Arkadaşlar Neriman a ben 4 yıl önce baktirmistim.Bilir fakat hepsini söylemez.Surekli konuşarak laf kalabalığı yapar.Adamina göre bakar ve bahşiş bekler.İkinci gidişinde alakasız bir falla karşılaşabilirsiniz.Ben uyarayim.
Arkadaşlar Neriman a ben 4 yıl önce baktirmistim.Bilir fakat hepsini söylemez.Surekli konuşarak laf kalabalığı yapar.Adamina göre bakar ve bahşiş bekler.İkinci gidişinde alakasız bir falla karşılaşabilirsiniz.Ben uyarayim.
Geleceği değil de olan durumu görüyor hissediyor bence. En fazla 2-3 aylık falları ama olaylar da dediği gibi gerçekleşiyor.Sende hıssettınmi geleceği An gbı gordugunu tek hisseden ben miyim diye sordumda...
Geleceği değil de olan durumu görüyor hissediyor bence. En fazla 2-3 aylık falları ama olaylar da dediği gibi gerçekleşiyor.
Geleceği değil de olan durumu görüyor hissediyor bence. En fazla 2-3 aylık falları ama olaylar da dediği gibi gerçekleşiyor.
Bence evindeyken baktırın. Kafedeyken baktırmayın. Aklı daha yerinde oluyor başından savmıyor.Bugün tutkuya fal baktırcam. Gelişmeleri yazarım :))
Yani telefonda mi evindeyken derkenBence evindeyken baktırın. Kafedeyken baktırmayın. Aklı daha yerinde oluyor başından savmıyor.
Dediğin çok mantıklı ama sabırsızlanıyorum biraz :))Bence evindeyken baktırın. Kafedeyken baktırmayın. Aklı daha yerinde oluyor başından savmıyor.
Ben beğeniyorum mirzayı Başarılı git pişman olmassınSymbol Nişantaşı MİRZA ile ilgili deneyimi olan yazabilir mi ? .....Oraya kadar gitmeye değer mi ???
Telefondan ama kendisi evdeyken.Yani telefonda mi evindeyken derken
Nerdeyse hiçbirşeyi tutturamadı. Tutkuyla böyle birşey yaşamış olan var mı ? Geleceğe yönelik tahminlerde nasıldır ? Çok içim karardı
Neyse ayrıntılı analiz yapayım: tutku harfler konusunda iyi değildi bundan öncesinde 2.5 sene takıntılı bi şekilde aşık olmuşsun dedi öyle bişey yok. Şuna ayrıldığım sevgilimle koptuğumuz zamanları tahmin etti yaklaşık olarak. Duygusal süreci eh bildi sayılır ve olumsuz şeyleri net bir şekilde söyledi. Konuşma tarihi olarak ocak başı defi. Kuzey bu haftayı vermişti. Şubatta tekrar deneyeceksiniz kendini manevi yönden harcatma bırak dedi. Bununla olmaz dedi. Kuzey yazın evlenirsiniz demişti neyse hangisininki olursa yazıcam .... sağlıcakla kalın. Kuzey süreci çok daha net ve iyi biliyo bence tutkuyu sevemedim puan moralim bozuldu
Enerjimi düşürdü ve moralimi bozdu açıkçası. Önce bundan çoook önce biri olmuş 2.5 sene saplantılı aşık olmuşsun dedi. Sonra hayır ilk sevgilimdi deyince zaten birliktelik olmamış sen aşık olup çaba harcamışsın defi. Ben öyle bişey olmadı dedim. Bunun üstüne o zaman şuan ayrıldığın o kişiymiş karakter olarak ilişkinizin başından beri değişmiş dedi. 2.5 ğu da ilişkimizin süresine yordu. Ben hayır 8 Aydır birlikteyiz dedim. O zaman 2.5 yıldır mı tanıyorsun dedi. Hayır tanıştık bi hafta sonra çıkmaya başladık dedim.O da fos çıktı.Verdiğim paraya acıdımtutkuya ben de bir kere baktırdım ve olmadığından emin olduğum şeyleri bile varmış gibi söyledi. geçmiş konusunda hiçbir şeyi bilemedi nerdeyse. burada enerjisi tutan ve doğru tahminler yaptığı arkadaşlar var ama bende de tam bir fiyaskoydu. hatta falın içinde çelişmişti. ben eskisi kadar fal baktırmıyorum artık. bir zamanlar her gün baktırıyordum. sonrasında haftada bire düşürmüştüm. şimdi de ayda bir falan yine bir kriz geliyor baktırıyorum. ama fal baktırınca beklentide olmak daha da yıpratıyor. tutku konusunda verdiğim paraya da ayırdığım zamana da acımıştım açıkçası. geçmişi ve anı bilemeyince gelecek hakkında ne söylese önemi kalmıyo zaten. o yüzden o kriz anlarında enerjimi düşürmeyen kişilere gidiyorum. daha önce geleceği bildiler falan diye değil. anda iyi olduklarını düşündüğüm için onlar da.
Enerjimi düşürdü ve moralimi bozdu açıkçası. Önce bundan çoook önce biri olmuş 2.5 sene saplantılı aşık olmuşsun dedi. Sonra hayır ilk sevgilimdi deyince zaten birliktelik olmamış sen aşık olup çaba harcamışsın defi. Ben öyle bişey olmadı dedim. Bunun üstüne o zaman şuan ayrıldığın o kişiymiş karakter olarak ilişkinizin başından beri değişmiş dedi. 2.5 ğu da ilişkimizin süresine yordu. Ben hayır 8 Aydır birlikteyiz dedim. O zaman 2.5 yıldır mı tanıyorsun dedi. Hayır tanıştık bi hafta sonra çıkmaya başladık dedim.O da fos çıktı.Verdiğim paraya acıdımharfler de tutmadı zaman da zorlarsak tutuyo ya 5 ay önce ya 5. Ayda falandır konuştu fal esnasında bişey algılayamadım sanki matematik problemi çözüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?