İstanbul'da Fal - Falcılar

Merhaba, Orhan’a seneler seneler önce bende baktırmıştım. Hayattkmda baktırdığım en iyi falcı. Ama numarasını kaybettim ulaşamıyorum. Sizde hala numarası varmı acaba

İki aydır handeye takmış durumdasın benimlede bu diyoloğu yaptın bu anlamsız ve keyfi geldi damla diye birinin numarasını dağıtıyorsun bu bende şüphe uyandırdı birisini karalayıp başkasını aklayamazsın benimde gitmeye değer bulmadığım insanlar var ama bu kadar takman karalaman şüphe uyandırıyor ben Hande yi seviyorum öyle ezberlenmiş şeyler de söylemiyor kaliteli bir insan 39 yaşındayım hislerim de kuvvetlidir çünkü psikolojik danışmanlık okumuş ik departmanın da çalışıyorum kimin yalan kimin doğru söylediğini vücut dilinden anlarsın eğer bu dili biliyorsan ben sağlamaya inanırım eğer 10 kişi benzer şeyleri söylüyorsa doğru olma olasılığı yüksektir dediğim gibi yapmaya çalıştığın şey eğer reklamsa Exposé olursun bir şekilde

Bu nasıl bir iftira Ben handeye takmadım bu 1 handeden çok olumlu çıkmıltım herkese evlenceksin dediği için ki bunları hep özelden sordugum için gördüm kız resmen pembe değil külkedisi. masalı anlatmış bunu demeyimmi yani hee bana da çok özledi yanıyor ozleminden dediği.kişi sen işine bak tarzında konuştuktan sonra ben onu aratırdım bu doğru olamaz birde kızlara sorayım diye anladınmı benm birbaşkasının nosunu vermemle reklamcı mı oluyorum sadece birkız iste oda burdan istedi o isteyince digerleride istedi şuan isteyen olsa bile vermem fal dedişin nedirki bana no vermedim için hep mutsuz ol hakkımı helal etmiyorum diyeni bile gördüö bu topicte fala bukadar takmak neden
Ayrıca ben her falcı hakkında özelden çıkarttıgım yorumlarla yorum yapan biritim ama senin Üyeliğine baktığımız da ilk yazın bana oda hande üzerinedir. bunu herkes goruyor zaten benki. okadar övmeme ragmen yeri. gelince kuzey de çıkmadı diyen biriyim benmıym reklamcı şu tavrın beni. handeden dahada umutsuzlandırdı tek onu diyim asıl şüphe çeken sensin bir insana yalancı diye iftira atmak bunu yapan çoğu şeyide yapar nokta dahada birşey yazmıycam

Merhabalar herkese.
2-3 hafta önce Nişantaşı'ndaki Mirza'ya baktırdım ilk defa. Pek de umutlu değildim açıkçası ama söylediği şeyler çok isabetliydi. Olacağı aklımdan bile geçmeyen bir şey vardı geçmişle alakalı. Şu şu olacak dedi. 1 hafta sonra gerçekten oldu. Onun olması etkiledi yani beni. Diğer dedikleri için de hala zaman var bakalım artık olacak mı olmayacak mı göreceğim.

Bir de internette Anıl Can diye biri var. Popüler baya bi. Astrolog diye geçiyor. Fiyatı da epey uçuk. Aranızda hiç kendisine giden, bilgisi olan oldu mu acaba ?

neye baktı tarot mu

Merhaba kızlar. Benim annem 20 yıldır bakıyor tarot. Size önermek istiyorum çünkü burada hep okuyorum ve ben de taksimde birçok yerde baktırdım nasıl baktıklarını biliyorum size yardımcı olmak amacıyla yazıyorum. Benim diğer falcılara baktırmamın nedeni ise malesef annem hane içinden kimseye bakamıyor oluşu. Normal torat bakanlar gibi bakmıyor. 11 kart çekiyorusun bu kartlar hakkında yorumluyor ve daha sonra istediğiniz kadar soru sorabiliyorsunuz ve her soru için 3 kart çekiyorsunuz. Falın uzunluğu tamamen size kalmiş bir durum yarım saatten uzun bile bakan var sorunuz ne kadar varsa kartlar bitene kadar sorabilirsiniz.

Kızlar hepinize merhaba:)
Uzuuun bir aradan sonra ilk defa fal baktırdım.Hem de öylesine hiç aklımda yokken.
Beyoğlu cafe bi melekte sevgi hnm baktı tarot+kahve.Yorumlarıma gelince:
Beğendim:)))biraz açayım;Uzun zamandır kendimle ilgili birtakım projelerim var ve oldukça radikal kararlar.İşte bunların hepsini bildi.Şöyle şöyle şeyler yapmayı düşünüyorsun ve bunları ertelemişsin şimdiye kadar yapacaksın dedi.Ayrıntılı anlattı hepsini.Uzun olmasın diye yazmıyorum buraya.İşle ilgili kendin bir şeyler yapıp para kazanacaksın ama çok büyük rakamlar değil dedi.Yani maaşlı işe girmeyecekmişim.
Özel hayata gelirsek:)hiç bilmiyorsun bu işleri sen dedi:))valla haklı:)2 erkek var biri aslan burçlu senden hoşkanıyor ama bir samimiyetiniz yok uzaktan seni beğeniyor sen istemiyorsun dedi.Doğru:)2. Erkeği henüz tanımıyorsun oğlak burçlu işte adında x,y harfleri var 6. Ayda tanışacaksın hiç ummadığın bir aşk yaşayacaksın dedi.(ay hadi inşallah:))
Biri daha vardı onu sordum işte bu kişiyle olur mu olabilir mi diye.2 cihan bir araya gelse olmaz dedi.(doğru)
Kısaca hanımlar baktırdığım en gerçekçi fallardan biriydi.Daha bir sürü şey söyledi de ben özeti yazdım.
Öyle hesapsız kitapsız baktırınca daha mı iyi oluyor nedir:)
Giden var mı içinzde cafe bi melek sevgi hanıma?Ben biraz araştırdım faldan sonra bayağı seveni beğeneni var.
Hepinizin falları çıksın gönlünüzde ne varsa gerçekleşsin.Öptüm:)

ışıl var kadıköyde iyi bakıyor ben nerede bakıyorsa öğrenip dönücem size merak edenler yazsın bana

ışıl var istanbulda ben nerede olduğunu hatırlamıyorum kadıköyde hemde çok iyi bana söyledikleri çıktı bulursam yazıcam size bana mesaj at unutmayayım ama .....!

Arkadaşlar İstanbul Avrupa yakası nda güzel bir falcı yok mu ? Çok kararsız kaldım

ışıl var istanbulda ben nerede olduğunu hatırlamıyorum kadıköyde hemde çok iyi bana söyledikleri çıktı bulursam yazıcam size bana mesaj at unutmayayım ama .....!
Eğer benim bildiğim Işıl ise Kadıköyde Mila Cafede bakıyor. Ama iyi gününe denk gelmek önemli. Ben ilk gittiğimde öyle ayrıntılar bilmişti ki resmen donup kalmıştım. Ama ikinci kez çok isteksizdi ve bayağı bir geçiştirdi. İlkinde olacak dediği şeye de bu sefer olmaz dedi. Sanırım keyfi olmayınca gelecekle ilgili de negatif konuşuyor. Bir de ağzı epey bozuk ve patavatsız denecek kadar dobra birisi. O tarz bir üslup sizi rahatsız ediyosa sevmeyebilirsiniz.

Evet ışıl mila doğru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…