İstanbul'da Fal - Falcılar

ayyyy en sevmediğim falcı tipi.. dolandırıcılar..
Ne biliyim öyle demeye de dilim varmıyo ama... biz her şeyi anlatmak zorunda kaldıktan sonra falın ne anlamı var? Hisleri kuvvetli olsa mevcut durumu bilmesi gerekmez mi?

Günaydın kızlar geçen taksime uğramışken bi fal baktırdım doğaçlama oldu. Asmin cafeye girdim birini önerdiler isim vermicem. Fena değildi ama baştan sonuna kadar o kadar başım ağrıdı ki fala bile konsantre olamadım enerjim düştü bi anda ve o gün cüzdanım çalındı 2gün sonrada telefonum bozuldu tövbe ettim bi daha fal falan yok:)

Çok geçmiş olsun cüzdan bulundu mu?

bana asmindeki fallar hiç çıkmamıştır. geçmiş olsun tatlm

Bende bugün azmine gittim can diye birine baktirdim zaza izinliyim ben kapıdan girerken bir kadın geldi kasadaki adam can iyidir dedi ona baktirdim çok az bildiği şeyler oldu orda güneş diye biri vardı ona baktirmistim daha iyidir güneş ama can o kadar iyi değil di.Bir de ben sıra beklerken biri geldi kadın serkan iyidir dedi.Fiyatı uygun 30 TL yirmi dakika bakıyorlar o da iyi.Ama bir iki kişi aralarında iyi

Ama kime baktirdiysam çiğdem toprak güneş online olarak herkesin aynı şeyi söylemesi tesadüf değil bakar bakmaz bu adam bu kızı sevmiyor sınırlı bu kıza bu adam mutlu değil evlilikleri yıkim var kız seviyor ama adam aşık değil

kim kimi sevıyor ve kız kim senmisin

Andaç ile ilgili başka fikir beyan edebilecek olan var mı?? merak ediyorum söyledikleri çıkıyor mu...bir de mandal ada nasıl sizce

tesadüf mü bilmiyorum ama kızlar nezaman zeynebe yada su falı baktırsam birseyler hep ters gidiyor gecen marttada 1hafta boyunca fena olmuştum şimdide oyleyim 2hafta oldu bnce yardımcılarla bakılan fallar birsey sağlıyor yani verıyor ama bizden de birseyler alıyor gbı ler sanki birde bnce fallar cıkmıyor çıksa çok spesifik olan iş ve maddi durum gbi şeyler oncelikle çıkarlardı hadi duygular değişsede iş maddıyat bunlar somut seyler yani... tutku aslında en ıyısı de cesaret edemiyorum çelişti için yaa...

ben açıkçası fal baktırmaya çekiniyorum artık. bende de fal baktırmaya başladığımdan beri herşey tersine gidiyor sanki. bir konuya odaklandım, meraktan sürekli gidiyorum. gittikçe de başka başka negatif şeyler yaşıyorum. fal enerjimizi çalan bişey sanki.

Kızlar bana bakırköydeki falcılardan öneriniz varmı? Online işinden sıkıldım yüz yüze baktırmak istiyorum.Verdiğiniz ismi forumda aratıp gidiceğim,kimseyi suçlamam bu falcıya mı yönlendirdin vs diye.Sadece forumda çok isim çok sayfa var bakıp karar veremedim sayfalara cafesi değşen ayrılanlar da var.

Fal değil bence ben okadar kişiye baktırdım enerjime daha ıyı gelen falcılarda oldu asmin utku kuzey gbı... o donemlerde aynı ydı hayatım ama mutluydum fal tesellim oluyordu ama su falı zeynep felan birde tutkunu celişmesi enerjimi bozdu onun dısında fal cıdden bni mutlu edıyor ozledıgımdr felan duymak için....

Bana bir çok falcı anlık olarak iyi gelmiştir. Aklımdaki kişiyle bir türlü iletişim kuramadığım için onunla aramda sadece fal sayesinde bir bağlantı kurabiliyorum. Onun ağzından duymak istediklerimi bana falcılar söylüyor. Bu da benim özlemimi birazcık yatıştırıyor ama bu iyi bir şey midir işte bunu bilemiyorum. Umutlarımın bitmesinden korktuğum için galiba fal baktırıyorum. Bir de kimseye anlatamadığım şeyleri falcılara anlatıyorum, nasıl olsa beni tanımayan, istemezsem bir daha denk gelmeyeceğim insanlar oldukları için.

Kesinlikle katiliyorum !

Aslında fal bakturdığımız için negatif şeyler yaşıyor olduğumuzu düşünmüyorum, ama şöyle bir şey var...falda söylenen şeyler kafaya takıntı yapmamızı veya önyargı geliştirmemize sebep olduğu için gereksiz enerji düşüşleri yaşamamıza sebep oluyor...birşeyleri bilmeden yaşamak daha doğru, kaldı ki fal ve falcılar bile bizim bildiğimizin dışında çok ta birşey söylemiyor...şöyle örnek vereyim size, ben 6 aydır bir adam ile ilgili tam ilişki de diyemem ama ilişki arkadaşlık arası bir süreçteydim, isim konmamış ilişkiler olur ya, haftada 5-6 kez fal baktırıyordum, taa ki adamın aslında benimle flört ederken başka bir kadınla da eş zamanlı benzer durumu yaşadığını öğrendim, ben bunu falcılardan öğrenmedim, kendim görüp çözdüm, hiçkimse durum böyle olduğu halde ,bana bu adam hem seni hem başka bir bayanı aynı anda idare ediyor demedi, ben bunu çözdükten sonra tekrar tüm falcılara gidip başka bir bayan varmış doğru mu diye sorduğumda , herkes ağız birliği yapmışçasına evet haklısın var demeye başladı....adam beni 3 aydır idare ediyormuş, bunu göremediler, hatta o kadınla sevgili pozisyonundaymışlar, bunu görmeyen falcılar şunlar: Zeynep( bu süreçte en fazla ona baktırmışımdır), Tutku, Kuzey, Neslihan, Ayten, Andaç, Ada, ve daha birsürü var....tek gören kişi Nazlı Eraslan ve Gökçe oldu (ki Gökçeyi hiç sevmem aslında ama bu konuda hakkını yemiyecem) Şimdi soruyorum bu fallar ne işe yarıyor ??

Bizim kafamızdaki kurguları bize tekrar söylemekten öteye gitmiyor...

Kızlar çok eski yorumları okudum
Eski üyeler Yeşilköyde Gül diye birinden bahsetmiş. Birileri de ayrıldı ordan demiş. Bu gül nerde bilen var mı çok çıkan falı olmuş

Bakirkoy Andac a sanirim 1 sene once baktirmistim anlik durum fena degildi ama fali cikmamisti bir daha gitmedim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…