İstanbul'da Fal - Falcılar

Kuzey şehir değişikliği yapma fikrimi bilmeden ileride İstanbul’da görüyorum orda çalışacaksın demişti. 4 aydır böyle söylüyordu ve gerçekten oldu :)

Kuzey şehir değişikliği yapma fikrimi bilmeden ileride İstanbul’da görüyorum orda çalışacaksın demişti. 4 aydır böyle söylüyordu ve gerçekten oldu :)
Sizin için hayırlı olur inşallah. Kuzey'in falları çıkınca ben de kendi adıma seviniyorum ne yalan söyleyeyim

Tşk ederim kuzu:) kuzeyin falları bizde tutuyor genelde sonuç anlamında yani :) sadece bi tık daha pozitif öyle de olsun zaten moral bulmak içimizin rahatlaması için baktırıyoruz. :)

Bakıyorumda yine zeynep ön planda burada ben epeydir yoktum
Ohalde Evettttt hanımlar yıl oldu 2018 ve zeynep tecrübelerinizi yeniden gözden geçirme, değerlendirme oturumunu açıyorum falı cıkanlar - cıkmayanlar döksün eteğindeki taşları varmı gelişme 12den vurduğu ? yada kesinlikle patlayan fal ? ne durumda zeynepciler merak ettim ediyoruz

Bende 12 den vurdu) aynen onun dedigi gibi oldu. Yok artik imkansiz dedigim herseyi yasadim. Zeynep Benim kralicem artik. Yine baktirdim Ve Bu seferde imkansiz diycem seyler soyluyor ama bekleyip gorucez bakalim.

Evet arkdslar lutfen zeynep hakkinda yorumlarinizi bekliyoruz

Canım başta bilemedi demiştin noldu

olmayacak mı demişti sana.....yoksa olacak mı demişti...Hangisini yaşadın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…