Yorumlari bekliyorum muhtesem vaouuv degil ama istanbulda falcilarin standartinin ustunde bilginiz olsunKendisini aradım bir dakika önce. Bilgilerimi istedi verdim. Bu aksam 19:00 veya 20:00 de bakım alacağım. Yorumlarımı muhakkak ileteceğim size.
Yalnız kendisi iyi mi, A asiyesoysal iki şey çıktı demiş ama... Malum bu portalda belli süreçlerde belli isimler ön plana çıkıyor, baktırıyoruz ama sonuçlar türlü türlü. Mesela bana Kuzey ve Tutku'nun iş için bahsettiği tercihim onların dediği gibi değil farklı bir yöne savruluyor gibi şu an...bilemiyorum.
Senden haber bekliyoruz o zaman kesin yaz olur muKendisini aradım bir dakika önce. Bilgilerimi istedi verdim. Bu aksam 19:00 veya 20:00 de bakım alacağım. Yorumlarımı muhakkak ileteceğim size.
Yalnız kendisi iyi mi, A asiyesoysal iki şey çıktı demiş ama... Malum bu portalda belli süreçlerde belli isimler ön plana çıkıyor, baktırıyoruz ama sonuçlar türlü türlü. Mesela bana Kuzey ve Tutku'nun iş için bahsettiği tercihim onların dediği gibi değil farklı bir yöne savruluyor gibi şu an...bilemiyorum.
Hadi bakalım bekliyoruz haberlerini inşallah bilirde paran boşa gitmezİleteceğim :)) Bugün tam 10 kişi varmış. 19 veya 20.00 de bakamazsam yarına kalır dedi ama, bakalım...
Sizinki saat kaçta :))) Merak içindeyiz hepimiz :))bende baktırcam kızlar Zeliha ya haber ederim :)
Yorumlari bekliyorum muhtesem vaouuv degil ama istanbulda falcilarin standartinin ustunde bilginiz olsun[/QUOT
Kuzey, Tutku, Zeynep, Gökçe, Toprak vs vs bunlardan iyi der misiniz ?
haftasonu baktırıcam benSizinki saat kaçta :))) Merak içindeyiz hepimiz :))
Para iadesi yapiyorHadi bakalım bekliyoruz haberlerini inşallah bilirde paran boşa gitmez
Wow etkilendim :)Para iadesi yapiyor
iddaWow etkilendim :)
Hande bilemiyor ve çok şımarık .Handeye gitmek istiyorum cok sıra oluyor cok mu iyi acaba daha evvel bende bilmemisti ama simdi yine fal krizim geldi malesef sozumde duramiycam yeniden deniycem .yok mu handeci
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?