İstanbul'da Fal - Falcılar

Kızlar bir arkadaşım için soruyorum kuzeyin olumsuz konuştuğu kimse varmı ve çıktı mı?

Kuzey'e ben baktırdım. Tarihler tutmadı. Sadece anı ve kişilik özelliklerini bildi. Ancak bana Ağustos'ta görüşme Eylül'de barışma var demişti. Hala buralardayım :) tutmadı yani tarihler. Bir de aksine iletişim tamamen bitti.

Kızlar bir arkadaşım için soruyorum kuzeyin olumsuz konuştuğu kimse varmı ve çıktı mı?

Ya bu minvalde başka bir soru daha gelmişti, Kuzey'e ben 3 kere gittim (3.sünde artık işim için) ama sürekli *bu adam senin kaderin* vs konuluydu. O adam da ben de kendi yollarımıza bakalı 1-2 ay oldu. Üzgünüm, tatlı ve konuşması eğlenceli bir tip, bazı tespitleri de neden bilmem tam otursa da göremiyor bence.

Bana da kaderin diyip duruyordu. İletişimler dahil herşeyi keseli 1.5 ay oldu. Acaba herkese aynı şeyi mi söylüyor?
Bi kere barıştık o zaman artık olumsuz bişey yok korkma hep böyle gidecek dedi 10 gün sonra ayrıldık. Aralık sonuna kadar toparlayacaksınız dedi. Aralık sonunda tam koptuk. O zaman da aradım bunun senden ayrılmaya niyeti yokki seni seviyor bilmemne dedi. Mesaj atacak dedi.ama bir daha konuşmadık.Ben sevdiğine de inanmıyorum açıkçası. Kuzey herkese seni seviyor arayacak barışacaksınız kaderin diyor. Ama anda bazı şeyleri biliyor. Geçmişle ilgili de. Ayrıca her falda aynı şeyleri söyler tutarlıdır.fakat tutarlı olduğu konuların gerçekten olabilmesi ihtimali az. 1 sene sürdürdüm bu ilişkiyi zorla. Falcıların seni seviyor demesi de etkilemişti. Keşke bu kadar zorlamasaymışım değmezmiş zaten bu kadar bağlanmazdım hem

Son düzenleme:
olumsuz mu konuşmuş?
bana gecıcı bı flortum için olumsuz konuşmuştu oylr old
Yok herkese olumlu konuştuğu için soruyor arkadaş sanırım, onun yerine cevap verdim ama ...bana da olumlu konuştuydu, olumsuz oldu

Yok herkese olumlu konuştuğu için soruyor arkadaş sanırım, onun yerine cevap verdim ama ...bana da olumlu konuştuydu, olumsuz oldu

bana iletişim tarihleri hep çıktı hatta 3kere
suan som dıyemedıgım için bilmiyorum ama ennn begendgm fal tutkunnda kuzeyinde ilk fallarıydı varlıklarla bakılan falların yarısı cıkıyo yarısı cıkmıyo galiba
buarada zeynep in sadece dusunce okuduıgnjda teyit ettim

Nasıl teyit ettin bahseder misin bence düşüncede okuyamıyor yaa napıyor anlamadın ben onu , mesela bana düşüncelerini söylüyor adam mecnun ama adam hiçbirsey yapmıyor öyle düşünen insanlar nasıl hiçbirsey yapmaz

Evet onu teyit edebilen varsa burda yazabilir mi acaba? Bana da Zeynep'in dedikleri hala çıkmadı ama en azından şu anla ilgili söyledikleri doğru mu bunu bilmeye çok ihtiyacım var.

Şöyle teyit ettim sadece düşünceye göre bakıyor ve kısa gelecekte olan goruntuleri goruyor mesela koyu renk araca binicen gibi.. düşünce okuyor ama aşkı falı süslemem içib uyduruyor nıye. mi zeynep diyorki adam aşıkmış bak ne diyor sana dıyor adam bana tamtersi aşk yok aşık deilim diyor zeynepe bunu dedim hatta bak adam ne dıyor dedim bana dedimi sen onu boşver beni dinle:))

sonra birde adamın yalanını yakaladım masum bir yalandı ama yalandı yani zeynep bu yalanı göremiyor yani adamın bilinçaltı yok onda sadece bana soylediği. söyleyeceği. sözleri biliyor altyapı yı kurnazlıgını bir lafı taktik olarak dediğini bilemiyor yani. bana soylediği laf TAKTİK icabıydı sonucta evlilikte yok diyor cunku adam bana evlilik yok istemiyorum diyor bana anladınzmı biraz karısık anlattım ama umarım anlatabildim, ona göre evlilik yok dıyor adam dusunmuyorum dıyor cunku bu demektir ki yok değil ilerde olabilir olaylar yaşanacak olaylar onemli olan bunu bilmesi.... bence 3yılı gormuyor zeynep 20yılı goren başka tür insanlar var onlarda parayla bakmıyor ki bana rastlanmıştır boyle r kadın keske ondan sonra baktırmasaydım o bana suanki. durumu soylemiştiki adam daha meydanda bile yoktu ayrıca zeynep ten değil tutkudan korkuyorum ben:)

Evet onu teyit edebilen varsa burda yazabilir mi acaba? Bana da Zeynep'in dedikleri hala çıkmadı ama en azından şu anla ilgili söyledikleri doğru mu bunu bilmeye çok ihtiyacım var.

Ben yazdım aşıgım ölüyorum sana kısımlarını çıkartırsan dogru ama altyapıyı bilmiyor yani adamın neden oyle konuştugunu bilmiyor

Off cok karisik olmus yaa
yaanı meali şu mu adamın düşüncelerini okuyor onları söylüyor örneğin : seni düşünüyorum diyor adam hakkaten düşünüyor ama iyi mi kötü mü düşünüyor içeriğini göremiyor bu düşüncelere görede falın gelecek kısmını kendince yorumluyor oda çıkmıyor sonra zaten :)))ve Peki sen zeynebin adamın ağzından konuşmasındaki cümleleri hiç reelde duydun mu seninkinin ağzından çünkü ben zeynebin bizim düşüncelerimizi okuyup ona göre adamla ilgili bilgi verdiğini düşünüyorum bugün bana benim cok korktuğum bir durumu onun cok korktuğu bir durum gibi söyledi ... zaten benimki aşkımdan dağları delecek seviyede ama 1 yıldır tık yok olacak gibide görünmüyor kesinlikle!

Aynen öyle canım ben evet duydum ama bu sözler geçmişte bana söylediği. şeylerdi "x durumumdan dolayı cok mutsuzum" demişti onı söyledi sonra "bana bakma bende gelecek yok" dedi taaa 1yıl once zeynep te bunu dedi bak boyle soyluyor bundan sonım yok bunu bi buadam sana gelecek veremez hayırkı deil son yok bak kendide soyluyor dedi o an nekadar mutsuz olmuştum nekadr salakmışım megrr adam zaten kendi demiş zeynep gelecek yorumu yapmış şuan farkındaym aptallıgımın onu gozumde cok buyutmuşum... adamın bana soylediği sözler dışında bildiği birşey yok heee tek sana aşıgım demesi var 1 2 tane yakalamıştır belki demediği birşeyi.. şuan büyüttüğüm için kendime kızıyorum

Gelecek de olsa geçmiş de olsa adamın gerçekten düşünmüş olduğu şeyleri seziyorsa bu bile beni sevindirir. Benim durumum biraz daha farklı çünkü. Bana seni asla sevmemiş, senle olduğuna çok pişman diyenler de oldu. Belki insanlara saçma gelebilir ama geçmişte sevdiyse hala seviyor olabilir çünkü ben ona karşı bir hata işlemedim diye düşünüyorum bazen. Ya da benimki züğürt tesellisi, bilemiyorum.

Yok kız düşünce değil bama soyledi ği zaten bildiğim şeyleri söyledi evlilik düşünmüyorum vb. gbi sıkıştıkları zamanda sen onunla daha çoook görüşceksin ama sonınuz olmayacak diye güya teselli veriyorlar...

İşte ben adamla çok uzun zamandır konuşmadığım için ve aşırı derecede ketum olan asla birşey anlatmayan biri olduğu için bu bile benim işime yarayabilir. Ama aklındaki kişiyle hala bir şekilde konuşan görüşen kişiler için Zeynep pek faydalı bir kimse değil demek ki. Aklından geçirdikleri demek ki bunlar,kızgın olmasaydı bana bunları söyleyecekti diye düşündüm ben hep.

değil kesinlikle değil en guzeli senin hislerin adamla yuzles herseyi soyle vallahi oyle rayına oturuyor hersey burda bazı kızlar oyle negatif oyle turklerki onlardan ve falcılardan tavsiye alcagıma artık kendi hislerimi dinliyorum onların yokyok demesi beni enterse etmıyor artık sadece olan sinirlerime oluyor bunu anladım yoksa bitibilcek ilişki çoktannn biterdi bnm durumumu sen azcok biliyorsun.. ben okadsr küfür ettim suratıma o yeri geldi aramadı sormadı yınedr bişekilde devam etti sen kendi hıslerine odaklan seviyorsan de nolcak ben mesela ölsem dıyemem ama bişekilde yuruttum yınede dıye mem sen diyebiliyorsan de

Zeyne'in bekle seni şaşırtacak bu adam dediği insanlar var mı arkadaşlar?? ve gerçekten söylediği olan

Zeyne'in bekle seni şaşırtacak bu adam dediği insanlar var mı arkadaşlar?? ve gerçekten söylediği olan
aylardır bunu söyleyip sonunda adamın hayatında bir kadın olduğunu duyarak şaşıran ben oldum...bekleyip şaşırmak bu olsa gerek ....sadece şaşkınım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…