- 2 Şubat 2018
- 15
- 1
- 1
kadıköyde önerbileceğiniz falcı var mı?
Hahaha özel hayatla ilgili paralel şeyleri banada söyledi...özel hayatta çok klişesin filan...bu adamla bişey olmaz yeni birini görüyorum...bol bol seyahat eden vizyonlu bir adam dedi...sanada aynını dediyse oda patladıKızlar hepinize merhaba:)
Uzuuun bir aradan sonra ilk defa fal baktırdım.Hem de öylesine hiç aklımda yokken.
Beyoğlu cafe bi melekte sevgi hnm baktı tarot+kahve.Yorumlarıma gelince:
Beğendim:)))biraz açayım;Uzun zamandır kendimle ilgili birtakım projelerim var ve oldukça radikal kararlar.İşte bunların hepsini bildi.Şöyle şöyle şeyler yapmayı düşünüyorsun ve bunları ertelemişsin şimdiye kadar yapacaksın dedi.Ayrıntılı anlattı hepsini.Uzun olmasın diye yazmıyorum buraya.İşle ilgili kendin bir şeyler yapıp para kazanacaksın ama çok büyük rakamlar değil dedi.Yani maaşlı işe girmeyecekmişim.
Özel hayata gelirsek:)hiç bilmiyorsun bu işleri sen dedi:))valla haklı:)2 erkek var biri aslan burçlu senden hoşkanıyor ama bir samimiyetiniz yok uzaktan seni beğeniyor sen istemiyorsun dedi.Doğru:)2. Erkeği henüz tanımıyorsun oğlak burçlu işte adında x,y harfleri var 6. Ayda tanışacaksın hiç ummadığın bir aşk yaşayacaksın dedi.(ay hadi inşallah:))
Biri daha vardı onu sordum işte bu kişiyle olur mu olabilir mi diye.2 cihan bir araya gelse olmaz dedi.(doğru)
Kısaca hanımlar baktırdığım en gerçekçi fallardan biriydi.Daha bir sürü şey söyledi de ben özeti yazdım.
Öyle hesapsız kitapsız baktırınca daha mı iyi oluyor nedir:)
Giden var mı içinzde cafe bi melek sevgi hanıma?Ben biraz araştırdım faldan sonra bayağı seveni beğeneni var.
Hepinizin falları çıksın gönlünüzde ne varsa gerçekleşsin.Öptüm:)
Fena derken buram buram reklam kokuyo buralar dün üye olmuşsun ışılda ışıl...tatlım burda işlemiyor böyle şeyler bilesin...hatta muhtemelen üyeliğinde etkisiz hale gelecek ✌✌mia cafe ışıl fena
Fena derken buram buram reklam kokuyo buralar dün üye olmuşsun ışılda ışıl...tatlım burda işlemiyor böyle şeyler bilesin...hatta muhtemelen üyeliğinde etkisiz hale gelecek ✌✌
Ben dun telefonda baktirdim yani çoğu şeyi bildi gibi ama tabi inanmamak gerekir ama iyiydi bence parama değdi en azından sok oldum gerçi birazBence de reklam. ben gecen yıl gittim. hicbir dediği çıkmadı. somut yorumda yapmıyor. tavsiye etmem.
ben izmirde yaşıyorum istanbula gittiğimde baktırmıştım isim verdi bana ve o zamanki problemim ilişkiyle alakalı problem değildi hadi atıyorda herkes sevgili muhabbetine gider benim durumum çok daha ailevi bir durumdu benim ne çıkarım olabilirki ışıl hanımdan yani iyi bir falcı sordular bende yorum yaptım ayrıca kim neyi kapatırsa kapasın umrumdada değil Allah biliyorBence de reklam. ben gecen yıl gittim. hicbir dediği çıkmadı. somut yorumda yapmıyor. tavsiye etmem.
Defalarca fal baktırdım, kendime ne kadar kötülük yaptığımı şimdi anlıyorum. Falcılar seviyor mesaj atacak dedikçe beni bir tarafına takmayan önüne gelene yürüyen belki de bir başkasını bulmuş olan eski sevgilim hakkında beklentiye girdim. Falcı 15 güne mesaj atacak seviyor diyor, bekliyorum yok. Tekrar baktırıyorum yine bi tarih veriyor yine bekle yine yok. Benim ömrüm beklemekle geçerken karşıdaki gününü gün ediyor, çoktan unutmuş. Bazen o kadar kaptırıyoruz ki mantıcımıza gördüklerimize bize söylenene değil falcıya inanır hale geliyoruz. Sonuç olarak abartmamak sürekli fal baktırmamak lazım. Anı bildikleri yanılgısına düşsek de herkes sevgilisiyle sıkıntısı varsa aradığından tahmin etmeleri zor olmuyor. Sizin karşıdakini sevdiğinizi bildiğinden o da seviyor diyorlar ve hoşunuza gidiyor tekrar arıyorsunuz:) aslında öyle bi durum yok. Falcılık hale gelmiş bi ilişkiden uzak durun:) huzur veren sizi seven insanlarla olun. Gerisi hep takıntı. Aşk değil... sevgiler :)
toprak hala taksim sembolde diye biliyorum ama pek tercih etmiyorum ben. yüce favorimdi bir yıl öncesine kadar. ama yüce falı bıraktı sanırım. nişantaşı sembole geçmişti ordan ve oradan ayrıldı. yüceyi beğendiysen mirzayı deneyebilirsin. yüceden sonra mirza da buldum ben benzer enerjiyi. o da nişantaşı sembolde zaten. yüce ayrıldıktan sonra keşfettim onu da.
Bu reklamcılar durdu durdu hepsi aynı anda ortaya çıktı.....hepsi de 7-15 mesaj yazmış,ortaya çıkabiliriz artık deyip aynı anda hücum ettiler, ama biz çok gördük bu filmiArkadaşlar benim sürekli bastırdığım biri var ve çok memnunum geçmişte çok fal baktırdım hiçbiri çıkmadı
Aynı olmazı....mutlak kader diye bir şey yok ki, dönüm noktaları var, ama aradaki boşlukların nasıl dolacağı bize bağlı....falcılar takıntı yaptırmaktan başka bir işe yaramıyor, bizim baktırdığımız adamlar da falcı falcı dolaşşsa bizi takıntı yapar, onların işi zor bizim işimiz kolay olurdu....Huzur veren adam yokki! biz fal baktırmasakta yaşanan olaylar aynı olucaktı
Aynı olmazı....mutlak kader diye bir şey yok ki, dönüm noktaları var, ama aradaki boşlukların nasıl dolacağı bize bağlı....falcılar takıntı yaptırmaktan başka bir işe yaramıyor, bizim baktırdığımız adamlar da falcı falcı dolaşşsa bizi takıntı yapar, onların işi zor bizim işimiz kolay olurdu....
İşte evlilik dogum ölüm hiç bişekilde değişmez sadece niteliği değişir biz baktırarak ogrenmememiz gereken adamın bize söylemediği geçmiş ve anda sakladığı şeyleri falcıdan öğrenerek atılmayacak adım atabılıor veya bnm yaptıgım gbi çok mutluyken bile kendimizi mutsuz edip acaba o son nezmn gelicek dıye dıye kasıyoruz şahsen benm hikayem bu ve pişmanım fal baktırdıgım için adamın hayatın da bana soylemediği. şeyleri ogrenmemem gerekiyormuş bu bnm bizim için dogru olanmış cunku buraya dikkat edin, Farkettim ki, ben hep bu soylemediği. şeyleri düşünüp üzerine gidip süreçte mutku olacakken daha cok mutsuz olmuşum ve 3yıldır o dedikleri bitiş birtürlü gelmedi nekdar buyuk salaklık ettiğimi anladım burdaki sıkıntı ben adamın hakkındaki gercekleri ondan habersiz ogrenmemdir Allah illakı bunun bedelini odetir kaderimse gec verır değilse yapcak birşey yok zaten ama oyleyseki sıkıntı olur biz konuşmadan duramıyoruz ama surekli. kavga halindeyiz ve suc bunbnm baktırdgm fallarda bundan artık coook eminim diye uyarıyorum anda iyi diye kapısına koşmayın kaderinizse bile uzatırsınız yolun şuda varki benim hislerim falcılardan daha yuksek çıktı anda bile bilememiş ler şuan çook pişmanım ama unutulmuyor o fallar
Aynen öyle. Bazen öyle bi hale geliyorum ki bunu kendim istediğim için mi falcı öyle söyleyip bilinç altına yerleştirdi diye mi yaptım diyorum. Adamın iğrenç huyları var beni bi tarafına takmıyor falcı kaderin dedikçe ben ona odaklı kalıyorum başkasına odaklanamıyorumAynı olmazı....mutlak kader diye bir şey yok ki, dönüm noktaları var, ama aradaki boşlukların nasıl dolacağı bize bağlı....falcılar takıntı yaptırmaktan başka bir işe yaramıyor, bizim baktırdığımız adamlar da falcı falcı dolaşşsa bizi takıntı yapar, onların işi zor bizim işimiz kolay olurdu....
Adam seni gerçekten takmıyor ve falcılar hala pembe tablo çiziyorlarsa çok büyük vebale giriyorlar....düşünüyorum da birini takıntı yapmak çok kolay bir olay değil aslında...normal koşullarda falcılara gidilmese birini takıntı yapmak için çok büyük şeyler yaşamak gerekiyor....ama biz falcılar sayesinde en kıytırık adamları bile takıntı yapıyoruz, veya en kıytırık münasebetleriAynen öyle. Bazen öyle bi hale geliyorum ki bunu kendim istediğim için mi falcı öyle söyleyip bilinç altına yerleştirdi diye mi yaptım diyorum. Adamın iğrenç huyları var beni bi tarafına takmıyor falcı kaderin dedikçe ben ona odaklı kalıyorum başkasına odaklanamıyorum
Ben o kadına bin defa gittim ama hiç buraya yazmak içimden gelmemişti hatta bu siteden bi arkadaşı gerçekçi yorumlarıyla aglatmştı :) kadın değişik bi tip ve ben seviyorum onu dedikleri kısmen oluyor benim hayatmda bide ben doğrucu davutluğunu seviyorum sanırım bana gerçekleri daaan daaaan diye söylüyor bende haklısın abla diyip kalkıyorum :) denenebilirAhahahshshsgs buda mı ya:)Hep bi hayal kırıklığı:)
Yalnız bana dediği aslan burçlu olan adam doğruydu.O seni istiyor sen istemiyorsun dedi ki evet:)Tam anlamıyla açılmamış sana ama çok beğeniyor dedi.
Bir diğer adam içinse 2 cihan bir araya gelse olmaz zaten olsun diye de bi çabası yok dedi bu sa doğru:)
Gelelim 3. adama ahahahaha bu adamın adında şu şu harfler var yüz yüze tanışmıyorsun ama tanışınca çok etkileneceksin dedi.Şimdiiii böyle biri var bir arkadaşımın arkadaşı:)bazı işlerim için soru sordum o da cevapladı muhabbet oldu yani:)bakalım nolcak?Sevginin dediği harfler var adamın isminde.
Almak istediğim radikal kararlarla ilgili tek tek anlattı bana şunu yapacaksın şuraya gideceksin filan.
Neyse dedikleri çıkarsa yazıcam.
Demek ki herkese aynı şeyi söyleyince birinde tutuyor işte:)))
Evet bak haklısın dan daan diye söylüyor ahahahsgs..Seni elde etmek için bir çabası yok dediği adam için ben öyle olduğunu biliyordum da duyunca bozuldum ya:)Mesela bir soru sordum tarot kartına.Olmaz bu iş sıkıntılı dedi.O da doğruydu.Neyse 6. ayda yüz yüze görüşüp tanışacaksın dediği adama odaklanayım ben:)))öyle biri olursa yazarım:)Ben o kadına bin defa gittim ama hiç buraya yazmak içimden gelmemişti hatta bu siteden bi arkadaşı gerçekçi yorumlarıyla aglatmştı :) kadın değişik bi tip ve ben seviyorum onu dedikleri kısmen oluyor benim hayatmda bide ben doğrucu davutluğunu seviyorum sanırım bana gerçekleri daaan daaaan diye söylüyor bende haklısın abla diyip kalkıyorum :) denenebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?