- 12 Ekim 2014
- 249
- 45
- 48
- 35
Haklisin iyi degil ama yine diger falcilardan iyi oldugu icin bende 2 kez gittim celisti ama bir dedigini yasadim hakkini yemiym onun icinMerhaba
İki gün önce gökçenin dediği umursamadığım olumsuz bir durumu yaşadım. Sanki biraz bana denk geldi gibi olsada sonucta dediği gibi oldu. Resmen falcıların söylediği tüm olumsuz durumları yaşıyorum. Ama iş ile alakalı ve asıl konu ile alakalı çıkan bişe yok.yukarıda yazılanların aynılarını düşünsemde hani maddi manevi zarar veriyoruz kndimize dediğimiz gibi bu bir bagımlılık aslında bencede neyse resmen gittim bugün yine dayanamayıp baktırdım Gökçeye son falındaki olımsuzlugu yasadıgımı söyledim. Yine bi 10 dk baktı cok kısa süre ve zam gelmiş fala bu arada. Evet nokta atışı birkaç şey söyledi anlık durumu bildi. Gelecek ile alakalı birkaç bişe söyledi çok kayda değer görmedim yine ama hani asıl konu yok böle ben bekliorum ki patır patır sölesin ama yine 10 kart ver dio acıo kagıtları ama bir cümle söylüyo sonra tekrar acıo 10 kart fln bir cümle de öyle bu tarz. Fincanı kaldırıo bir cümle de ordan için sıkılmış daralmışsın baya gibi bu tarz klasik cümle. Çok mutlu olarak zaten kimse fal actırmaz diye düşünüyorum. Neyse ben tatmin olmayınca tutkuya baktırdım bi 20 dk ben sustum patır patır anlattı baya ben galiba falcılarda bunu seviyorum ben susayım o anlatsın konussun sonra en son ben soru sorayım cevap versin neyse oda son falı ile çelişmediği noktalar olsada içimi daha da daralttı tabi orası ayrı. Bir daha baktırasım var aslında ama pambeci olmayan ama böyle güzel detay anlatan. Önerilere açıgım
o kadar çok kişiye fal baktırdım ki. inan hiç tavsiye edebileceğim kimse yok. gökçeye üç dört kez baktırdım. daha önce olumlu konuştuğu konuda -ki tarihleri falan da geçeli aylar oldu çıkmamıştı- dün tam tersi konuştu çok negatifti. iki üç gün öncesinde tutkuya baktırmıştım o da kendi söylediğiyle çelişti çeliştiğini farkedip kendi kendine iki taraflı birbirine bağladı, ben sadece dinledim. kuzeye çok baktırdım. söylediği tarihlerin hepsi geçti, aylar oldu. onun dışında symbol mirza var, onun da fallarını birebir yaşadığını söyleyen bir arkadaşım var. ona baktırdım birkaç kere. onun da söylediklerini yaşamadım ben. asmin de lala vardı. onun da ilk falını yaşadım diye bağımlılık yapmıştı mesela, o da sonrakilerde hep patladı. ilki tesadüftü demek ki. fal böyle bir şey bence ya. biz bi konuda ne düşünüyosak bir şekilde kartlara mı yansıyo ne oluyo anlamıyorum. ama ümidimiz varsa ümitli şeyler çıkıyo, ümidimizi kaybetmeye başladıkça daha olumsuz şeyler çıkıyo belki. yine de garipsediğim bir durum var, düne kadar bu senin kaderin dedikleri adama şimdi bu senin kaderinden çıkmış demeye başladılar :) kader nasıl bir şey ki acaba??Merhaba
İki gün önce gökçenin dediği umursamadığım olumsuz bir durumu yaşadım. Sanki biraz bana denk geldi gibi olsada sonucta dediği gibi oldu. Resmen falcıların söylediği tüm olumsuz durumları yaşıyorum. Ama iş ile alakalı ve asıl konu ile alakalı çıkan bişe yok.yukarıda yazılanların aynılarını düşünsemde hani maddi manevi zarar veriyoruz kndimize dediğimiz gibi bu bir bagımlılık aslında bencede neyse resmen gittim bugün yine dayanamayıp baktırdım Gökçeye son falındaki olımsuzlugu yasadıgımı söyledim. Yine bi 10 dk baktı cok kısa süre ve zam gelmiş fala bu arada. Evet nokta atışı birkaç şey söyledi anlık durumu bildi. Gelecek ile alakalı birkaç bişe söyledi çok kayda değer görmedim yine ama hani asıl konu yok böle ben bekliorum ki patır patır sölesin ama yine 10 kart ver dio acıo kagıtları ama bir cümle söylüyo sonra tekrar acıo 10 kart fln bir cümle de öyle bu tarz. Fincanı kaldırıo bir cümle de ordan için sıkılmış daralmışsın baya gibi bu tarz klasik cümle. Çok mutlu olarak zaten kimse fal actırmaz diye düşünüyorum. Neyse ben tatmin olmayınca tutkuya baktırdım bi 20 dk ben sustum patır patır anlattı baya ben galiba falcılarda bunu seviyorum ben susayım o anlatsın konussun sonra en son ben soru sorayım cevap versin neyse oda son falı ile çelişmediği noktalar olsada içimi daha da daralttı tabi orası ayrı. Bir daha baktırasım var aslında ama pambeci olmayan ama böyle güzel detay anlatan. Önerilere açıgım
Merhaba
tutkuya önceden baktırmıştım ama sanki tam öyle dediği gibi de olmamıştı şuan yaşadığım şey çok farklı yniden baktırsam ı kızlar ilişki konsuunda nasıldı tutkuMerhaba, Tutku 'nun telefonunu ozelden yollayabilir misin? Nerede baktığını biliyorsan o da olur.
Ben Cansu' ya baktirdim yeni kisiyi tipatip tarif etti.tutkuya önceden baktırmıştım ama sanki tam öyle dediği gibi de olmamıştı şuan yaşadığım şey çok farklı yniden baktırsam ı kızlar ilişki konsuunda nasıldı tutku
Kaderi göremediği halde bu insan kaderinde diyen falcılar bunlar...senin düşüncelerini okudukları için, sadece o ana göre yorum yaptıkları için sorduğun insanı kaderin zannederler...gerçekte kaderi görseler herşey süt limanken de bununla olmaz diyebilmeleri lazım...bunu diyebilecek falcı var, yok değil, ama biz daha bunlara rastlamadıko kadar çok kişiye fal baktırdım ki. inan hiç tavsiye edebileceğim kimse yok. gökçeye üç dört kez baktırdım. daha önce olumlu konuştuğu konuda -ki tarihleri falan da geçeli aylar oldu çıkmamıştı- dün tam tersi konuştu çok negatifti. iki üç gün öncesinde tutkuya baktırmıştım o da kendi söylediğiyle çelişti çeliştiğini farkedip kendi kendine iki taraflı birbirine bağladı, ben sadece dinledim. kuzeye çok baktırdım. söylediği tarihlerin hepsi geçti, aylar oldu. onun dışında symbol mirza var, onun da fallarını birebir yaşadığını söyleyen bir arkadaşım var. ona baktırdım birkaç kere. onun da söylediklerini yaşamadım ben. asmin de lala vardı. onun da ilk falını yaşadım diye bağımlılık yapmıştı mesela, o da sonrakilerde hep patladı. ilki tesadüftü demek ki. fal böyle bir şey bence ya. biz bi konuda ne düşünüyosak bir şekilde kartlara mı yansıyo ne oluyo anlamıyorum. ama ümidimiz varsa ümitli şeyler çıkıyo, ümidimizi kaybetmeye başladıkça daha olumsuz şeyler çıkıyo belki. yine de garipsediğim bir durum var, düne kadar bu senin kaderin dedikleri adama şimdi bu senin kaderinden çıkmış demeye başladılar :) kader nasıl bir şey ki acaba??
demem o ki, gerçekten yok canım. bizi anlatabilecek olan kimse yok ki, yaşayacaklarımızı bilebilsinler.
Geleceği göremedikleri gibi bir çoğunun şu anı da hissedemediğini düşünüyorum ben. An konusunda iyi dediklerimizin bir çoğu aslında bayağı genel şeyler söylüyor ama biz onlara inanmaya şartlanmış olarak gidiyoruz zaten. Bir önceki falıyla çelişen falcı da sinir bozucudur evet ama ne yazık ki istikrarlı olanların da büyük kısmı yanılıyor. En azından bende durum hep böyle oldu. Suçu kadere atmalarına falan da bakmayın, hepsi sallamaca.Kaderi göremediği halde bu insan kaderinde diyen falcılar bunlar...senin düşüncelerini okudukları için, sadece o ana göre yorum yaptıkları için sorduğun insanı kaderin zannederler...gerçekte kaderi görseler herşey süt limanken de bununla olmaz diyebilmeleri lazım...bunu diyebilecek falcı var, yok değil, ama biz daha bunlara rastlamadık
ben baktırdım dediğin gibi sinirli değildi pamuk gibiydi .aklımdaki adamdan harfler verdi.işten ayrılacağımı söyledi .ve işten ayrıldım . gökçe işten ayrılmayacaksın 6 ay sonra demişti bu kadın ben söylemeden ayrılık var işssizlik var dedi anda iyi.ama dediğin gibi kesinlikle yapmadı .Cikmasa 2.kez gitmezdim. Ama bidaha ciksa da gitmem tovbe valla
Bahsettiğiniz falcı kim?ben baktırdım dediğin gibi sinirli değildi pamuk gibiydi .aklımdaki adamdan harfler verdi.işten ayrılacağımı söyledi .ve işten ayrıldım . gökçe işten ayrılmayacaksın 6 ay sonra demişti bu kadın ben söylemeden ayrılık var işssizlik var dedi anda iyi.ama dediğin gibi kesinlikle yapmadı .
zeliha diye bi falcıBahsettiğiniz falcı kim?
Yalan soyleyecek halim yok .bilmeye bildi evet ama insaninin pskolojisini bozuyor .ben baktırdım dediğin gibi sinirli değildi pamuk gibiydi .aklımdaki adamdan harfler verdi.işten ayrılacağımı söyledi .ve işten ayrıldım . gökçe işten ayrılmayacaksın 6 ay sonra demişti bu kadın ben söylemeden ayrılık var işssizlik var dedi anda iyi.ama dediğin gibi kesinlikle yapmadı .
yalan söylüyorsun demedim . belki sen kötü gününe denk geldin . kadın begenmesen para iadesi bile yapıyor . farklı geldi bana açıkçası. benle iyi konuştu .Yalan soyleyecek halim yok .bilmeye bildi evet ama insaninin pskolojisini bozuyor .
Ben telde baktırdım, o yüzden anlayamadım, merak ta ediyorum, neye bakıyor..su? kartlar?Yalan soyleyecek halim yok .bilmeye bildi evet ama insaninin pskolojisini bozuyor .
su baktı .Ben telde baktırdım, o yüzden anlayamadım, merak ta ediyorum, neye bakıyor..su? kartlar?
Nerde bakıyorzeliha diye bi falcı
o kadar çok kişiye fal baktırdım ki. inan hiç tavsiye edebileceğim kimse yok. gökçeye üç dört kez baktırdım. daha önce olumlu konuştuğu konuda -ki tarihleri falan da geçeli aylar oldu çıkmamıştı- dün tam tersi konuştu çok negatifti. iki üç gün öncesinde tutkuya baktırmıştım o da kendi söylediğiyle çelişti çeliştiğini farkedip kendi kendine iki taraflı birbirine bağladı, ben sadece dinledim. kuzeye çok baktırdım. söylediği tarihlerin hepsi geçti, aylar oldu. onun dışında symbol mirza var, onun da fallarını birebir yaşadığını söyleyen bir arkadaşım var. ona baktırdım birkaç kere. onun da söylediklerini yaşamadım ben. asmin de lala vardı. onun da ilk falını yaşadım diye bağımlılık yapmıştı mesela, o da sonrakilerde hep patladı. ilki tesadüftü demek ki. fal böyle bir şey bence ya. biz bi konuda ne düşünüyosak bir şekilde kartlara mı yansıyo ne oluyo anlamıyorum. ama ümidimiz varsa ümitli şeyler çıkıyo, ümidimizi kaybetmeye başladıkça daha olumsuz şeyler çıkıyo belki. yine de garipsediğim bir durum var, düne kadar bu senin kaderin dedikleri adama şimdi bu senin kaderinden çıkmış demeye başladılar :) kader nasıl bir şey ki acaba??
demem o ki, gerçekten yok canım. bizi anlatabilecek olan kimse yok ki, yaşayacaklarımızı bilebilsinler.
mesela ben adamı sordum. bu adam çok rahat, başkalarıyla takılıyor seni hiç düşünmüyor dedi. beş dakika falan birşeyler anlattı. sonra bu adam seni takip ediyor bir yerlerden, sevgilin olduğunu düşünüyor kuduruyor dedi. tam söyleyecektim hani umrunda değildi diye, daha söylemeden ne söylediğini hatırlamış olmalı ki, ay ne biçim adam bu ne yaptığı belli değil falan dedi. yani umrunda mı, değil mi ben pek bişey anlamadım. yani fala göre.Tutku nasıl bağladı?
8 ay dediğiniz süre, söz konusu kişiyle görüşmediğiniz süre mi? Zeynep' e ben de baktırdım da onun için soruyorum, karşı tarafın düşüncelerini doğru tahmin edebilmesi benim için çok önemlikızlar kader hakkında konuşulmuş bence kimse kaderi göremez çook ileriyi belki goren olur onlarda nedense cafe lerde bakmazlar mesela en iyisi sanırım daha ortada yokken veya umud yokken veya adam farklı düşünürken aksini soyleyen falcılardır ben nıye iş konusunda hepsi bomba gibi patladı dıyordum cunku işte beyin okuyamazlar daha ortada yok ya ondan dolayı.. mesela zeynep bana düşünceye göre bakıyoruz ya evlilik yok dıye ondan dolayı dedim dedi cunku adamın kafasında evlilik yok yani o bakımdan bu son yorumlar içimi rahatlattı.. birde adam 8ay yokken bundan cacık olmaz dıyorlardı mesela sanırım çözdüm işi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?