- 25 Ocak 2018
- 44
- 16
- 8
- 36
Bana çıkmamıştı, ne tarihler tuttu ne de netice onun dediği gibi oldu. Ama yine de Tuğba'yı beğenmiştim ben, dobra bir kız bencetugbanın verdiği yakın tarıh cıkan oldumu kızlar bana şu şu tarih arası dedi mesela bekliyorum
Bana çıkmamıştı, ne tarihler tuttu ne de netice onun dediği gibi oldu. Ama yine de Tuğba'yı beğenmiştim ben, dobra bir kız bence
Şöyle ki ayrılmayı düşündüğüm kocam hakkında, bunu nerden buldun tam bir m...l demişti. Ben başka bir kişi hakkında soru sormuştum, sana dönmeyip ne yapacak s..ke s...ke dönecek demişti. Ağzı çok bozuk ama o üslüp o an çok iyi gelmişti bana))Hihi sevindim:) ama iletişim olsa iyi olurdu :) stres atmak için gidilebilir bence dobralıgı yuzunden bnmkine bi s... m olmaz salak herif eziğin mahcubun teki demişti çok gülmüştüm:) sana olumlu mundedıki. o olumlu demezki:)
Şöyle ki ayrılmayı düşündüğüm kocam hakkında, bunu nerden buldun tam bir m...l demişti. Ben başka bir kişi hakkında soru sormuştum, sana dönmeyip ne yapacak s..ke s...ke dönecek demişti. Ağzı çok bozuk ama o üslüp o an çok iyi gelmişti bana))
Hayır gelmedi, ama hala gelecek diyo herkes. Sen benim durumumdan kendine pay biçme eğer istediğin birşeyse ümitsizliğe kapılma. Diyorum ya, burda sayfalarca övülen kim varsa bana geleceğe dair hiç birşey tutturamadılar. Bu onların da kötü falcı olduğu anlamına gelmez, benim durumum epeyce enteresan çünkü.Valla bnada cok ıyı gelmişti ezik mal deyince :) ee snnki s.. e s.. e geldimi peki
ya ama iletişim tarıhı cıkıyo dıyolardı azbuz
onu bekliyorum
Hayır gelmedi, ama hala gelecek diyo herkes. Sen benim durumumdan kendine pay biçme eğer istediğin birşeyse ümitsizliğe kapılma. Diyorum ya, burda sayfalarca övülen kim varsa bana geleceğe dair hiç birşey tutturamadılar. Bu onların da kötü falcı olduğu anlamına gelmez, benim durumum epeyce enteresan çünkü.
O felaket tellallarından nefret ediyorum zaten. Bence olumsuz bir sonuç yaşamaktan bile daha moral bozucu olan şey, başkalarının ağzından felaket senaryoları duymak. O seni ztn hiç sevmemiş, senle olduğuna çok pişman, şeytana uyup senle beraber olmuş falan da dediler bana. Onunla bir araya hiç gelemeyecek bile olsam, bu süreçte neden bu kadar moral bozukluğu yaşayayım ki? Öyle ya da böyle geleceğin güzel şeyler getireceğini düşünmeli insan. Kötü konuşan falcıları dinleyerek kötü olaylara dirençli hale gelmiyoruz nasıl olsa.İstediğim birşey bana tutturan da çok oldu ama çok ümitsiz oldugum bir dönemdeyim. en ıyı olduğumuz dönemlerde bile umutsuzluga kapıldıgm ve felaket tellalı falcılara ınanıp bu umutsuzlugu artırdığım için kendime çook kızıyorum hemde çoook şuan eski umutsuzluğumu bile özledim çünkü busefer Bitti bence..
O felaket tellallarından nefret ediyorum zaten. Bence olumsuz bir sonuç yaşamaktan bile daha moral bozucu olan şey, başkalarının ağzından felaket senaryoları duymak. O seni ztn hiç sevmemiş, senle olduğuna çok pişman, şeytana uyup senle beraber olmuş falan da dediler bana. Onunla bir araya hiç gelemeyecek bile olsam, bu süreçte neden bu kadar moral bozukluğu yaşayayım ki? Öyle ya da böyle geleceğin güzel şeyler getireceğini düşünmeli insan. Kötü konuşan falcıları dinleyerek kötü olaylara dirençli hale gelmiyoruz nasıl olsa.
Tiryaki kafede bir Nevin var benim bildiğim, yaşlıca bir kadın. Bilemedim acaba o mu?iyi akşamlar kızlar birşey sorucaktım.çok eskiden sembole gitmiştim orda toprakla yüce vardı. hala ordalarmı bilmiyorum ama çok beğenmiştim. çok şeker insanlardı. toprak biraz sözünü sakınmayan biri gibiydi biraz olumsuz konuşmuştu bana ama yarı yarıya yaşadım diyebilirim dediklerini kızlar. hala ordalarmı bilen varmı? birde kadıköyde nevin abla vardı kızlar yaşlı bi kadındı. yanlış hatırlamıyorsam teras kafedeydi.ben o kadına çok gitmiştim zamanında çok pozitif bi enerjisi vardı kızlar. konuşurken ruhumu dinlendiriyordu.eğer bilenler varsa bana yazın :)) haftaya tekrar gidebilirim istanbula umarım hala yerindelerdir:)
Tiryaki kafede bir Nevin var benim bildiğim, yaşlıca bir kadın. Bilemedim acaba o mu?
Yanlış hatırlamıyosam Temmuz'da gitmiştim. Tatlı bir kadın aslında, sohbet için gidilebilir ama falcılığı tartışmalı bence :))ay doğru tiryakiydi :)) aklımda teras diye kalmış.en son ne zaman gittin canım hala yerindemi yani? :)
Ana konu dediğin duygusal konuda mı yanıldı?...olumlu konuşup olumsuz mu oldu?...bende de ana konuda tutturmuştuKızlar damla ya fal baktıracaktım ama hiç elektirik almadım kendisinden utku ya fal baktırmaya karar verdim aradım yarına randevu verdi ama son dönemde baktıranınız oldumu nasıl bu dönem acaba , bir yıl önce baktığımda begenmiştim çıkan bir iki şey oldu ama ana konuda yanıldı o yüzden emin olamıyorum baktırmaya
Sizin bu bahsettiğiniz Utku mu yoksa Tutku mu?Ana konu dediğin duygusal konuda mı yanıldı?...olumlu konuşup olumsuz mu oldu?...bende de ana konuda tutturmuştu
Ben Tutkudan bahsediyorum, karıştırdım sanırım..Utku kim ?Sizin bu bahsettiğiniz Utku mu yoksa Tutku mu?
Evet tutku ben utku diye anımsadım , evet olumlu konuşmuştu duygusal anlamda baktırdıkdan altı ay felan sonra ben önce ki kişiden soğudum kalbimde başkası var mesala şuan ama o önce ki kişi ile devam edecek demiştiBen Tutkudan bahsediyorum, karıştırdım sanırım..Utku kim ?
Evet tutku ben utku diye anımsadım , evet olumlu konuşmuştu duygusal anlamda baktırdıkdan altı ay felan sonra ben önce ki kişiden soğudum kalbimde başkası var mesala şuan ama o önce ki kişi ile devam edecek demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?