Eskisi için geri dönecek falan demeseydi ücret iadesi istemezdim ancak hiç yeteneği olmayan sırf para kazanmak için eskisi gere dönecek dediğini düşündüğüm için ücreti istedim. Bana insanların hassas noktalarına dokunarak para kazanmaya çalışması etik gelmiyor. Yeteneği yoksa para karşılığı fal bakmasın zaman kaybıAy şim
Ay sana söylediklerini okuyunca üzüldüm ya...bana da ilşkin daha önce kopuk kopuk gitmiş, ama bundan sonra daha uzun süreli olacak dediydi..benimki gerçekten kopuktu ama tıpa tıpa aynı cümleyi kurmuş...ortam değişkliği olayı herkese söylenmiş...kafayı yemek üzereyim
Ya adamla birşey olacağından değil,birşey olamaz zaten...ama dönse güzelce mort etmek isterdim adamı, hatta dönüş tek bir mesajla bile olsa Zeliha sen de yalan oldun galibaŞu an sinirden gülüyorum yemin ederim gülüyorum... ama kendime...
Zaten birlikte olduğun adam için dönecek dediğinde ben zaten hiç ayrılmadım dedin mi kendisine ?Eskisi için geri dönecek falan demeseydi ücret iadesi istemezdim ancak hiç yeteneği olmayan sırf para kazanmak için eskisi gere dönecek dediğini düşündüğüm için ücreti istedim. Bana insanların hassas noktalarına dokunarak para kazanmaya çalışması etik gelmiyor. Yeteneği yoksa para karşılığı fal bakmasın zaman kaybı
Bir yerde okumuştum.Ya adamla birşey olacağından değil,birşey olamaz zaten...ama dönse güzelce mort etmek isterdim adamı, hatta dönüş tek bir mesajla bile olsa Zeliha sen de yalan oldun galiba
6 aydır ayrıyız ancak 4 sene kesintisiz ilişkiden sonra ayrıldık ve bir daha hiç konuşmadık. Zeliha eskisi için iletişiminiz kopuk kopukmuş dedi, ben de hiç ayrılmadığımızı söyledim. Birşey demedi üstüne. Çok gereksiz bir faldıZaten birlikte olduğun adam için dönecek dediğinde ben zaten hiç ayrılmadım dedin mi kendisine ?
Kizlar yazmiyayim dedim AMA .diger insanlarinda dolandirilmamasi icin bunu yazmayi borc bildim.Ya adamla birşey olacağından değil,birşey olamaz zaten...ama dönse güzelce mort etmek isterdim adamı, hatta dönüş tek bir mesajla bile olsa Zeliha sen de yalan oldun galiba
ben mi reklam yapıyorum . kimse benim babamın oğlu değil . ben gittim begendim yazdım mükemmel de demedim ayrıca . bana söylediği bazı şeyler olunca paylaştım numara dağıtmadım kimseye . tuhaffKizlar yazmiyayim dedim AMA .diger insanlarinda dolandirilmamasi icin bunu yazmayi borc bildim.
Oncelikle, Bu kadin banada ayni cumleleri kurdu 6 hafta icinde gecmisimden birisi bana gelip benimle konusucakmis. AMA bununla sonum yokmus. Yeni bir ortama giricekmisim Ve Bu yeni ortamda tanisicak oldugum
Kisi ile yuzuk varmis. Etrafimdaki kalabalik hayirli Ve kaliteli bir kalabalik degilmis. Masabasinda calisan evrka isi ile ugrasan birisiymis. Gevmisimden gelen kisinjn bana karsi hisleri ozlemi varmis Ve Bu kisinjn isminde a Ve e harfi varmis. Yani ayni size kurdugu cumleler
Gercekten Bu kadinin reklamini yapip sunlari bildi diyen asiye Ve seden inde zeliha nin ya arkadasi yada kendisi oldugunu dusunuyorum.
Birde istanbuldaki falcilara gore Cok daha iyiymis. Ve Burda borcogumuzun begendigi falcilari kotuleyerek, guzel reklam yapip kandirdiniz o kadar insani .
AMA iste yalancinin mumu yatsiya kadar yaniyo.
Dry seni gördüğüme sevindim :)Kizlar yazmiyayim dedim AMA .diger insanlarinda dolandirilmamasi icin bunu yazmayi borc bildim.
Oncelikle, Bu kadin banada ayni cumleleri kurdu 6 hafta icinde gecmisimden birisi bana gelip benimle konusucakmis. AMA bununla sonum yokmus. Yeni bir ortama giricekmisim Ve Bu yeni ortamda tanisicak oldugum
Kisi ile yuzuk varmis. Etrafimdaki kalabalik hayirli Ve kaliteli bir kalabalik degilmis. Masabasinda calisan evrka isi ile ugrasan birisiymis. Gevmisimden gelen kisinjn bana karsi hisleri ozlemi varmis Ve Bu kisinjn isminde a Ve e harfi varmis. Yani ayni size kurdugu cumleler
Gercekten Bu kadinin reklamini yapip sunlari bildi diyen asiye Ve seden inde zeliha nin ya arkadasi yada kendisi oldugunu dusunuyorum.
Birde istanbuldaki falcilara gore Cok daha iyiymis. Ve Burda borcogumuzun begendigi falcilari kotuleyerek, guzel reklam yapip kandirdiniz o kadar insani .
Evet 4 yildir zelihanin reklamini yapiyorum herkese baktirin dedim .olaysiniz var ya .Kizlar yazmiyayim dedim AMA .diger insanlarinda dolandirilmamasi icin bunu yazmayi borc bildim.
Ki ayrica iliski meselesi degildir sordugum konu sadece isle ilgili bir durumdu Ve geneldi. mwlesef ayni cumleler . Ayni ifadler. Butun iliskilerim kopuk kopuk olmus. Tamamina ermemis.Kizlar yazmiyayim dedim AMA .diger insanlarinda dolandirilmamasi icin bunu yazmayi borc bildim.
ya ben kimseyi hararetle önermedim .. diğer falcılara nazaran dediği şeyin çıktığını belirttim neyse bilen beni bilir elhamdülillah o kadar düşmedik .Ki ayrica iliski meselesi degildir sordugum konu sadece isle ilgili bir durumdu Ve geneldi. mwlesef ayni cumleler . Ayni ifadler. Butun iliskilerim kopuk kopuk olmus. Tamamina ermemis.
Burdan soyluyorumki yeni uye senden Ve asiyesosyal in onerdigi, turettigi bu falcilara kesinlikle itibar etmeyin
Yinede karar sizin
Görülüyor ki herkese aynı cümleleri kullanmış....kendi adıma hayal kırıklığı içindeyim şu anKi ayrica iliski meselesi degildir sordugum konu sadece isle ilgili bir durumdu Ve geneldi. mwlesef ayni cumleler . Ayni ifadler. Butun iliskilerim kopuk kopuk olmus. Tamamina ermemis.
Burdan soyluyorumki yeni uye senden Ve asiyesosyal in onerdigi, turettigi bu falcilara kesinlikle itibar etmeyin
Yinede karar sizin
Kuzey tutku Ve gokce her zaman durustlugu ile hakkini vererek islerini yaoarlar . Ve inan anlik tespitleri analizleri gercekten iyidir. Baktiklari fallarin hakkini verirler. Bu dolandiricilar gibi Burda reklamlarini yaptirip Diger falcilari kotuletmezler.Dry seni gördüğüme sevindim :)
Kuzey ve Tutku'ya inancımı senin geçmişte yazdıklarını düşünerek korumaya çalışıyorum :))) Herkes tutturmuş bi geri dönecek, yeniden iletişime geçecek bilmem ne...
asminde değil ergin artık bakırköyde cafede bakıyorAsmin Cafe ergin e baktıran var mı kızlar orda daha önce gunesti sanırım sarışın Toplu bir bayan vardı tarot baktirmistim
yaa ben anlamış değilim neden reklamcı oldum muhteşem demedim ki . baktırdıklarım içinde en azından bi kaç şey bildi dedim . Admin bi el atsın . durup duruken reklamcı çıktım .İyi de reklam yapıyor olsalar bastırdıkları falları cümle cümle söylemezler ki. Sonuçta bu Zeliha kopyala yapıştır cümlelerle fal bakıyorsa, falı anlattığı takdirde ortaya çıkacağını düşünebilmiştir herhalde.
ben biraz evvel aradım . banada aynen öyle söyledi . kadınlar klubünden geldiğiniz söylediğiniz halde neden hepinize aynı şeyi söylim felan dedi. dahada kimseyi önermemİyi de reklam yapıyor olsalar bastırdıkları falları cümle cümle söylemezler ki. Sonuçta bu Zeliha kopyala yapıştır cümlelerle fal bakıyorsa, falı anlattığı takdirde ortaya çıkacağını düşünebilmiştir herhalde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?