- 12 Ekim 2014
- 249
- 45
- 48
- 35
Orda nalan diye baska birine baktirttilar bana . Anı burcuma gore yorumladi .verdigi tarihrhte gecti baya ama insan bekliyirEski yorumlara baktım da bi kaç kişiye de olumsuz konuşmuş bence takma kafana üzme kendini boşa.
Zeliha ile özel hayatım hakkında paralel konuşan bir de Tutku var.. Neredeyse bire bir aynı öngörü...Arkadaşlar, Zeliha Hanım'ı beğendim. Sakin sakin tane tane not al diye diye bakım yaptı. Ben not almadım sevmiyorum.
Eskilerden bana dönecek olan 2 kişi gördü. Biri çok eskilerden dedi, içinde A ve E harfi var dedi. Uzun boylu, kumral, alnı açık dediğinde kimden bahsettiğini şak diye anladım. Evet gerçekten öyle biri var, ayrıldıktan sonra arada, bazen 1.5 sene sonra bile bana msg attığı olmuştu, ayrılalı toplamda neredeyse 4 sene olacak olmasına rağmen bu sefer de msg atarsa Zeliha demişti diyeceğim.
İkinci dönecek kişinin ise aklımdaki kişi olduğunu, onun bana artık aşkla değil de sempati ile ve diğer gördüklerinden farklı bir kişilik olarak gördüğü için benimle -6 hafta sonra kadar bir zaman içinde veya 6 hafta sonra bilemiyorum hatırlamıyorum o kadarını- iletişim kuracağını ve görüşeceğimizi ama bunun devamının gelmeyeceğini söyledi. Şimdi ben sana yeniden başlıyorsunuz her şey süper olacak hatta evlilik var ufukta dersem yalan söylemiş kandırmış olurum dedi. Ama kesinlikle bir görüşme yapacak ve içindekileri döküp önüne bakacaksın dedi- ki inşallah dediği gibi olur, fazlasında artık gözüm yok, çok yıprandım çünkü. Şu an onun kiminle ne kadar nasıl konuştuğunu, hayatında duygusal biri var mı yok mu, bunları da anlattı. Benim şu an içinde bulunduğum durum, geçmişimde olanlar... bunları bir bir saydı- ki doğruydu.
Yakında yeni ve kalabalık bir ortama gireceğimi gördü - ki doğru haftaya yeni bir firmada işe başlıyorum. O çevreden biri ile görüyorum seni gelecekte, çok uzak bir gelecek değil, masa başında çalışan biri, dedi. Başka tarif veremiyorum bu kişi ile ilgili ama bu kişiyle ilişkin olacak dedi. Verdiği vakit 2,3 ay gibi bir şey... Ben vakitlere takılmadığım için çok aklımda tutmuyorum.
Falı beğenmediyseniz geri iade edeyim ücretinizi dedi. Bunu demesi bile benim için artı puan.
Iadeden bahsetmemesi ilginc fali begenmediginizi hissettirmissiniz sonucta.Walla ben begenmedim zeliha hanımı bana olmadı kızlar. Aşırı genel konuştu aklımdaki kişi ile ilgili iletişim kopukluğu var 9 haftaya haber aşacaksın dediki biz konuşmaya başladık 1-2 gün önce ama onla ilgili hiç detay vermedi , eskilerden başka şehirde yaşayan biri dönecek dedi ama öyle birisi yok ortam değiştirmem lazım filan dedi beni hiç tatmin etmedi ve ben bunları söyledim bama iade den filan hiç bahsetmedi habwriniz olaun
Canım bende Zeliha'ya 1 kez telde baktırdım, şuanda kopuk olduğum adamın bana da dönüşünü söyledi, belli bir süre bir iletişim , ilşki olacak ama evlilik görmüyorum dedi...Şimdi bunda ne var olabilir diyeceksin; sorun şu ki bu adamın bana dönüşü imkansıza yakın, hadi döndü diyelim, yani mesaj yazmak veya sosyal medyadan iletişim kurması da falda dönüş olarak çıkıyor biliyoruz, ondan sonra bizim kısa süreli bile olsa bir ilişki yaşamamız imkansız, çünkü ben dönse bile cevap vermemeyi ya da çok katı bir şekilde terslemeyi düşünüyorum, çünkü çok büyük hata yaptı , ayrıca ben artık adamın karakterini çözdüğüm için güvenilir ve muhatap alınabilir biri olarak görmüyorum, yani adam aslında gözümden düştü.... Yani Zeliha bu konuda yanılıyor bence, inşallah sende yanılmıyordur, yani adamın dönüşü imkansız dediğin için bunları yazdımArkadaşlar, Zeliha Hanım'ı beğendim. Sakin sakin tane tane not al diye diye bakım yaptı. Ben not almadım sevmiyorum.
Eskilerden bana dönecek olan 2 kişi gördü. Biri çok eskilerden dedi, içinde A ve E harfi var dedi. Uzun boylu, kumral, alnı açık dediğinde kimden bahsettiğini şak diye anladım. Evet gerçekten öyle biri var, ayrıldıktan sonra arada, bazen 1.5 sene sonra bile bana msg attığı olmuştu, ayrılalı toplamda neredeyse 4 sene olacak olmasına rağmen bu sefer de msg atarsa Zeliha demişti diyeceğim.
İkinci dönecek kişinin ise aklımdaki kişi olduğunu, onun bana artık aşkla değil de sempati ile ve diğer gördüklerinden farklı bir kişilik olarak gördüğü için benimle -6 hafta sonra kadar bir zaman içinde veya 6 hafta sonra bilemiyorum hatırlamıyorum o kadarını- iletişim kuracağını ve görüşeceğimizi ama bunun devamının gelmeyeceğini söyledi. Şimdi ben sana yeniden başlıyorsunuz her şey süper olacak hatta evlilik var ufukta dersem yalan söylemiş kandırmış olurum dedi. Ama kesinlikle bir görüşme yapacak ve içindekileri döküp önüne bakacaksın dedi- ki inşallah dediği gibi olur, fazlasında artık gözüm yok, çok yıprandım çünkü. Şu an onun kiminle ne kadar nasıl konuştuğunu, hayatında duygusal biri var mı yok mu, bunları da anlattı. Benim şu an içinde bulunduğum durum, geçmişimde olanlar... bunları bir bir saydı- ki doğruydu.
Yakında yeni ve kalabalık bir ortama gireceğimi gördü - ki doğru haftaya yeni bir firmada işe başlıyorum. O çevreden biri ile görüyorum seni gelecekte, çok uzak bir gelecek değil, masa başında çalışan biri, dedi. Başka tarif veremiyorum bu kişi ile ilgili ama bu kişiyle ilişkin olacak dedi. Verdiği vakit 2,3 ay gibi bir şey... Ben vakitlere takılmadığım için çok aklımda tutmuyorum.
Falı beğenmediyseniz geri iade edeyim ücretinizi dedi. Bunu demesi bile benim için artı puan.
Donusunu ben imkansiz gordugumu yine soyluyorum, benim icin msg atmasi ya da aramasi donus degil ama iletisim kurmak istedigine ve bir karin agrisi olduguna delalet. Ki gecmiste bunu bana bir kez yapti. Ya zeliha bunu gordu ya da bu durum tekrar edecek. Iliski baslasa da devam edemez zaten, durumumuz artik bun evrilemez sanmiyorum. Donus diye iletisimleri goruyorsa ok, yoksa baslayamayacagimizi biliyorum, bu en basta kendime ihanet olur. Tek istedigim bir kez olsun yuzlesmek. Ya dilegim kabul olacak ve yuzlesecegim. Ya zeliha akil okuyor, ya da gecmisi gordu, gelecek diye soyledi. Bunu bilemiyorum. Ama anda dedikleri yuzunden onu begendim, kibardi ve begenmediysen iade edeyim dedi. Bunlar yuzunden begendim diye yazdim. Yoksa kac kisi donecek diyor...bosuna umut et dur...sonu yok.Canım bende Zeliha'ya 1 kez telde baktırdım, şuanda kopuk olduğum adamın bana da dönüşünü söyledi, belli bir süre bir iletişim , ilşki olacak ama evlilik görmüyorum dedi...Şimdi bunda ne var olabilir diyeceksin; sorun şu ki bu adamın bana dönüşü imkansıza yakın, hadi döndü diyelim, yani mesaj yazmak veya sosyal medyadan iletişim kurması da falda dönüş olarak çıkıyor biliyoruz, ondan sonra bizim kısa süreli bile olsa bir ilişki yaşamamız imkansız, çünkü ben dönse bile cevap vermemeyi ya da çok katı bir şekilde terslemeyi düşünüyorum, çünkü çok büyük hata yaptı , ayrıca ben artık adamın karakterini çözdüğüm için güvenilir ve muhatap alınabilir biri olarak görmüyorum, yani adam aslında gözümden düştü.... Yani Zeliha bu konuda yanılıyor bence, inşallah sende yanılmıyordur, yani adamın dönüşü imkansız dediğin için bunları yazdım
Kizceler verdigi tarihi bekleyin bence bana dedigi absurt bisey oldu .yigidi oldur hakkini yeme enerjini tuketiyor ama bi kac seyde biliyor .ceyhunun c ve h harfini verdi bilmiyorum cokta fos degil. Bu harfi iki kisi verdi biri zela digeri Ada . Hayirlisi olsun .bi donsede kurtulsam bu muhabbetten .su bloga adim atmak istemiyorum artikCanım bende Zeliha'ya 1 kez telde baktırdım, şuanda kopuk olduğum adamın bana da dönüşünü söyledi, belli bir süre bir iletişim , ilşki olacak ama evlilik görmüyorum dedi...Şimdi bunda ne var olabilir diyeceksin; sorun şu ki bu adamın bana dönüşü imkansıza yakın, hadi döndü diyelim, yani mesaj yazmak veya sosyal medyadan iletişim kurması da falda dönüş olarak çıkıyor biliyoruz, ondan sonra bizim kısa süreli bile olsa bir ilişki yaşamamız imkansız, çünkü ben dönse bile cevap vermemeyi ya da çok katı bir şekilde terslemeyi düşünüyorum, çünkü çok büyük hata yaptı , ayrıca ben artık adamın karakterini çözdüğüm için güvenilir ve muhatap alınabilir biri olarak görmüyorum, yani adam aslında gözümden düştü.... Yani Zeliha bu konuda yanılıyor bence, inşallah sende yanılmıyordur, yani adamın dönüşü imkansız dediğin için bunları yazdım
Çok ilginç , ne kadar benzer şeyler söylemiş, bana eskilerden biri gelecek demedi ama, iletişimim kopuk olan biri ile yeniden iletişime geçme ve ortam değişikliği söyledi...herkes ortam mı değiştiriyor ne ??Walla ben begenmedim zeliha hanımı bana olmadı kızlar. Aşırı genel konuştu aklımdaki kişi ile ilgili iletişim kopukluğu var 9 haftaya haber aşacaksın dediki biz konuşmaya başladık 1-2 gün önce ama onla ilgili hiç detay vermedi , eskilerden başka şehirde yaşayan biri dönecek dedi ama öyle birisi yok ortam değiştirmem lazım filan dedi beni hiç tatmin etmedi ve ben bunları söyledim bama iade den filan hiç bahsetmedi habwriniz olaun
Al benden de o kadar...sikildim.Kizceler verdigi tarihi bekleyin bence bana dedigi absurt bisey oldu .yigidi oldur hakkini yeme enerjini tuketiyor ama bi kac seyde biliyor .ceyhunun c ve h harfini verdi bilmiyorum cokta fos degil. Bu harfi iki kisi verdi biri zela digeri Ada . Hayirlisi olsun .bi donsede kurtulsam bu muhabbetten .su bloga adim atmak istemiyorum artik
Banada dedi ama ben hakkat degistimÇok ilginç , ne kadar benzer şeyler söylemiş, bana eskilerden biri gelecek demedi ama, iletişimim kopuk olan biri ile yeniden iletişime geçme ve ortam değişikliği söyledi...herkes ortam mı değiştiriyor ne ??
Banada dedi ama ben hakkat degistimÇok ilginç , ne kadar benzer şeyler söylemiş, bana eskilerden biri gelecek demedi ama, iletişimim kopuk olan biri ile yeniden iletişime geçme ve ortam değişikliği söyledi...herkes ortam mı değiştiriyor ne ??
Ha ha ha herkese ayni seyleri de soylemis olabilir :))) atip duruyodur bende tesaduf tutmustur cunku haftaya farkli bir firmada ise basliyorum. Tesaduftur belki de dedikleri. Zeliha akrabam degil biseyim degil biseyini savunmam icin su dedigi cikti, demem gerekir.Çok ilginç , ne kadar benzer şeyler söylemiş, bana eskilerden biri gelecek demedi ama, iletişimim kopuk olan biri ile yeniden iletişime geçme ve ortam değişikliği söyledi...herkes ortam mı değiştiriyor ne ??
Zeliha'dan ben de memnun kalmadım. Çok geneldi bana da hiiç spesifik birşey söylemedi. 4 senelik ilişkim için kopuk kopuk ilişkiniz olmuş ama aralık ayına kadar tekrar iletişime geçecek bu sefer ciddi olacak dedi. 4 senelik ilişkimde bir kere bile ayrılmadım yada kopukluk olmadı oysaki. Anladığım kadarıyla hep eskilerini döndürüyor fallarında. A, E harfi bende de gördü ( herkesin adında ikisinden biri vardır zaten). Yok şehir değiştireceksin, ortam değişikliği var, anahtar var, işte dedikodu yapma gibi şeyler söylediWalla ben begenmedim zeliha hanımı bana olmadı kızlar. Aşırı genel konuştu aklımdaki kişi ile ilgili iletişim kopukluğu var 9 haftaya haber aşacaksın dediki biz konuşmaya başladık 1-2 gün önce ama onla ilgili hiç detay vermedi , eskilerden başka şehirde yaşayan biri dönecek dedi ama öyle birisi yok ortam değiştirmem lazım filan dedi beni hiç tatmin etmedi ve ben bunları söyledim bama iade den filan hiç bahsetmedi habwriniz olaun
Ay sana söylediklerini okuyunca üzüldüm ya...bana da ilşkin daha önce kopuk kopuk gitmiş, ama bundan sonra daha uzun süreli olacak dediydi..benimki gerçekten kopuktu ama tıpa tıpa aynı cümleyi kurmuş...ortam değişkliği olayı herkese söylenmiş...kafayı yemek üzereyimZeliha'dan ben de memnun kalmadım. Çok geneldi bana da hiiç spesifik birşey söylemedi. 4 senelik ilişkim için kopuk kopuk ilişkiniz olmuş ama aralık ayına kadar tekrar iletişime geçecek bu sefer ciddi olacak dedi. 4 senelik ilişkimde bir kere bile ayrılmadım yada kopukluk olmadı oysaki. Anladığım kadarıyla hep eskilerini döndürüyor fallarında. A, E harfi bende de gördü ( herkesin adında ikisinden biri vardır zaten). Yok şehir değiştireceksin, ortam değişikliği var, anahtar var, işte dedikodu yapma gibi şeyler söylediBenim memnun kalmadığımı hissedince iadeden bahsetti, p.tesi iade edecek bakalım. Parasında değililim ama en azından ihtiyacı olan bir çocuğa veririm, bu fal bile değildi.
Şu an sinirden gülüyorum yemin ederim gülüyorum... ama kendime...Ay şim
Ay sana söylediklerini okuyunca üzüldüm ya...bana da ilşkin daha önce kopuk kopuk gitmiş, ama bundan sonra daha uzun süreli olacak dediydi..benimki gerçekten kopuktu ama tıpa tıpa aynı cümleyi kurmuş...ortam değişkliği olayı herkese söylenmiş...kafayı yemek üzereyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?