İstanbul'da Fal - Falcılar

Kadıköy de gizli bahçe die acayıp biryerde ugur dıye acayıp birine benden başka fal baktıran varmı lütfen soyleyin :)

hayır çok tuhaftı bıde 5yıldr ordaymış hiç giden yokmu
ben geçen yıl bi arkadaşımı beklerken gizli bahçeyi görüp öylesine girmiştim. tabi bağımlılık olunca uğura fal da baktırdım. geçmiş ve anda fiyaskoydu baştan. gelecek konusunda da epey salladı. bir de genel anlamda cool tavırlar sergilemen için falan yönlendiriyor. kendisi de bu işin piri edasında. üstüne bir de iletişim kurarken de üstünlük kurma çabasında tavırlar sergiliyor. ben hiç beğenmedim açıkçası.

bununla ilgili özelden birşey yazıcam canım sana...

istanbulda telefonda fal bakan kim var kızlar? öneri yapar mısınız?

neslişah gibi biraz astrolojiye değinen, zehra gibi gelecekte nokta atışı yapıp yanılmayan..
ve uzun bakan.. öyle 15 dk da telefonu kapatmayan..

lütfen özelden öneri yapar mısınız? bankayla havale yaparım..

Ben geçen gün Serhat diye bi falciya gittim. Bias'ta. Bayaa eski sevgilimin ismini falan söyledi. Bende büyü mü var falan diye sordum, hiç o işlere girmiyorum ben falan diye tersledi. Çarşamba arayacak seni dedi, perşembe aradi :)) faldan ziyade psikolog gibi geldi. Zaten abarti bi sey beklemiyordum, keyifliydi.

Bi de melekler kahvesinde Samet diye bi cocuga gittik arkadaslarla, surekli akrep burcu oldugunu soyleyip durmustu. Ucumuze de mart ayinda is degisimi olacak dedi. Topluca kovulacagiz sanirim :) hadi hayirlisi.

Biz de bi kiz arkadasimla gitmistik bi ay once Serhat'a is degistirecegimi soyledi, hic planda yokken butik actik dedigi tarihte. Arkadasima da eski sevgilisinin baskasiyla nisanlanacagini soyledi, kiz bekleyip duruyordu iki hafta sonra nisan haberi geldi... Biraz manyak bi tip ama ben sevdim bunu...

Bana da yaparsanız sevinirim ...

SELm, bana

Selam, Zeynep in telefon numarasını bana da özelden atar mısın?

İyi akşamlar Lütfen bana da yazabiliyor musunuz özelden Zeynep'in telefon numarası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…