İstanbul'da Fal - Falcılar

Benim dediğimi. kimse anlamamış ama :)
burda en onem nokta pembe tablo çizilmesi değil karşı taraf hakkında BİLMEMEMİZ gereken şeyleri öğrenmek esas olay bu yoksa kotu olayı açıklasalarda olcak açıklamasalarsa olvak püf nokta adamın haberş olmadan ondam bilgi Çalmak sonucu kaderi bile etkiler bence ben pişmanım şimdi tevbe edecek yer arıyorum

Kızlar ben de geçen hafta kadıköy de elif e gittim. Bir arkadaşımın arkadaşı çok etkilenmiş. Oradan duyup gittim. Fal esnasında söylediklerinden etkilendim ama çıkınca yok ya herkese söylüyordur bunları diye düşündüm. Fakat şimdi yavaş yavaş söyledikleri çıkmaya başladı.
Bakalım mart ayında başka birine çok aşık olacaksın dedi. Çıkarsa yazarım

Elif neredeymiş?

Başkalarının özel bilgilerini öğrenmenin tabiiki bir bedeli var....belki bunları bilmek bizi karşı tarafa daha çok bağlıyordur, yani kısacası bunları bilmekle zarar gören biz oluyoruz

Başkalarının özel bilgilerini öğrenmenin tabiiki bir bedeli var....belki bunları bilmek bizi karşı tarafa daha çok bağlıyordur, yani kısacası bunları bilmekle zarar gören biz oluyoruz

Yada karşı tarafı objektif göremeyiz vede karsı taraftan gelecek hamlele bence engelliyoruz boyle artık tatbik ettim buzyuzden kendi bildiğimi yaptım sonuc aldım şuan daha rahatım

Yada karşı tarafı objektif göremeyiz vede karsı taraftan gelecek hamlele bence engelliyoruz boyle artık tatbik ettim buzyuzden kendi bildiğimi yaptım sonuc aldım şuan daha rahatım
yıllarca ben de böyle düşündüm. falın gelecekte yapacağım hamleleri değiştirebileceğine inandım. ama insanın dönem dönem yaşadıklarından sonra fala ihtiyacı oluyor bence. bazı zamanları bazı durumları atlatmak için, belki içini rahatlatmak için bilemiyorum. ben de evlilik aşamasındayken bir ayrılık yaşadım. şu dönemde falcıya gitmek bana iyi geliyor. her zaman iyi şeyler söyledikleri için değil. ama işte bundan 5-6 ay sonrasını söyledikleri için sanırım.

zaten enfazla 6ay dır bilemedin 1yıl ötesi tahmin dir..

Onlar vebale giriyo ben de salağım ki inanıyorum

Mantıcı Elif Kadıköy’deki Elif ise hiç iyi değildi. Olumsuz ne kadar şey varsa hepsini söylemişti, çıktığımda ağlayacak hale gelmiştim.

Mantıcı Elif Kadıköy’deki Elif ise hiç iyi değildi. Olumsuz ne kadar şey varsa hepsini söylemişti, çıktığımda ağlayacak hale gelmiştim.
hmm bana o kadar olumsuz konuşmadı. ama evet istediğim kişiyle olmayacak dedi. başkası olacak dedi. bilmiş miydi peki size?

Mantıcı elif dediğiniz sini mantı mı?eskiden orada bakan bir elif vardı.Epey önceden.Kimse memnun kalmamıştı diye biliyorum.
elif abla mantıve ev yemekleri diye geçiyor. telefon numarasını da öyle buldum ben internetten. sini mantıyı hiç bilmiyorum. aynı mı acaba..

Arkadaşlar merhaba, ben şimdi okudum bir çok yorumu da. Bana telefonda bakan Zeynep'in numarasını verebilir misiniz?

hmm bana o kadar olumsuz konuşmadı. ama evet istediğim kişiyle olmayacak dedi. başkası olacak dedi. bilmiş miydi peki size?

O kadar olumsuz konuşmuştu ki çıkar çıkmaz falını sildim hafızamdan. Başta olumsuz söylediği bi şeyi moralimin bozulduğunu görünce olumluya çevirmişti, böyle saçma bi faldı.

Kızlar bakırköy mandal cafede fal ücreti nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…