gunesi yeni duydum kaca bakiyorAz önce forumda aradım asmin cafe asiye de iyi diyenler var var mıdır asiye ye giden ben güneş diye birine baktirmistim en az yarım saat baktı fiyatı da uygun geldi ortam olarak da çok iyi bir enerjisi var oranin
Ben üstüne basa basa Kadınlar Kulubu'ne üyeyim oradan buldum sizi, dedim. Batması da çıkması da kendisine kalmış...ben biraz evvel aradım . banada aynen öyle söyledi . kadınlar klubünden geldiğiniz söylediğiniz halde neden hepinize aynı şeyi söylim felan dedi. dahada kimseyi önermem
Ben burda şuanda kimsenin reklamcı olduğunu düşünmüyorum arkadaşlar......sadece gerçekten çok benzer cümleler söylenmiş, ama arada ufak farklılıklar var , mesela benim adam için etrafında bir bayan var, ama aralarında duygusal bir bağ yok, sadece iş bağlantıları, arkadaşlık için yanında tutuyor, tutmak istiyor dedi( böyle bir cümle kurduğu başka biri var mı?? )....ve eskiden birinin gelip dönüş yapması çok sık söylenmiş, hepimiz biliyoruz ki eskilerin çok azı dönüş yapar, adamlar neden dönsün ki arkadaşlar, onlar bizim gibi fal baktırmıyorlar ki ilişkiyi kafalarında hep canlı tutsunlar, ilişkiyi kafasında canlı tutmak için birşeylerin yaşanmaya devam etmesi, iletişimin hiç kopmaması lazım..aylarca ya da haftalarca iletişim olmayan biri durup dururken neden dönsün?? ...
yaa ben anlamış değilim neden reklamcı oldum muhteşem demedim ki . baktırdıklarım içinde en azından bi kaç şey bildi dedim . Admin bi el atsın . durup duruken reklamcı çıktım .
Ki ayrica iliski meselesi degildir sordugum konu sadece isle ilgili bir durumdu Ve geneldi. mwlesef ayni cumleler . Ayni ifadler. Butun iliskilerim kopuk kopuk olmus. Tamamina ermemis.
Burdan soyluyorumki yeni uye senden Ve asiyesosyal in onerdigi, turettigi bu falcilara kesinlikle itibar etmeyin
Yinede karar sizin
Kazen ben anlamadım.... Bu 4 hesap aynı kişiye mi aitmiş??? İnanamıyorum !!!! Dry haklıymışbu durumlarda keşke bana pas atsanız ! Bu sefer tutmuş öngörünüz ama ya tutmasaydı ?
Kazen ben anlamadım.... Bu 4 hesap aynı kişiye mi aitmiş??? İnanamıyorum !!!! Dry haklıymış
evet dördü de aynı kişi ! ve önerdiği falcı bence dandik bir falcı : )[/Q
Biri iyi bakan bi falcı önersin artık yaevet dördü de aynı kişi ! ve önerdiği falcı bence dandik bir falcı : )
Üzüldüm ya adamın % 1 lik dönüş ihtimali de sıfırlandı ...Bizim adamların dönüşü de yalan oldu desene...hiç ihtimal vermiyordum ama % 1 de olsa acaba mı olmuştum ama artık o %1 de yok
Bizim adamların dönüşü de yalan oldu desene...hiç ihtimal vermiyordum ama % 1 de olsa acaba mı olmuştum ama artık o %1 de yok
Üzüldüm ya adamın % 1 lik dönüş ihtimali de sıfırlandı ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?