigimiz için olmiyor ama sürekli akılımız da ki çıkmıyor napalım.Başkalarına çıkan neden bana çıkmıyor'u ben de soruyorum kendime...Cevap üstte de dediğim gibi beklenti.Beklememek unutmak lazım, beklemeyene çıkıyor.
Hande bilemiyor ve çok şımarık .
Hande'ye ben üç kez gittim gelecek bana da henüz hiç çıkmadı. Ama yine de en çok beğendiğim üç falcıdan biri oldu ki bu forumda son altı aydır konuşulan hemen hemen herkese gittim. Bence hisleri kesinlikle kuvvetli. Yalnız şu da var ki, aynı konuyla ilgili üçüncü kez gittiğimde erkek arkadaşımla ilgili durumumu açık açık anlattım ve hatalı olduğumu söyledim. O halde sen onu aramalısın, dedi bana. Daha önceki fallarında sakın arama bekle demişti. Onun bana kızgın olduğunu, benim hatalı olduğumu Hande fark edemedi malesef. Fakat yine de diğerleri içinde onu hala ayrı bir yere koyarım, enerjisi bana hep çok iyi gelmiştir.Ben hande yi seberim bana çıkıyorda sadece tarihler çıkmıyor bende arayıp randevu alıyorum genel sabah saatlerine enerjisi o zaman daha yerinde oluyor
Baktırdın mı Zelihayabende baktırcam kızlar Zeliha ya haber ederim :)
Neden bu kadar yogun anlamis degilimBen hande yi seberim bana çıkıyorda sadece tarihler çıkmıyor bende arayıp randevu alıyorum genel sabah saatlerine enerjisi o zaman daha yerinde oluyor
ya bence randevulu olması daha iyi en azından gidip boş boş beklemiyorsun :) ama heralde benim gibi müdavimleri var ondan yoğun olabilir bilemiyorum ki ben 1 yıldır filan gidiyorum galibaNeden bu kadar yogun anlamis degilim
yok henüz baktırmadım :)Baktırdın mı Zelihaya
Başka baktıran oldu mu yeni dün akşam falan ?
Düşünüyor musun baktırmayı:)yok henüz baktırmadım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?