toprak hala taksim sembolde diye biliyorum ama pek tercih etmiyorum ben. yüce favorimdi bir yıl öncesine kadar. ama yüce falı bıraktı sanırım. nişantaşı sembole geçmişti ordan ve oradan ayrıldı. yüceyi beğendiysen mirzayı deneyebilirsin. yüceden sonra mirza da buldum ben benzer enerjiyi. o da nişantaşı sembolde zaten. yüce ayrıldıktan sonra keşfettim onu da.iyi akşamlar kızlar birşey sorucaktım.çok eskiden sembole gitmiştim orda toprakla yüce vardı. hala ordalarmı bilmiyorum ama çok beğenmiştim. çok şeker insanlardı. toprak biraz sözünü sakınmayan biri gibiydi biraz olumsuz konuşmuştu bana ama yarı yarıya yaşadım diyebilirim dediklerini kızlar. hala ordalarmı bilen varmı? birde kadıköyde nevin abla vardı kızlar yaşlı bi kadındı. yanlış hatırlamıyorsam teras kafedeydi.ben o kadına çok gitmiştim zamanında çok pozitif bi enerjisi vardı kızlar. konuşurken ruhumu dinlendiriyordu.eğer bilenler varsa bana yazın :)) haftaya tekrar gidebilirim istanbula umarım hala yerindelerdir:)
iyi akşamlar kızlar birşey sorucaktım.çok eskiden sembole gitmiştim orda toprakla yüce vardı. hala ordalarmı bilmiyorum ama çok beğenmiştim. çok şeker insanlardı. toprak biraz sözünü sakınmayan biri gibiydi biraz olumsuz konuşmuştu bana ama yarı yarıya yaşadım diyebilirim dediklerini kızlar. hala ordalarmı bilen varmı? birde kadıköyde nevin abla vardı kızlar yaşlı bi kadındı. yanlış hatırlamıyorsam teras kafedeydi.ben o kadına çok gitmiştim zamanında çok pozitif bi enerjisi vardı kızlar. konuşurken ruhumu dinlendiriyordu.eğer bilenler varsa bana yazın :)) haftaya tekrar gidebilirim istanbula umarım hala yerindelerdir:)
Demekki atıyormuş tüh bnada devm demişti
Ya bu Mirzadan çok bahsedilmiş ben de gittim ama pek etkilenmedim nedense. Mevcut durumla ilgili çok genel konuştu ama gelecekte daha fazla detay verdi. Size çıktığı oldu mu hiç?toprak hala taksim sembolde diye biliyorum ama pek tercih etmiyorum ben. yüce favorimdi bir yıl öncesine kadar. ama yüce falı bıraktı sanırım. nişantaşı sembole geçmişti ordan ve oradan ayrıldı. yüceyi beğendiysen mirzayı deneyebilirsin. yüceden sonra mirza da buldum ben benzer enerjiyi. o da nişantaşı sembolde zaten. yüce ayrıldıktan sonra keşfettim onu da.
Atmayan birini bulsak zaten abonesi olucağım ama nerdeeee , neyse kızlar falımı baktırdım tutkuya şuan ki durumu bildi sanki bu sefer gecen baktırdığımdan daha iyi baktı , sanırım bu gün baya mutluydu sesinden öyle algıladım enerjisi pozitifti geleceğe yönelik tarihler verdi bakalım çıkarsa yazarım şu damla konusunda ise kararsızım hala garip bir enerji aldım ondan ilk başta ondan baktırmak istemedim ama merak etmedim de değil aslında falımda güzel çıktı ama bu merak işteee fikirlerinizi bekliyorum
Bende kısa vadede söyledikleri oldu. Uzun vade için de daha süresi var. fal enerji işi biraz da ama mesela o bakarken tarih verirse o tarihi yaşıyorum. Ben sorduğumda sanki tarih söylemek için söylüyo gibi oluyo ama bir iki gün sarkmayla o da oluyo. Ama tabi esas mesele için verdiği zaman aralığı henüz gelmedi, umarım onlar da çıkar. Çıkarsa yazarım.Ya bu Mirzadan çok bahsedilmiş ben de gittim ama pek etkilenmedim nedense. Mevcut durumla ilgili çok genel konuştu ama gelecekte daha fazla detay verdi. Size çıktığı oldu mu hiç?
Bana da atabilir misinizsana özel mesaj attım
Bana da atabilir misiniz
Canim o cafede tarot ve kahve faki ayri ayri mi bakiliyor acaba mirza tarota mi kahveye mi daha iyi bakiyorBende kısa vadede söyledikleri oldu. Uzun vade için de daha süresi var. fal enerji işi biraz da ama mesela o bakarken tarih verirse o tarihi yaşıyorum. Ben sorduğumda sanki tarih söylemek için söylüyo gibi oluyo ama bir iki gün sarkmayla o da oluyo. Ama tabi esas mesele için verdiği zaman aralığı henüz gelmedi, umarım onlar da çıkar. Çıkarsa yazarım.
ayrı ayrı bakılıyor. ben hep tarot baktırdım. ama bir kez de kahve denemek istiyorum. bilmiyorum hangisine daha iyi bakıyor. sadece sorduğum soruya göre kart seçebildiğim için tarotu tercih ettim hep.Canim o cafede tarot ve kahve faki ayri ayri mi bakiliyor acaba mirza tarota mi kahveye mi daha iyi bakiyor
Anladim canim tesekkur ederimayrı ayrı bakılıyor. ben hep tarot baktırdım. ama bir kez de kahve denemek istiyorum. bilmiyorum hangisine daha iyi bakıyor. sadece sorduğum soruya göre kart seçebildiğim için tarotu tercih ettim hep.
Bana dediği tarihte konuşmuş olsak ben yine sevinirdim. Bana hiççç ama hiç bir şeyi tutmadı. Aylardır en ufak bir iletişim yok. Handeye ilk gidişimde ne kadar mutlu olduğumu hatırlıyorum, sonra da bağımlılık yaptı galiba. Fakat anla ilgili bazen çok güzel tespitleri olmuştu ben o yüzden çok güvenmiştim ona.Hande bana bakamadı olmadı hiç yıllardır fal baka baka agız yapmayı ogrenmiş. galıba ki. bana tersi çıktı x tarihinde barışma dedi ama sanırsınzki. adam hasretten ölüyor evet Konuştuk hemde x tarihte ama diyalog barışma uzerine değildi kafadan atar gibiydi iş diyalog u idi. bir kere ve onın dediği gbi hasretten tutuşmuş olsa bunu bahane edip konuşurdu pembeyi geçtim külkedisi masalı anlatıyor hande bencr gitmeyin artık hatta yakında falı bıraktı deseler hiç. şaşırmam boyle boyle sallıyor sanırım müşteri lerini... umarım burayı okurda birdaha hiçbir duygusu olmayan adamlar için çıra gbi yanıyor hasretinden gbi yorumlar yaparak hakka girmez...
Bana dediği tarihte konuşmuş olsak ben yine sevinirdim. Bana hiççç ama hiç bir şeyi tutmadı. Aylardır en ufak bir iletişim yok. Handeye ilk gidişimde ne kadar mutlu olduğumu hatırlıyorum, sonra da bağımlılık yaptı galiba. Fakat anla ilgili bazen çok güzel tespitleri olmuştu ben o yüzden çok güvenmiştim ona.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?