İstanbul'da Fal - Falcılar

Neyse bana o kdr kötü konuşmuştuki zeliha valla patlamasına sewimdim dersem kızmayın kızlar

bu durumlarda keşke bana pas atsanız ! Bu sefer tutmuş öngörünüz ama ya tutmasaydı ?
Merhaba Kazen,
Bundan Sonra keisnlikle sizinle irtibata gececegim. Bende yeni farkina varsin Ve Bu kadar insan Zelihanin numarasini talep edince , tekrardan kotu bir sekilde dolandirilmalarina goz yummak istemedim Ve yazmayi borc bildim
Ayrica para iadesi yapiyor dedi ya sedenn, asiyesosyal,,,,, sonucta ayni kisi neden ayrintili yaziyorsam. Malesef oyle bir durumda yok. Ben para iadesi istyrm, sizin gercek bir falci oldugunuza inanmiyrm. Kk da herkese soyledikelrinizi soyluyosunuz dedigimde. Bana cevabi aynen su oldu. Beni bir daha rahatsiz etme terbiyesiz kadin Sana degil istanbulu , turkiyeyi dar ederim .
Lutfen bilginiz olsun, para iadesi istediginizdede tehditler savuruyor.

Ve bunu sadece burdaki bircok insani kandirmakla yapmadilar. Ergini, gokceyi kuzeyi Ve tutkuyu karalama politikalariyla yapip Bu insanlarin kazanclarinada engel oldular

"MESAJDA TÜM ÖZEL HAYATIM KİŞİSEL BİLGİLERİM HESAP NUMARASI VE TELEFON NUMARASI GİBİ GİZLİ TUTULMASI GEREKEN BİLGİLERİM ORTAYA DÖKÜLMÜŞ LÜTFEN MESAJI KALDIRIN ."

Lutfen Bu hesap Ve telefon numarasini nin sahibine kesinlikle itibar etmeyin.
Herkese iyi haftasonlari

Son düzenleyen: Moderatör:
Derya dedektif gibisin vallaha az kalsin bende yorumlardan etkilenip baktiracaktim. Süpersinnnn
Hayir Benim sinir oldugum tamam o kadar insani Burda yonlendiriyosun, yalan soyluyorsun. Bari para iadeside yapicam deyip Sonra hakaret etmesi.... bunun uzerine Burda yazmaya karar verdim Ve Diger insanlarinda ayni durumu yasamasini istemedim.
Bundan Sonra bildiklerime ayda bir baktirir baskada kimselere gitmem aramamda. Bedavaya bakiyorum dese bile.
Hepimize guzel bir ders oldu.
Kesinlikle Burda baska tanidikalri vardir. Ozelden Bu hesap no Ve telefon no verilirse kesinlikle inanmayin kizlar...,..,
Biz kuzey Ve gokce dedikce bizimle tartismaya Girdiler Ve nur topu gibi bir falci hulya dogdu dediler AMA
Oda ellerinde patladi

Bu bana cok guzel bir ders oldu... bundan sonra sakinlesip zamana birakmali onu dene bunu dene derken al iste boyle avlarlar...bi de para iadesi yapayim isterseniz diyince hemen inanip bunu demesi bile arti puan diye yazmistim.

Merhaba arkadaslar bende olanlardan sonra yazma geregi duydum bu sedennn yaklasik bir ay oncede gittigi her falci icin yorum yapan forumun eski uyelerinden bugune kadar 100 lerce falci denemis ve deneyimlerini olumlu olumsuz hep gelip burda yazmis olan arkadasimiz h_girL ve benimlede cok cirkin seviyesiz bir sekilde tartismis burda bizim begenip yazdigimiz kisilerin reklamini yapmakla suclamisti herkes gormus oldu kimin ne oldugunu D Dryperikizi cok tesekkurler herkesi uyardigin ve gercekleri ortaya cikardigin icin Allah kimsenin yaptigini yanina birakmiyor iste gercekler gecte olsa ortaya cikiyor ayrica konuya el atan ve cozume ulastiran Kazen sanada tesekkurler
Hepinize iyi gunler arkadaslar

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar yardım edin ya şuan ı karşı tarafı en azından o sn deki düşüncesini en iyi bilen kim?

Şu Andaç'ı ben de merak ediyorum ama biraz baktırmaya ara vereceğim...
Ben Mayıs'ta gittiğimde çok olumlu konuştu ve erkek arkadaşım hakkında,hiç bir şey yapma o sana gelecek demişti. Geçen hafta tekrar gittim, artık çok geç kalmışsın aranızı düzeltmekte, senden ses çıkmayınca o da seni unutmuş dedi.
Aramızdaki olayı açık açık anlattığımda ise, o zaman sen hemen ona bir açıklama yap aranız düzelir dedi. Bilemedim

Haydaaa :) He's just eliminated right now

Dejavu cafe yiğit ordan ayrılmış dört sene önce cafe yi aradım da önerebileceğiniz biri var mı?

Selam kızlar ben bugün gidecektim taksime gidemedim hava yağmurluydu.Laf cafe ergin asmin cafe fiyatı uygun biraz uzun bakıyorlar diyorlar falcıları.Önerebileceğiniz birileri var mı Bakırköy ve taksimde yarın bir aksilik olmazsa gideceğim anı iyi bilen birisi var mı

ayyyy en sevmediğim falcı tipi.. dolandırıcılar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…