İstanbul'da Fal - Falcılar

Eskisi için geri dönecek falan demeseydi ücret iadesi istemezdim ancak hiç yeteneği olmayan sırf para kazanmak için eskisi gere dönecek dediğini düşündüğüm için ücreti istedim. Bana insanların hassas noktalarına dokunarak para kazanmaya çalışması etik gelmiyor. Yeteneği yoksa para karşılığı fal bakmasın zaman kaybı

Şu an sinirden gülüyorum yemin ederim gülüyorum... ama kendime...
Ya adamla birşey olacağından değil,birşey olamaz zaten...ama dönse güzelce mort etmek isterdim adamı, hatta dönüş tek bir mesajla bile olsa Zeliha sen de yalan oldun galiba

Zaten birlikte olduğun adam için dönecek dediğinde ben zaten hiç ayrılmadım dedin mi kendisine ?

Ya adamla birşey olacağından değil,birşey olamaz zaten...ama dönse güzelce mort etmek isterdim adamı, hatta dönüş tek bir mesajla bile olsa Zeliha sen de yalan oldun galiba
Bir yerde okumuştum.

İyi veya kötü duygularla da olsa bağlantıda olduğumuz ya da aklımızda/kalbimizde olan her insanla aramızda görünmeyen eterik kordon bağları varmış.. Önce bu bağları koparmamız gerekiyormuş. Nasıl yapıldığı google a yazınca anlatılıyor.
Ayrıca, aklımızdan geçenleri,beklentimizi "bi yazsın da bak ben ona ne yapacağım" "hele bi dönsün de" ....falan gibi niyetlerimizi telepati yoluyla seziyormuş aklımızdaki kişi. Bu yüzden beklediğimiz hareketler hep bu teorileri planlamaktan vazgeçtiğimiz ya da artık hiç bir şekilde beklemediğimiz, ondan bir şey ummadığımız hatta onu unuttuğumuz zaman gelirmiş.. Ben kendi adıma vazgeçmeyi planlıyorum, buna istinaden yapılacak ilk şey fal baktırmayı bırakmam olacak.

Zaten birlikte olduğun adam için dönecek dediğinde ben zaten hiç ayrılmadım dedin mi kendisine ?
6 aydır ayrıyız ancak 4 sene kesintisiz ilişkiden sonra ayrıldık ve bir daha hiç konuşmadık. Zeliha eskisi için iletişiminiz kopuk kopukmuş dedi, ben de hiç ayrılmadığımızı söyledim. Birşey demedi üstüne. Çok gereksiz bir faldı

Yardımcı olacak biri yok mu kizlar

Kizlar yazmiyayim dedim AMA .diger insanlarinda dolandirilmamasi icin bunu yazmayi borc bildim.
Oncelikle, Bu kadin banada ayni cumleleri kurdu 6 hafta icinde gecmisimden birisi bana gelip benimle konusucakmis. AMA bununla sonum yokmus. Yeni bir ortama giricekmisim Ve Bu yeni ortamda tanisicak oldugum
Kisi ile yuzuk varmis. Etrafimdaki kalabalik hayirli Ve kaliteli bir kalabalik degilmis. Masabasinda calisan evrka isi ile ugrasan birisiymis. Gevmisimden gelen kisinjn bana karsi hisleri ozlemi varmis Ve Bu kisinjn isminde a Ve e harfi varmis. Yani ayni size kurdugu cumleler
Gercekten Bu kadinin reklamini yapip sunlari bildi diyen asiye Ve seden inde zeliha nin ya arkadasi yada kendisi oldugunu dusunuyorum.
Birde istanbuldaki falcilara gore Cok daha iyiymis. Ve Burda borcogumuzun begendigi falcilari kotuleyerek, guzel reklam yapip kandirdiniz o kadar insani .
AMA iste yalancinin mumu yatsiya kadar yaniyo.

valla bende şaşırdım söylemlerinize bana da işden çıkış var demişti çıktım evet söylemiş bunu çoğuna ama bak
ben mi reklam yapıyorum . kimse benim babamın oğlu değil . ben gittim begendim yazdım mükemmel de demedim ayrıca . bana söylediği bazı şeyler olunca paylaştım numara dağıtmadım kimseye . tuhaff

Dry seni gördüğüme sevindim :)

Kuzey ve Tutku'ya inancımı senin geçmişte yazdıklarını düşünerek korumaya çalışıyorum :))) Herkes tutturmuş bi geri dönecek, yeniden iletişime geçecek bilmem ne...

Evet 4 yildir zelihanin reklamini yapiyorum herkese baktirin dedim .olaysiniz var ya .

Ki ayrica iliski meselesi degildir sordugum konu sadece isle ilgili bir durumdu Ve geneldi. mwlesef ayni cumleler . Ayni ifadler. Butun iliskilerim kopuk kopuk olmus. Tamamina ermemis.
Burdan soyluyorumki yeni uye senden Ve asiyesosyal in onerdigi, turettigi bu falcilara kesinlikle itibar etmeyin
Yinede karar sizin

Valla falcıya gitsemde kimseye söylemem artık
ya ben kimseyi hararetle önermedim .. diğer falcılara nazaran dediği şeyin çıktığını belirttim neyse bilen beni bilir elhamdülillah o kadar düşmedik .

Herkes birilerinin reklamını yapıp birilerine yönlendiriyor ancak hepsi hüsran. Fal da forum da artık bitmiştir artık. Fal ayrılıktan sonra bir kaç ay ihtiyaç ama geleceği bilen yok, fazla kapılmamak gerek. Zeliha para iadesi yaparsa yazarım (ancak sanmıyorum )

Görülüyor ki herkese aynı cümleleri kullanmış....kendi adıma hayal kırıklığı içindeyim şu an

Kuzey tutku Ve gokce her zaman durustlugu ile hakkini vererek islerini yaoarlar . Ve inan anlik tespitleri analizleri gercekten iyidir. Baktiklari fallarin hakkini verirler. Bu dolandiricilar gibi Burda reklamlarini yaptirip Diger falcilari kotuletmezler.
Bak iste goruyosun 3 fal bakiyolarsa ayni cumelerle herkesi kandirmislr. Acaba nasil yolduk enayilerimi diyolar. Yada nasil vicdanlari rahat ediyor haram parayi yemeye . Ben artik allaha haval ediyorum
Mesele 50 tl meselesi degil inan bana. Yalanla insanlari somurmeleri
Tabikide tutku kuzey Ve gokcenin baktikalri fallarin hepsi yuzde yuz cikmadi AMA en azindan durumu, icerigini Ve olaylari gidisati bilirsiniz.
Tabi sonucta karar yine sizin. Bunlar Benim favorim bunlara baktirin demiyorum. Sadece falci tecrubeme dayanarak tavsiye veriyorum

Asmin Cafe ergin e baktıran var mı kızlar orda daha önce gunesti sanırım sarışın Toplu bir bayan vardı tarot baktirmistim

Asmin Cafe ergin e baktıran var mı kızlar orda daha önce gunesti sanırım sarışın Toplu bir bayan vardı tarot baktirmistim
asminde değil ergin artık bakırköyde cafede bakıyor

İyi de reklam yapıyor olsalar bastırdıkları falları cümle cümle söylemezler ki. Sonuçta bu Zeliha kopyala yapıştır cümlelerle fal bakıyorsa, falı anlattığı takdirde ortaya çıkacağını düşünebilmiştir herhalde.

yaa ben anlamış değilim neden reklamcı oldum muhteşem demedim ki . baktırdıklarım içinde en azından bi kaç şey bildi dedim . Admin bi el atsın . durup duruken reklamcı çıktım .

ben biraz evvel aradım . banada aynen öyle söyledi . kadınlar klubünden geldiğiniz söylediğiniz halde neden hepinize aynı şeyi söylim felan dedi. dahada kimseyi önermem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…