İstanbul'da Fal - Falcılar

Az önce forumda aradım asmin cafe asiye de iyi diyenler var var mıdır asiye ye giden ben güneş diye birine baktirmistim en az yarım saat baktı fiyatı da uygun geldi ortam olarak da çok iyi bir enerjisi var oranin

Az önce forumda aradım asmin cafe asiye de iyi diyenler var var mıdır asiye ye giden ben güneş diye birine baktirmistim en az yarım saat baktı fiyatı da uygun geldi ortam olarak da çok iyi bir enerjisi var oranin
gunesi yeni duydum kaca bakiyor

ben biraz evvel aradım . banada aynen öyle söyledi . kadınlar klubünden geldiğiniz söylediğiniz halde neden hepinize aynı şeyi söylim felan dedi. dahada kimseyi önermem
Ben üstüne basa basa Kadınlar Kulubu'ne üyeyim oradan buldum sizi, dedim. Batması da çıkması da kendisine kalmış...

Ben burda şuanda kimsenin reklamcı olduğunu düşünmüyorum arkadaşlar......sadece gerçekten çok benzer cümleler söylenmiş, ama arada ufak farklılıklar var , mesela benim adam için etrafında bir bayan var, ama aralarında duygusal bir bağ yok, sadece iş bağlantıları, arkadaşlık için yanında tutuyor, tutmak istiyor dedi( böyle bir cümle kurduğu başka biri var mı?? )....ve eskiden birinin gelip dönüş yapması çok sık söylenmiş, hepimiz biliyoruz ki eskilerin çok azı dönüş yapar, adamlar neden dönsün ki arkadaşlar, onlar bizim gibi fal baktırmıyorlar ki ilişkiyi kafalarında hep canlı tutsunlar, ilişkiyi kafasında canlı tutmak için birşeylerin yaşanmaya devam etmesi, iletişimin hiç kopmaması lazım..aylarca ya da haftalarca iletişim olmayan biri durup dururken neden dönsün?? ...

Bana bir bayanla mesajlaşıyor, konuşuyor vs ama ona karşı duygusal bir hissi yok kadının var, dedi.
Ben bana 6 ay, 1.5 sene hatta 2 sene sonra yazanı gördüm ama onlar beklediğim kişiler değildi.
Aklımdaki kişiyi de beklememeye karar verdim fallar sayesinde. Neyse ki bu işe yaradı fallar sadece.

bu durumlarda keşke bana pas atsanız ! Bu sefer tutmuş öngörünüz ama ya tutmasaydı ?

Toprak iyi değil bence baktırmayın derim,ben beğenmedim hiç paranıza yazık olur.Zeliha'dan da vazgeçtim bak sana yorumlara off

Ahhhh çok şaşkınım...özellikle sedenn den beklemezdim

Ben de asiyesoysaldan... Vurdu ÖM'den gol oldu...

Hiç tahmin etmemiştim yaa
Kaç falcı yakaladım böyle, bu profesyonel çıktı

Bizim adamların dönüşü de yalan oldu desene...hiç ihtimal vermiyordum ama % 1 de olsa acaba mı olmuştum ama artık o %1 de yok

Bizim adamların dönüşü de yalan oldu desene...hiç ihtimal vermiyordum ama % 1 de olsa acaba mı olmuştum ama artık o %1 de yok

Canım senin beğendiğin kimse var mıydı bugüne kadar? Ya çıkan falım da yok ki henüz şu şu şu çıktı diye yazayım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…