Kızlar kadıkoy burç kafece gamze diye bir kadın var 50 tl bakıyor ve uzun güzel baktı beğendim. Şengülden bahsedilmiş yıllar önce 4 sene önce falan baktırmıştım 5-6 kez iyidi ama şu anda 250 tl gerçekten fazla değeceğini düşünmüyorum. Ayrıca bir şey dikkatimi çekti taksim sembolde kuzey diye biri var ama gerçek kuzey north cafe beşiktaşta yanlış yere gitmeyin bilginize..
Falcı Gülşen şu an nerede bilen var micanım gülşende tarot+ kahve 20 liraydı 40 değil kimisslife cafeye gittin değil mi? ben önermiştim çok üzüldüm gelecek tahminlerini unutma. belki çıkar. bende tuttu yani ne diyim
Taksimde mi bu kadın ordan çıkmış esmerdi sanırım ben baktırdım 2 bucuk ay önce dışardaFalcı Gülşen nerede daha önce misslife cafede çalışmış bilen var mi
Neden iyi miydi tepkinden anlamadımKadıköy de gizli bahçe die acayıp biryerde ugur dıye acayıp birine benden başka fal baktıran varmı lütfen soyleyin :)
Neden iyi miydi tepkinden anlamadım
ben geçen yıl bi arkadaşımı beklerken gizli bahçeyi görüp öylesine girmiştim. tabi bağımlılık olunca uğura fal da baktırdım. geçmiş ve anda fiyaskoydu baştan. gelecek konusunda da epey salladı. bir de genel anlamda cool tavırlar sergilemen için falan yönlendiriyor. kendisi de bu işin piri edasında. üstüne bir de iletişim kurarken de üstünlük kurma çabasında tavırlar sergiliyor. ben hiç beğenmedim açıkçası.hayır çok tuhaftı bıde 5yıldr ordaymış hiç giden yokmu
ben geçen yıl bi arkadaşımı beklerken gizli bahçeyi görüp öylesine girmiştim. tabi bağımlılık olunca uğura fal da baktırdım. geçmiş ve anda fiyaskoydu baştan. gelecek konusunda da epey salladı. bir de genel anlamda cool tavırlar sergilemen için falan yönlendiriyor. kendisi de bu işin piri edasında. üstüne bir de iletişim kurarken de üstünlük kurma çabasında tavırlar sergiliyor. ben hiç beğenmedim açıkçası.
Bu Sengul yillar once Taksim'de bakan mı?Şengül'ü nasıl buldunuz?
Ben geçen gün Serhat diye bi falciya gittim. Bias'ta. Bayaa eski sevgilimin ismini falan söyledi. Bende büyü mü var falan diye sordum, hiç o işlere girmiyorum ben falan diye tersledi. Çarşamba arayacak seni dedi, perşembe aradi :)) faldan ziyade psikolog gibi geldi. Zaten abarti bi sey beklemiyordum, keyifliydi.
Bi de melekler kahvesinde Samet diye bi cocuga gittik arkadaslarla, surekli akrep burcu oldugunu soyleyip durmustu. Ucumuze de mart ayinda is degisimi olacak dedi. Topluca kovulacagiz sanirim :) hadi hayirlisi.
Bana da yaparsanız sevinirim ...istanbulda telefonda fal bakan kim var kızlar? öneri yapar mısınız?
neslişah gibi biraz astrolojiye değinen, zehra gibi gelecekte nokta atışı yapıp yanılmayan..
ve uzun bakan.. öyle 15 dk da telefonu kapatmayan..
lütfen özelden öneri yapar mısınız? bankayla havale yaparım..
Hayır Etiler'de.Bu Sengul yillar once Taksim'de bakan mı?
Nerede bakıyor?
Tel. ya da adres verebilir misiniz?Hayır Etiler'de.
SELm, banaBen baktırıyorum bende hep çıkıyor. 10 gün önce de baktırdım dedi ki bir bayan arkadaşınla kavga edeceksin etme onun başına bişe gelecek üzüleceksin dedi.Bir arkadaşının eşinden boşanmış olmasına çok şaşıracaksın dedi. İş ile alakalı da iş bulacaksın 20 gün var dedi. Dişin çok şişecek hastanelik durum var dedi ve eşine bir bayan musallat olacak siz baya bi kavga edeceksiniz bu kadın yüzünden ama eşinde suç yok sen büyüteceksin kadın nokta nokta kadın aranıyor dedi telefon etmelere başlayacak dedi aradan bir hafta geçmedi samimi bi bayan arkadaşımla yemek yerken birden sinirler gerildi bende normalde gider yapıp aynı şekilde karşılık verirdim ancak bu aklımın kenarında oldugunda hiçbir cevap vermedim. Akşam iş çıkışı koz eve giderken arabasıyla kaza yaptı platin fln takıldı ben şok oldum. Bir iki gün sonra ateşli boğaz enfeksiyonundan 2 gün hastanede kaldım bu da benim için nokta atışı dün de eski bir arkadaşımın eşinden boşanıp başka biriyle evleniyor olmasına beni düğüne çagırmasına hakkayen şaşırdım. Ve şuan tek korkum hani eşime biri dadanacak kısmı kötüyü de çagırmak istemiyorum ama bir yandan da endişe ediyorum inş o faldaki o kısım çıkmaz. İş ile alakalı da tık yok işle alakalı kısım çıkmadı
Selam, Zeynep in telefon numarasını bana da özelden atar mısın?Kizlar halen daha zeynepe baktiraniniz varmi bilmiyorum ama
Bende durum aynen onun dedigi gibi oldu, yani fali tam 8 ay Sonra gerceklesti.
Herseksin sana donucek dedigi kisi icin zeynep olmayacak soguyacaksin Sen istemeyeceksin demisti . Hayatiniza dair yazismalar var AMA asla kavusma yok demisti. Aynen dedigi gibi oldu
malesef ilk baslarda begenmemistim gercekten icime kasvet cokmustu .
AMA anladimki zeynepin transtayken soyledikleri gercekten dogru ozellikle dusunce olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?