İstanbul'da Fal - Falcılar

Senin fikrin sürekli değişiyor bende adamın nikahını bile bilemedi onada senin tavsiyenle baktırmıştım çok pişmanım sana olmıycak demiyorki sadece herkese olmıycak ama gorusme var diyor bunada tuttu diyorsun tesadüfe tuttu diyip milleti her seferinde bir başka falcıya inandırıyorsun bende senin dediğine kanarak zeynebe baktırmış yanılmış biriyim bana sevdiğim evlilik teklifi hazırlığında... sen herkesi çok yanıltıyorsun ama başta Sen yanılıyorsun...

Olumsuz konustu canim Ve sonucta aynen dedigi gibi olumsuz oldu.
Bende ilk baslarda inanmamistim acikcasi , yazismalarimiz oldu felan AMA 2 hafta once ogrendimki aynen dedigi
Gibiymis. Digerleride iletisimi felan bilmisti AMA sonucu zeynep bildi bende
Hepimizin enerjisinin tuttugu kisi farkli galiba.

Ayrica beni bilenler bilir. O nednele kimse ile herhangi bir tartismaya girip seviyemi dusurmiycem. Sadece kendime cikanlari cikmayanlari paylasiyorum o kadar. Kimseye bugune kadar demedim Bu kisi super gidin ona baktirin.....
olmayacak mı demişti sana.....yoksa olacak mı demişti...Hangisini yaşadın?

Sana tam olarak ne dedi ve ne oldu ki ?

Sanırım bu laf bana zeynebi yerden yere vurdun çünkü daha önce belki sen öyle dediğinde çoğu kişi inandıda baktırdı.. olmadı sonucu olumsuzdu dıye bir falcıyı kraliçe ilan etmek sonra tartışma istemıyorum demek nekadar dogru acaba su falına bakan cok yakın arkadaşım sayesinde ben zeynebi anladım ki herkese olumsuz dıyor eee tabiki tutuyor olmadı dıye zeynep dedıde tuttu değil tesaduf tuttu yoksa bna dedıgı 2seyin niye tersi çıktı acaba her falcı son yok dıycekte ben ilişkimi yıpratacağım yok ya!! burdaki yalnışlıgı görün senin tavsıye verdiğin kime baktırdıysam hep pişman oldum ilişkim en guzel yerinde şuan kimse bilemedi... ben şimdi zeynep in dediği gbi ne zaman ayrılcagımızı mı düşüneyim bunun için ilişkimimi bozayım...
okadar ıyı ınsan olsan bebegi var hâlâ bakımı yapmaz ve aşık olmayan adamlar için aşık aşık demeZ zeynep tam uyanık oneriye uydugum için çoo pişmanım

yanlış hatırlamıyorsam olay sende zeynebin söylediğinin tam tersi yönde ilerliyordu suan durum ne tamamen patladı mı falı ne dersin
Başta olumlu konuşup sonra olumsuz konuşmuştu...ama adamla son olmasa da görüşme , önünde eğilme olacak demişti...adamla kısa bir görüşme oldu ama eğilme olmadı, olmaz da...son olmayacağını ilk falında değil de sonraki fallarda bildi ama....aylardır yeni bir adam çıkacak güya , o adam çıkmadı daha

Zeynep öyle dedi diye ilişkini sakın yıpratma ....bu çok yanlış olur...Zeynep'in tam olarak son yok dediğinden eminmisin ?

Sana tam olarak ne dedi ve ne oldu ki ?

Birisinim nikahını bilemedi hadi anda yanıldı desek, eğitim ve işin devam etcek dedi işten ayrıldım okula alınmadım araca bincegimi bildi yola gitmesini ve agar hasta birinin vefatını okadar... düşünceye görw er kişiyle son olup olmadıgını tahmin ediyor ve tutuyor olay bu

Zeynep öyle dedi diye ilişkini sakın yıpratma ....bu çok yanlış olur...Zeynep'in tam olarak son yok dediğinden eminmisin ?

Ama yaptım bile ve fal hakkında çok net bilgi de ogrendim dunyam aydınlandı ama iş işten geçince geçtimi bilmiyorum çok yanlış bi karar aldım anca adam geri gelirse pişmanlığımı diyeceğim gelmezse zoraki olarak o cadının dediği çıkmış olcak ama bu farkındalığı da bana Allah verdi... Zeynep bana adamın adını ver dedi bunla evlilik yok dedi onun oncesinde hep beraber sininiz dedi birde dediki düşünmediği için boyle çıkıyo değişebilir dedi oysa ben inkar etmemiştim... ve birde başkalrıda bana fal baktırıyor bazen bakıyorum adam kızı hiç düşünemiyor bile o vakit sorma dıyorlarlmış cinleri sormuyormuş bnmki düşünüyormuş buyuzden bilgi veriyomuş cinleri..

Ben kendi eski sevgilimden biliyorum, uzun süre benden ayrıldıktan sonra ne yaptığını takip ettim... adam 30 yaşında, 35 yaşa bayılır 40 45 hepsi olur... hatta evli olanlara bile beni ilgilendirmez onun eşine kendi sorumluluğu diye yakınlaştığını farkettim. Ve tamamen rol kesiyor çok güzelsin çok kadınsısın bu yaşlar çok olgun mantıklı kadınsı vs.. diye diye yaşayacağını yaşıyor, kadında duygusallık gelişince bi ay sonra falan yolları ayırıyor. Kendini bu manada kullandırmamaya dikkat et bence. Ne olursa olsun evlisin...

Ayrıca birçok kadına keliöesi kelimesine aynı iltifatlar . Gerçekten beğendiğini bile sanmıyorum . Amaç cinsellik işte. Böyle karaktersiz tipler çok.

BNazen falların etkisinde kalıp olabilecek şeyleri bozuyoruz....seninki de öyle birşey olmuş gibi

Slm kızlar bugün kurs çıkışı taksime gitmeyi düşünüyorum asmin kadınlar kahvesi symbol de onerebileceginiz biri var mi

Arkadaşlar merhaba geçen gün bir arkadaşım bahsetti burada daha önce konuşuldu mu bilmiyorum ama falcı yeliz varmış beylikdüzünde evinde bakıyormuş tarot ve kahve değil ama kağıda isim ve yaş yazarak bakıyormuş. Arkadaşımın dediğine göre çok fazla nokta atışı yapmış karakter analizi an geçmiş her şey çıkmış. Bilen duyan giden var mı aranızda bilgisi olan varsa söyleyebilir mi

Arkadaslar peki beşiktaş ta safiye ye gideniniz var mı tecrübe eden paylaşsın lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…