İstanbul'da Fal - Falcılar

ya bence randevulu olması daha iyi en azından gidip boş boş beklemiyorsun :) ama heralde benim gibi müdavimleri var ondan yoğun olabilir bilemiyorum ki ben 1 yıldır filan gidiyorum galiba
1 hafta sonraya veriyo randevuyu

Arkadaşlar Zeliha bugün 12.30 bakımımı yine aksi sebeplerden 19.00 a çekti, baktırdıktan sonra muhakkak yazacağım size.

Diğer beğendiğiniz iki falcı kim ??

Cafe46 nalan çok canımı sıktı demiştim yazan olmadı yorumunuz var mı?
Çıkan eden falı oluyo mu

Cafe46 nalan çok canımı sıktı demiştim yazan olmadı yorumunuz var mı?
Çıkan eden falı oluyo mu
ben Cafe46 da baktırdığım falcıların ismini hatırlamıyorum ama en takıntılı olduğum dönem hepsine baktırdım. psikolojim inanılmaz kötüydü, muhtemelen o yüzden toz pembe tablo çizip yolladı beni hepsi ama boş. tek kelime bile tutturamadılar. hatta gittiğim onca falcıdan sonra tekrar gitmeyi düşünmediğim tek yer orası. olumsuz şeylere odaklanırsan olumsuz şeyler yaşarsın. çok odaklanma bence. inanma da. inan pembe tablolar da, siyah tablolar da çıkmıyor. hayat yine akışında bişeyleri sunuyor. genel anlamda iletişim tarihlerini ilk baktırdığım bir iki falcıda yaşadım. sonrasında onlar da tutturamadı. üzme kendini.

Diğer beğendiğiniz iki falcı kim ??
Ben mandal cafede Toprak'ı çok beğenmiştim kartları çok güzel yorumluyor ve bana kendime bile itiraf edemediğim şeyleri söylemişti. Laf cafe Çiğdem de sadece kahve bakıyor ben kahve falına inanmasam da benimle ve ailemle ilgili o kadar çok şeyi doğru tahmin etti ki şaşırdım. Fakat gelecekle ilgili bunlar da bir şey tutturamadı malesef. Tarihler sarkabilir denmiş burada, ben de buna inanmak istiyorum hala

Çiğdem in işle ilgili bi iki bildiği durum dışında özel hayatım ile ilgili hiç bi durumu çıkmamıştır. Hatta hoşlandığım biri vardı bir dönem kız arkadaşı varmış sonradan öğrendim çiğdem hep biri yok derdi yani anda da tutmadı

Çok haklısın canım düşünce gücü iş bitirir

Çiğdeme temmuz ayında gitmiştim anlık durumu çok iyi bilmişti eski ilişkim için bayramda dönecek dedi , ama dönen falan olmadı , gelecekle ilgili tutan bir şey olmadı ve söylerken çok çok emindi...

Tarihler sarkmistir inaniyorum ben buna :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…