Beşiktaş Mi Cafe de bakıyorHande hangi cafe de bakıyor acaba?
Teşekkür ederim.Beşiktaş Mi Cafe de bakıyor
1 hafta sonraya veriyo randevuyuya bence randevulu olması daha iyi en azından gidip boş boş beklemiyorsun :) ama heralde benim gibi müdavimleri var ondan yoğun olabilir bilemiyorum ki ben 1 yıldır filan gidiyorum galiba
noldu baktı mı sana ?Sanırım Zeliha yarın bakacak bana. Saat 20:00 yi geçti ses seda yok, mesaj attım bakımda herhalde.
ewt yazdırdım haber bekliyorum :)Düşünüyor musun baktırmayı:)
ewt yazdırdım haber bekliyorum :)
Diğer beğendiğiniz iki falcı kim ??Hande'ye ben üç kez gittim gelecek bana da henüz hiç çıkmadı. Ama yine de en çok beğendiğim üç falcıdan biri oldu ki bu forumda son altı aydır konuşulan hemen hemen herkese gittim. Bence hisleri kesinlikle kuvvetli. Yalnız şu da var ki, aynı konuyla ilgili üçüncü kez gittiğimde erkek arkadaşımla ilgili durumumu açık açık anlattım ve hatalı olduğumu söyledim. O halde sen onu aramalısın, dedi bana. Daha önceki fallarında sakın arama bekle demişti. Onun bana kızgın olduğunu, benim hatalı olduğumu Hande fark edemedi malesef. Fakat yine de diğerleri içinde onu hala ayrı bir yere koyarım, enerjisi bana hep çok iyi gelmiştir.
Yine mi ertelediArkadaşlar Zeliha bugün 12.30 bakımımı yine aksi sebeplerden 19.00 a çekti, baktırdıktan sonra muhakkak yazacağım size.
Eski yorumlara baktım da bi kaç kişiye de olumsuz konuşmuş bence takma kafana üzme kendini boşa.Cafe46 nalan çok canımı sıktı demiştim yazan olmadı yorumunuz var mı?
Çıkan eden falı oluyo mu
ben Cafe46 da baktırdığım falcıların ismini hatırlamıyorum ama en takıntılı olduğum dönem hepsine baktırdım. psikolojim inanılmaz kötüydü, muhtemelen o yüzden toz pembe tablo çizip yolladı beni hepsi ama boş. tek kelime bile tutturamadılar. hatta gittiğim onca falcıdan sonra tekrar gitmeyi düşünmediğim tek yer orası. olumsuz şeylere odaklanırsan olumsuz şeyler yaşarsın. çok odaklanma bence. inanma da. inan pembe tablolar da, siyah tablolar da çıkmıyor. hayat yine akışında bişeyleri sunuyor. genel anlamda iletişim tarihlerini ilk baktırdığım bir iki falcıda yaşadım. sonrasında onlar da tutturamadı. üzme kendini.Cafe46 nalan çok canımı sıktı demiştim yazan olmadı yorumunuz var mı?
Çıkan eden falı oluyo mu
Ben mandal cafede Toprak'ı çok beğenmiştim kartları çok güzel yorumluyor ve bana kendime bile itiraf edemediğim şeyleri söylemişti. Laf cafe Çiğdem de sadece kahve bakıyor ben kahve falına inanmasam da benimle ve ailemle ilgili o kadar çok şeyi doğru tahmin etti ki şaşırdım. Fakat gelecekle ilgili bunlar da bir şey tutturamadı malesef. Tarihler sarkabilir denmiş burada, ben de buna inanmak istiyorum halaDiğer beğendiğiniz iki falcı kim ??
Çiğdem in işle ilgili bi iki bildiği durum dışında özel hayatım ile ilgili hiç bi durumu çıkmamıştır. Hatta hoşlandığım biri vardı bir dönem kız arkadaşı varmış sonradan öğrendim çiğdem hep biri yok derdi yani anda da tutmadıBen mandal cafede Toprak'ı çok beğenmiştim kartları çok güzel yorumluyor ve bana kendime bile itiraf edemediğim şeyleri söylemişti. Laf cafe Çiğdem de sadece kahve bakıyor ben kahve falına inanmasam da benimle ve ailemle ilgili o kadar çok şeyi doğru tahmin etti ki şaşırdım. Fakat gelecekle ilgili bunlar da bir şey tutturamadı malesef. Tarihler sarkabilir denmiş burada, ben de buna inanmak istiyorum hala
Çok haklısın canım düşünce gücü iş bitirirben Cafe46 da baktırdığım falcıların ismini hatırlamıyorum ama en takıntılı olduğum dönem hepsine baktırdım. psikolojim inanılmaz kötüydü, muhtemelen o yüzden toz pembe tablo çizip yolladı beni hepsi ama boş. tek kelime bile tutturamadılar. hatta gittiğim onca falcıdan sonra tekrar gitmeyi düşünmediğim tek yer orası. olumsuz şeylere odaklanırsan olumsuz şeyler yaşarsın. çok odaklanma bence. inanma da. inan pembe tablolar da, siyah tablolar da çıkmıyor. hayat yine akışında bişeyleri sunuyor. genel anlamda iletişim tarihlerini ilk baktırdığım bir iki falcıda yaşadım. sonrasında onlar da tutturamadı. üzme kendini.
Çiğdem in işle ilgili bi iki bildiği durum dışında özel hayatım ile ilgili hiç bi durumu çıkmamıştır. Hatta hoşlandığım biri vardı bir dönem kız arkadaşı varmış sonradan öğrendim çiğdem hep biri yok derdi yani anda da tutmadı
Artik nasil bir yogunluksa..Yine mi erteledi
Tarihler sarkmistir inaniyorum ben buna :))Ben mandal cafede Toprak'ı çok beğenmiştim kartları çok güzel yorumluyor ve bana kendime bile itiraf edemediğim şeyleri söylemişti. Laf cafe Çiğdem de sadece kahve bakıyor ben kahve falına inanmasam da benimle ve ailemle ilgili o kadar çok şeyi doğru tahmin etti ki şaşırdım. Fakat gelecekle ilgili bunlar da bir şey tutturamadı malesef. Tarihler sarkabilir denmiş burada, ben de buna inanmak istiyorum hala
Senden haber bekliyorum buraya yaz kesinArtik nasil bir yogunluksa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?