İstanbul'da Fal - Falcılar

Hahaha cok guzel anlatmissin

Kuzeye 5 ay önce baktırmıstım numarasini kaybettim. LutFen hangi cafede çalışıyor biri bana söyleyebilirmii? Çok acilll

Kuzeye 5 ay önce baktırmıstım numarasini kaybettim. LutFen hangi cafede çalışıyor biri bana söyleyebilirmii? Çok acilll
Beşiktaş'ta Barbaros üzerinde Maydanoz cafeydi en son. Ama cafeyi yeni devralmıştı şu an adı değişmiş olabilir

Beşiktaş'ta Barbaros üzerinde Maydanoz cafeydi en son. Ama cafeyi yeni devralmıştı şu an adı değişmiş olabilir
Öyle bir cafe çıkmıyor Cafe yi devralmışsa adı değişmiştir o zaman. Yokmu bilen kızlar lütfen bi yardimci olun

Doğru tahmin etmesine doğru tahmin ediyor da , adamın düşüncesinin 2 hafta sonra değişeceğini tahmin edemiyor ama....Deseki şuanda böyle düşünüyor, yarın bu böyle olabilir, ondan iyisi olmazdı...bir kez baktırıp araya zaman koyarsan ayvayı yiyebilirsin, sen adamın düşüncesi bu zannederlen, adam çoktan başka diyarlara yol almış olabilir...Zeynep'te en büyük sorun kuşbakışı bakamaması, anlık olaylara takılıp kalması, çok yanıltıcı...

Ben Sayesinde ayvayı yedemim yani, ki o kadar sık baktırmama rağmen...arkadaşlar hiçbirşey durağan değildir, her şey devinim içinde , bugün böyle düşünen yarın başka düşünebiliyor, karşı taraf fal baktıran, bize takık biri değil ki, düz hayatını yaşayan biri...

Hangi zeynep bu telefonda bakan "kafam kafam ustunde diyen zeynep mi yoksa yeni bir zeynep mi Türedi

Kızlar damlalar tuğba hakkında ne düşünüuosunuz ? Çıkan falı falan var mı ?
Tuğba fena değildir, burda çok kez söylenmiş konuşması aşırı hızlı o yüzden takip etmesi biraz zor. Anlık durumlar konusunda başarılı sayılır, ben iki kez gittim bende çelişmedi. Ancak gelecek hala çıkmadı malesef

ya kızlar benden istiyorum zeliha nın telefonunu birde kaça bakıyor ?

Telefon numarası var mı sizce nasıl bakıyor.
Bende numarası yok Bias Cafe'de çalışıyo. Üç kez baktırdım gelecek konusunda hiç bişey tutmadı. Ama anlık durumlar konusunda bile ben hiç etkilenmedim çünkü onu da bilemediği oldu. Aynı fal içinde bile çeliştiği söylenmişti hatta burada. Zeynep'e bir kez baktırdım an konusunda olasılığı olan şeyler söyledi ve tanıdığım bir kişinin de ismini verdi. Gelecek de keşke tutsa ama vadesi henüz dolmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…