- 19 Ekim 2016
- 182
- 79
- 98
Hahahah benide al bemde kek :)) hemen atladık ama neyseki kızlar anında ottaya çıktı daha gazla kişi güme gitmemiş oldu :)Ne kadar kek bir üyeyim :))))
Merhaba Kazen,bu durumlarda keşke bana pas atsanız ! Bu sefer tutmuş öngörünüz ama ya tutmasaydı ?
Hayir Benim sinir oldugum tamam o kadar insani Burda yonlendiriyosun, yalan soyluyorsun. Bari para iadeside yapicam deyip Sonra hakaret etmesi.... bunun uzerine Burda yazmaya karar verdim Ve Diger insanlarinda ayni durumu yasamasini istemedim.Derya dedektif gibisin vallaha az kalsin bende yorumlardan etkilenip baktiracaktim. Süpersinnnn
Zaten sen hic begenmemistin ))Hahahah benide al bemde kek :)) hemen atladık ama neyseki kızlar anında ottaya çıktı daha gazla kişi güme gitmemiş oldu :)
Bu bana cok guzel bir ders oldu... bundan sonra sakinlesip zamana birakmali onu dene bunu dene derken al iste boyle avlarlar...bi de para iadesi yapayim isterseniz diyince hemen inanip bunu demesi bile arti puan diye yazmistim.Hayir Benim sinir oldugum tamam o kadar insani Burda yonlendiriyosun, yalan soyluyorsun. Bari para iadeside yapicam deyip Sonra hakaret etmesi.... bunun uzerine Burda yazmaya karar verdim Ve Diger insanlarinda ayni durumu yasamasini istemedim.
Bundan Sonra bildiklerime ayda bir baktirir baskada kimselere gitmem aramamda. Bedavaya bakiyorum dese bile.
Hepimize guzel bir ders oldu.
Kesinlikle Burda baska tanidikalri vardir. Ozelden Bu hesap no Ve telefon no verilirse kesinlikle inanmayin kizlar...,..,
Biz kuzey Ve gokce dedikce bizimle tartismaya Girdiler Ve nur topu gibi bir falci hulya dogdu dediler AMA
Oda ellerinde patladi
Tellwe başlığından cevap yazdım :)Kızlar yardım edin yaşuan ı karşı tarafı en azından o sn deki düşüncesini en iyi bilen kim?
Laf Cafe Andaç. Hiçbir sinsiliği yok, samimi bir insan.Kızlar yardım edin yaşuan ı karşı tarafı en azından o sn deki düşüncesini en iyi bilen kim?
Laf Cafe Andaç. Hiçbir sinsiliği yok, samimi bir insan.
Ben Mayıs'ta gittiğimde çok olumlu konuştu ve erkek arkadaşım hakkında,hiç bir şey yapma o sana gelecek demişti. Geçen hafta tekrar gittim, artık çok geç kalmışsın aranızı düzeltmekte, senden ses çıkmayınca o da seni unutmuş dedi.Şu Andaç'ı ben de merak ediyorum ama biraz baktırmaya ara vereceğim...
Haydaaa :) He's just eliminated right nowBen Mayıs'ta gittiğimde çok olumlu konuştu ve erkek arkadaşım hakkında,hiç bir şey yapma o sana gelecek demişti. Geçen hafta tekrar gittim, artık çok geç kalmışsın aranızı düzeltmekte, senden ses çıkmayınca o da seni unutmuş dedi.
Aramızdaki olayı açık açık anlattığımda ise, o zaman sen hemen ona bir açıklama yap aranız düzelir dedi. Bilemedim
Evet ya halbuki ben sevmiştim Andaç'ıHaydaaa :) He's just eliminated right now
Evet ya halbuki ben sevmiştim Andaç'ı
Ben Mayıs'ta gittiğimde çok olumlu konuştu ve erkek arkadaşım hakkında,hiç bir şey yapma o sana gelecek demişti. Geçen hafta tekrar gittim, artık çok geç kalmışsın aranızı düzeltmekte, senden ses çıkmayınca o da seni unutmuş dedi.
Aramızdaki olayı açık açık anlattığımda ise, o zaman sen hemen ona bir açıklama yap aranız düzelir dedi. Bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?