İstanbul'da Fal - Falcılar

Kendisini aradım bir dakika önce. Bilgilerimi istedi verdim. Bu aksam 19:00 veya 20:00 de bakım alacağım. Yorumlarımı muhakkak ileteceğim size.

Yalnız kendisi iyi mi, A asiyesoysal iki şey çıktı demiş ama... Malum bu portalda belli süreçlerde belli isimler ön plana çıkıyor, baktırıyoruz ama sonuçlar türlü türlü. Mesela bana Kuzey ve Tutku'nun iş için bahsettiği tercihim onların dediği gibi değil farklı bir yöne savruluyor gibi şu an...bilemiyorum.

Yorumlari bekliyorum muhtesem vaouuv degil ama istanbulda falcilarin standartinin ustunde bilginiz olsun

Senden haber bekliyoruz o zaman kesin yaz olur mu

İleteceğim :)) Bugün tam 10 kişi varmış. 19 veya 20.00 de bakamazsam yarına kalır dedi ama, bakalım...

Bu arada yeni üye olmama bakmayın, online ve yüz yüze o kadar çok fal baktırdım ki, çok güvendiğim isimlere kar yağacak diye bir his var içimde bugün. Zeliha nın diyecekleri benim için de önemli olacak.

Torağa hiç baktırma derim parana yazık iyi değil ama sohbeti güzel sadece seni konuşturmaya çalışıp ağızından bilgi alıyor

Sanırım Zeliha yarın bakacak bana. Saat 20:00 yi geçti ses seda yok, mesaj attım bakımda herhalde.

Handeye gitmek istiyorum cok sıra oluyor cok mu iyi acaba daha evvel bende bilmemisti ama simdi yine fal krizim geldi malesef sozumde duramiycam yeniden deniycem .yok mu handeci

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…