Merhaba bana da atabilir misin Zeynep 'in numarasını?Selam, Zeynep in telefon numarasını bana da özelden atar mısın?
Elif neredeymiş?Kızlar ben de geçen hafta kadıköy de elif e gittim. Bir arkadaşımın arkadaşı çok etkilenmiş. Oradan duyup gittim. Fal esnasında söylediklerinden etkilendim ama çıkınca yok ya herkese söylüyordur bunları diye düşündüm. Fakat şimdi yavaş yavaş söyledikleri çıkmaya başladı.
Bakalım mart ayında başka birine çok aşık olacaksın dedi. Çıkarsa yazarım
Elif in kendi yeri var. Bir hanın içinde. İnternette mantici Elif diye biliniyor.Elif neredeymiş?
Başkalarının özel bilgilerini öğrenmenin tabiiki bir bedeli var....belki bunları bilmek bizi karşı tarafa daha çok bağlıyordur, yani kısacası bunları bilmekle zarar gören biz oluyoruzBenim dediğimi. kimse anlamamış ama :)
burda en onem nokta pembe tablo çizilmesi değil karşı taraf hakkında BİLMEMEMİZ gereken şeyleri öğrenmek esas olay bu yoksa kotu olayı açıklasalarda olcak açıklamasalarsa olvak püf nokta adamın haberş olmadan ondam bilgi Çalmak sonucu kaderi bile etkiler bence ben pişmanım şimdi tevbe edecek yer arıyorum
MerhabaSemi Cezayiri diye bir adam duydum. Kum falı bakıyormuş bebekte, baya ünlüymüş bir zamanlar. Bilen baktıran var mi ?
Başkalarının özel bilgilerini öğrenmenin tabiiki bir bedeli var....belki bunları bilmek bizi karşı tarafa daha çok bağlıyordur, yani kısacası bunları bilmekle zarar gören biz oluyoruz
yıllarca ben de böyle düşündüm. falın gelecekte yapacağım hamleleri değiştirebileceğine inandım. ama insanın dönem dönem yaşadıklarından sonra fala ihtiyacı oluyor bence. bazı zamanları bazı durumları atlatmak için, belki içini rahatlatmak için bilemiyorum. ben de evlilik aşamasındayken bir ayrılık yaşadım. şu dönemde falcıya gitmek bana iyi geliyor. her zaman iyi şeyler söyledikleri için değil. ama işte bundan 5-6 ay sonrasını söyledikleri için sanırım.Yada karşı tarafı objektif göremeyiz vede karsı taraftan gelecek hamlele bence engelliyoruz boyle artık tatbik ettim buzyuzden kendi bildiğimi yaptım sonuc aldım şuan daha rahatım
Merhaba
baktırdınız mı semi cezayiri ye? ben düşünüyorum da gitmeyi..
yıllarca ben de böyle düşündüm. falın gelecekte yapacağım hamleleri değiştirebileceğine inandım. ama insanın dönem dönem yaşadıklarından sonra fala ihtiyacı oluyor bence. bazı zamanları bazı durumları atlatmak için, belki içini rahatlatmak için bilemiyorum. ben de evlilik aşamasındayken bir ayrılık yaşadım. şu dönemde falcıya gitmek bana iyi geliyor. her zaman iyi şeyler söyledikleri için değil. ama işte bundan 5-6 ay sonrasını söyledikleri için sanırım.
Onlar vebale giriyo ben de salağım ki inanıyorumAdam seni gerçekten takmıyor ve falcılar hala pembe tablo çiziyorlarsa çok büyük vebale giriyorlar....düşünüyorum da birini takıntı yapmak çok kolay bir olay değil aslında...normal koşullarda falcılara gidilmese birini takıntı yapmak için çok büyük şeyler yaşamak gerekiyor....ama biz falcılar sayesinde en kıytırık adamları bile takıntı yapıyoruz, veya en kıytırık münasebetleri
Mantıcı elif dediğiniz sini mantı mı?eskiden orada bakan bir elif vardı.Epey önceden.Kimse memnun kalmamıştı diye biliyorum.Elif in kendi yeri var. Bir hanın içinde. İnternette mantici Elif diye biliniyor.
hmm bana o kadar olumsuz konuşmadı. ama evet istediğim kişiyle olmayacak dedi. başkası olacak dedi. bilmiş miydi peki size?Mantıcı Elif Kadıköy’deki Elif ise hiç iyi değildi. Olumsuz ne kadar şey varsa hepsini söylemişti, çıktığımda ağlayacak hale gelmiştim.
elif abla mantıve ev yemekleri diye geçiyor. telefon numarasını da öyle buldum ben internetten. sini mantıyı hiç bilmiyorum. aynı mı acaba..Mantıcı elif dediğiniz sini mantı mı?eskiden orada bakan bir elif vardı.Epey önceden.Kimse memnun kalmamıştı diye biliyorum.
hmm bana o kadar olumsuz konuşmadı. ama evet istediğim kişiyle olmayacak dedi. başkası olacak dedi. bilmiş miydi peki size?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?