- 7 Nisan 2009
- 81
- 3
- 286
Didemin numarasını istemişken bende fal maceralarımı anlatayım
Dejavu cafenin müdavimi olmuştum bir ara ;
* Yiğit bir kaç şey biliyor onlarda klasik her falcının dediği şeyler isim verdi bi kere bana o kadar onun dışında hiç bir dediği tutmadı malesef ..
* Edi'ye 3 kere baktırdım tarotta açıyor geçmişle ilgili tamam biliyor ama gelecek ile ilgili çok fazla bişey diyemiyor gelecekten kastım hani bir kaç ay sonrası bile yok ama edi yi seviyorum ben terapi gibi geliyor bana açıkcası fal konusunda ne yazıkki oda vasat ..
* birde cafede sarışın bir bayan var adı neşe sanırım yalnış biliyor da olabilirim ama tarif edicek olursam uzun boylu sarışın güzel bi bayan , oda tarota falanda bakıyor ama hiç memnun kalmadım çok az şeyler söyledi zaten fala bakarken çok yüksek sesle konuşuyo açıkcası rahatsız oldum ben benle beraber herkes dinliyo falı ...
Bakırköy mandal cafe ;
* Ada'ya baktırdım kahveye falan bakmıyo karşısına geçiyosun karalama yapıyor direk ne var ne yok söylüyo bana acı acı anlatmıştı herşeyi ve gerçekten de bildi ..
Bakırköy Orhan ;
*Orhan evinde bakıyor ama falcı mı medyummu ben anlamadım bir arkadaşımla gitmiştik çokta korkmuştum bide kedileri var evde ki ben sevmem kedileri , güzel bi fal bakmıştı bir çok şeyi söyledi yaşadım da ama çok çok iyi diyemem ve çok pahalı idi ...
Didem'i çok merak ettim ve noluuur biri telefon numarasını versin bana
İki aydır handeye takmış durumdasın benimlede bu diyoloğu yaptın bu anlamsız ve keyfi geldi damla diye birinin numarasını dağıtıyorsun bu bende şüphe uyandırdı birisini karalayıp başkasını aklayamazsın benimde gitmeye değer bulmadığım insanlar var ama bu kadar takman karalaman şüphe uyandırıyor ben Hande yi seviyorum öyle ezberlenmiş şeyler de söylemiyor kaliteli bir insan 39 yaşındayım hislerim de kuvvetlidir çünkü psikolojik danışmanlık okumuş ik departmanın da çalışıyorum kimin yalan kimin doğru söylediğini vücut dilinden anlarsın eğer bu dili biliyorsan ben sağlamaya inanırım eğer 10 kişi benzer şeyleri söylüyorsa doğru olma olasılığı yüksektir dediğim gibi yapmaya çalıştığın şey eğer reklamsa Exposé olursun bir şekildeHande bana bakamadı olmadı hiç yıllardır fal baka baka agız yapmayı ogrenmiş. galıba ki. bana tersi çıktı x tarihinde barışma dedi ama sanırsınzki. adam hasretten ölüyor evet Konuştuk hemde x tarihte ama diyalog barışma uzerine değildi kafadan atar gibiydi iş diyalog u idi. bir kere ve onın dediği gbi hasretten tutuşmuş olsa bunu bahane edip konuşurdu pembeyi geçtim külkedisi masalı anlatıyor hande bencr gitmeyin artık hatta yakında falı bıraktı deseler hiç. şaşırmam boyle boyle sallıyor sanırım müşteri lerini... umarım burayı okurda birdaha hiçbir duygusu olmayan adamlar için çıra gbi yanıyor hasretinden gbi yorumlar yaparak hakka girmez...
İki aydır handeye takmış durumdasın benimlede bu diyoloğu yaptın bu anlamsız ve keyfi geldi damla diye birinin numarasını dağıtıyorsun bu bende şüphe uyandırdı birisini karalayıp başkasını aklayamazsın benimde gitmeye değer bulmadığım insanlar var ama bu kadar takman karalaman şüphe uyandırıyor ben Hande yi seviyorum öyle ezberlenmiş şeyler de söylemiyor kaliteli bir insan 39 yaşındayım hislerim de kuvvetlidir çünkü psikolojik danışmanlık okumuş ik departmanın da çalışıyorum kimin yalan kimin doğru söylediğini vücut dilinden anlarsın eğer bu dili biliyorsan ben sağlamaya inanırım eğer 10 kişi benzer şeyleri söylüyorsa doğru olma olasılığı yüksektir dediğim gibi yapmaya çalıştığın şey eğer reklamsa Exposé olursun bir şekilde
Merhaba, Orhan’a seneler seneler önce bende baktırmıştım. Hayattkmda baktırdığım en iyi falcı. Ama numarasını kaybettim ulaşamıyorum. Sizde hala numarası varmı acaba
Merhabalar herkese.
2-3 hafta önce Nişantaşı'ndaki Mirza'ya baktırdım ilk defa. Pek de umutlu değildim açıkçası ama söylediği şeyler çok isabetliydi. Olacağı aklımdan bile geçmeyen bir şey vardı geçmişle alakalı. Şu şu olacak dedi. 1 hafta sonra gerçekten oldu. Onun olması etkiledi yani beni. Diğer dedikleri için de hala zaman var bakalım artık olacak mı olmayacak mı göreceğim.
Bana da atar msnzbana da bakırköydeki orhanın numarasını atarmısınız
neye baktı tarot mu
Eğer benim bildiğim Işıl ise Kadıköyde Mila Cafede bakıyor. Ama iyi gününe denk gelmek önemli. Ben ilk gittiğimde öyle ayrıntılar bilmişti ki resmen donup kalmıştım. Ama ikinci kez çok isteksizdi ve bayağı bir geçiştirdi. İlkinde olacak dediği şeye de bu sefer olmaz dedi. Sanırım keyfi olmayınca gelecekle ilgili de negatif konuşuyor. Bir de ağzı epey bozuk ve patavatsız denecek kadar dobra birisi. O tarz bir üslup sizi rahatsız ediyosa sevmeyebilirsiniz.ışıl var istanbulda ben nerede olduğunu hatırlamıyorum kadıköyde hemde çok iyi bana söyledikleri çıktı bulursam yazıcam size bana mesaj at unutmayayım ama .....!
Eğer benim bildiğim Işıl ise Kadıköyde Mila Cafede bakıyor. Ama iyi gününe denk gelmek önemli. Ben ilk gittiğimde öyle ayrıntılar bilmişti ki resmen donup kalmıştım. Ama ikinci kez çok isteksizdi ve bayağı bir geçiştirdi. İlkinde olacak dediği şeye de bu sefer olmaz dedi. Sanırım keyfi olmayınca gelecekle ilgili de negatif konuşuyor. Bir de ağzı epey bozuk ve patavatsız denecek kadar dobra birisi. O tarz bir üslup sizi rahatsız ediyosa sevmeyebilirsiniz.
Bana da lütfensana özel mesaj attım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?