fal işini ticarete dökenler için evet doğru 30 tl 5 dakkadır, ama ben 40 tl verip de 1.5 saat baktırdığım falın çıktığını da bilirim
40 tl'ye kim 1, 5 saat bakıyormuş.....yazın biz de gidelim.....ama lütfen yazın oldu mu, kendinize saklamayın yani..kötüyü yazdığımız gibi, iyiyi de yazalım
kızlar damlalar cafe tuğbayı önerir misiniz?
Ya ben de öyle olmasını çok istiyorum. Sevgilisiyle barışan, evlenen vs. kim varsa ya artık içinden gelmediği için ya da nazar değdirmemek için bu başlığa geri dönüp çıkan fallarını yazmıyordur da inşallah bundandır.o değilde çıkan fallar yazılmıyor gbi geliyor bana değilmi özelikle hande vb...nerde olumsuz patlayan var onı yazıyorlar
Gökçe'ye geçen gün ben de gittim felaketti. Cümleleri birbiriyle tutarsız, bir olumlu bir olumsuz konuşup durdu. Baktığı bütün falların tek cümlelik özeti, aklınızdaki adama adım atarsanız egosu yükselir... bu, başka da bir şey değil. Bunu duymak için 40 tl vermenize gerek yok, çevrenizdeki herhangi bir kadına da anlatsanız aynı tepkiyi alırsınız.Benim baktırdığım hiçbir fal çıkmadı diyebilirim. Bir dönem nihal’i beğeniyodum en son gittiğimde hiç beğenmedim, hayatında hiçbi sorun yok ne işin var burada demeye getirdi. Sorunum olmasa gitmezdim herhalde :)
Yıllar önce Ayhan’a baktırmıştım, evet 1-2 bildiği şey oldu. Hatta bu gruptan yıllar önce Ayhan’a baktıran birinin mesajlarına baktım. Baktırdığı dönemde hayatında başkası varmış Ayhan bununla olmayacak kısa süre sonra başkasıyla evleneceksin demiş. Kız inanmamış ama mesajlarına baktım gerçekten Ayhan’ın dediği gibi olmuş. Ama 80 lira çok geldi bana, o yüzden baktırmam. En son Nur hanıma baktırdım, o da çıkmadı. Gökçe’nin bildiği bazı şeyler oldu ama kendi içinde çelişti. Bi dediğine 2 dakika sonra başka bi şey dedi. Artık fal baktırmama kararı aldım, boşuna hem enerji hem de para gidiyor.
Ya ben de öyle olmasını çok istiyorum. Sevgilisiyle barışan, evlenen vs. kim varsa ya artık içinden gelmediği için ya da nazar değdirmemek için bu başlığa geri dönüp çıkan fallarını yazmıyordur da inşallah bundandır.
Gökçe'ye geçen gün ben de gittim felaketti. Cümleleri birbiriyle tutarsız, bir olumlu bir olumsuz konuşup durdu. Baktığı bütün falların tek cümlelik özeti, aklınızdaki adama adım atarsanız egosu yükselir... bu, başka da bir şey değil. Bunu duymak için 40 tl vermenize gerek yok, çevrenizdeki herhangi bir kadına da anlatsanız aynı tepkiyi alırsınız.
iğneleme mi yapıyorsun anlamadım?40 tl'ye kim 1, 5 saat bakıyormuş.....yazın biz de gidelim.....ama lütfen yazın oldu mu, kendinize saklamayın yani..kötüyü yazdığımız gibi, iyiyi de yazalım
ben zamanında baktırdığım falları kim iyi kim kötü yazmıştım ama zaten yoğun olarak baktıran biri değilim, ve siteye de çalışırken çok sık giren biri de değilim. burda o falcıya fal baktıran biri vardı, ben de ondan almıştım nosunu, ama kızın nickini hatırlamıyorum. falcının nosuda ben de yok zaten.o değilde çıkan fallar yazılmıyor gbi geliyor bana değilmi özelikle hande vb...nerde olumsuz patlayan var onı yazıyorlar
Ben baktırıyorum bende hep çıkıyor. 10 gün önce de baktırdım dedi ki bir bayan arkadaşınla kavga edeceksin etme onun başına bişe gelecek üzüleceksin dedi.Bir arkadaşının eşinden boşanmış olmasına çok şaşıracaksın dedi. İş ile alakalı da iş bulacaksın 20 gün var dedi. Dişin çok şişecek hastanelik durum var dedi ve eşine bir bayan musallat olacak siz baya bi kavga edeceksiniz bu kadın yüzünden ama eşinde suç yok sen büyüteceksin kadın nokta nokta kadın aranıyor dedi telefon etmelere başlayacak dedi aradan bir hafta geçmedi samimi bi bayan arkadaşımla yemek yerken birden sinirler gerildi bende normalde gider yapıp aynı şekilde karşılık verirdim ancak bu aklımın kenarında oldugunda hiçbir cevap vermedim. Akşam iş çıkışı koz eve giderken arabasıyla kaza yaptı platin fln takıldı ben şok oldum. Bir iki gün sonra ateşli boğaz enfeksiyonundan 2 gün hastanede kaldım bu da benim için nokta atışı dün de eski bir arkadaşımın eşinden boşanıp başka biriyle evleniyor olmasına beni düğüne çagırmasına hakkayen şaşırdım. Ve şuan tek korkum hani eşime biri dadanacak kısmı kötüyü de çagırmak istemiyorum ama bir yandan da endişe ediyorum inş o faldaki o kısım çıkmaz. İş ile alakalı da tık yok işle alakalı kısım çıkmadıKizlar halen daha zeynepe baktiraniniz varmi bilmiyorum ama
Bende durum aynen onun dedigi gibi oldu, yani fali tam 8 ay Sonra gerceklesti.
Herseksin sana donucek dedigi kisi icin zeynep olmayacak soguyacaksin Sen istemeyeceksin demisti . Hayatiniza dair yazismalar var AMA asla kavusma yok demisti. Aynen dedigi gibi oldu
malesef ilk baslarda begenmemistim gercekten icime kasvet cokmustu .
AMA anladimki zeynepin transtayken soyledikleri gercekten dogru ozellikle dusunce olarak
Yok amacım kimseyi yargılamak değil, sadece bu forumda çıkan fallar nadiren paylaşılıyor...bu sorunu dile getirdim...bu bayanın teli değil de en azından ismi varsa biz de KK eski sayfalardan baksak, bir şekilde bulunur. İsmi neydi?iğneleme mi yapıyorsun anlamadım?
ben burdan birinden aldım numarasını geçen yaza yakın, hatta burda o kız yazdı ( nickini hatırlamıyorum) demekki ilginizi çekmemiş. ben de numarası yok, falcı stoğu yapmıyorum maalesef.
pekala, ismi merveydi yanlış hatırlamıyorsamYok amacım kimseyi yargılamak değil, sadece bu forumda çıkan fallar nadiren paylaşılıyor...bu sorunu dile getirdim...bu bayanın teli değil de en azından ismi varsa biz de KK eski sayfalardan baksak, bir şekilde bulunur. İsmi neydi?
Ben baktırıyorum bende hep çıkıyor. 10 gün önce de baktırdım dedi ki bir bayan arkadaşınla kavga edeceksin etme onun başına bişe gelecek üzüleceksin dedi.Bir arkadaşının eşinden boşanmış olmasına çok şaşıracaksın dedi. İş ile alakalı da iş bulacaksın 20 gün var dedi. Dişin çok şişecek hastanelik durum var dedi ve eşine bir bayan musallat olacak siz baya bi kavga edeceksiniz bu kadın yüzünden ama eşinde suç yok sen büyüteceksin kadın nokta nokta kadın aranıyor dedi telefon etmelere başlayacak dedi aradan bir hafta geçmedi samimi bi bayan arkadaşımla yemek yerken birden sinirler gerildi bende normalde gider yapıp aynı şekilde karşılık verirdim ancak bu aklımın kenarında oldugunda hiçbir cevap vermedim. Akşam iş çıkışı koz eve giderken arabasıyla kaza yaptı platin fln takıldı ben şok oldum. Bir iki gün sonra ateşli boğaz enfeksiyonundan 2 gün hastanede kaldım bu da benim için nokta atışı dün de eski bir arkadaşımın eşinden boşanıp başka biriyle evleniyor olmasına beni düğüne çagırmasına hakkayen şaşırdım. Ve şuan tek korkum hani eşime biri dadanacak kısmı kötüyü de çagırmak istemiyorum ama bir yandan da endişe ediyorum inş o faldaki o kısım çıkmaz. İş ile alakalı da tık yok işle alakalı kısım çıkmadı
çıkanlar olursa bizimle paylaşır mısın?Gittiğim birini ben de paylaşayım buraya yazmamışım.
Semi Cezayirli diye birini sormuştum burada da ama kimse cevap vermemişti. Bir arkadaşımın tavsiyesi ile geçen haftalarda gittim ona. Bebek'te bakıyor. Home office gibi yapmış. 250 tl ücreti. Başta biraz ürkütücü gibi ama ben kendisini sevdim. İyi bir izlenimi var. Başta zaten kendisini açıklıyor. Remil bu diyor. Kumlara bakarak bir şeyler söylüyor. Anne adı, doğum tarihi alıyor. Sonra kuma taşları atarak başlıyor. Ben söylediği şeylerden çok etkilendim. Salladığı hiçbir şey olmadı. Yaşadığım her şeyi söyledi zaten. Sıkıntılarımı vs. Siz hiçbir şey sormadan kendisi anlatıyor önce. Şu şu olacak vs vs diye. Sonra siz istediğiniz sorularınızı soruyorsunuz. Verdiği tarihler oluyor; tarihler konusunda da çok iddialı ama onu bekleyerek göreceğim artık. Şu anlık dedikleri çıktı çıkmadı diyemem ama beni etkileyen bir görüşme oldu. O parayı verdiğime pişman olmadım diyebilirim.
Tabikii :) Notlar almıştım, çıkmazsa da paylaşacağım.çıkanlar olursa bizimle paylaşır mısın?
Ya Gökçe burada bu kadar konuşulduğuna göre zamanında mutlaka özenle baktığı ve iyi de tutturduğu fallar olmuştur. Ama artık çok popüler olduğu için hiç umursamıyor ve çok kişiyi geçiştiriyor bence. Ben şahsen hiç bir defasında tatmin olmamıştım onun falından. Ama bana geçen hafta baktığı fal en kötüsüydü. Başta dediği cümle sondakini tutmuş tutmamış umrunda bile değil, resmen alay eder gibiydi. Bence hisleri olan bir insan da değil, sadece bugüne kadar duyduğu hikayelerden yola çıkarak sonuca dair tahminlerde bulunuyor o kadar.Naçizane fikrimi beyan etmek isterim medyumluk özelliği olanlar ile olmayanları ayırmak lazım tarot bakıp bir tane tutturan olmaz mı ? Bizim bulaşıkçı abla vardı kadın kahve bakardı takır takır çıkardı ! Bundan sonra sadece kahve vs bakanlara baktıracağım Gökçe evli insana hayatında kimse yok dedi yuh dedim bari sor da rezil olma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?