İstanbul'da Fal - Falcılar

Fal neden bağımlılık yapar bunu anlayabilen var mı? 15 günde bir baktırmazsam içim sıkılıyor resmen baktırır baktırmaz rahatlıyorum ? Ki hayatım güzel gitse bile böyle oluyor... enerjilerinden olumsuz etkileniyor olabilir miyiz

belli bir süre geçince insan bir şeyler duymak istiyor. biraz da sıkılınca fala sardığımız için sıkıntıya gelemeyip tekrar arayışa giriyoruz. aslında o iç sıkıntısına katlansak bir kaç saat içinde geçecek belki. yine senin on beş günmüş. benim bi ara her gün öyle oluyordu. iki günde bire düşürdüğümde bile başarıyorum hissine kapılmıştım. şimdi on günde bir falan tutuyor krizim ama karşımdaki kişiyle alakalı bir hareket ya da bir haber falan olunca oluşuyor daha çok. aslında ona olan saplantımdan kurtulsam hiç gitmeyeceğim sanırım :)

Selam herkese
Kadikoyde madam denis cafete fal baktiran var mi kizlar ? kahve+tarot 70 tl randevulari da hep dolu oluyo ama hakkinda yorum goremedim

Burası ölmüş bari ben yazayım. En son kuzeye fal baktırdım ve anı iyi bildi işe girdim onu falan bilgi. Benim ve karşıdaki insanın duygularını iyi verdi. Bir önceki falda 21 ocağa kadar mesaj atacak demişti bilemedi. Şimdi de şubatın ilk 2 haftası içinde atacak dedi. Ortada mesaj atan yok. Eğer olursa yazarım buraya... kaderimmiş 10 faldır öyle diyor lakin ortada yok sanırım evde kaldım kızlar ha onun kaderimde olmasını ne kadar isterim o da tartışılır daha iyi bi kadere sahip olmayı dilerdim

Fal inanma falsız kalma demişler, bu hislerle olan bir şey diye düşünüyorum. Benim bir arkadaşım fal bakıyor kime baksa çıkıyor ama benimki çıkmıyor sanırım içimi dışımı bildiği içindir diye düşünüyorum iyi şeyler duymak değil mi maksadımız

Haklısın ben de dedikleri çıkmazsa kızmicam zaten ona. Altı üstü bi fal. Burda bazı arkadaşlar hayatını fala göre yönlendiriyorlar bence çok yanlış karşınızdaki bir falcı ilah değil...fal da basit bişey.adamlar zaten kesin bilse bedeli 40 lira 70 lira olmazdı :)) bizimle de uğraşmazlardı gidip borsa oynarlardı... kesin bilmediğin bi konuda da en azından moral bozmamak bence en etik olanı. enerji konusunda sıkıntımız yok tutuyo enerji en azından baktırdıktan sonra hayattan soğumuyorum :) tutkuyla öyle olmuştu

Son düzenleme:

Tamamen iyi konuşmaları da o dönem iyi ama söyledikleri olmayınca da sonradan kötü hissetmemize sebep oluyor....bence doğrusu ne iyi ne de kötü konuşmak, durum ne ise onu söyleyip, çıkış yolu göstermek, çözümler üretmek, ama hiçkimse ne bu enerjiye sahip ne de o kapasiteye sahip değil...yani kısa süreli görüşmeler bir çözüm değil, sorunları çözmek için

Anneniz hala bakım yapıyor mu

İşte onu en iyi tutku yapıyor kesin noktalar çizmeyerek şartlandırmıyor mesela iki secenek arasında kalacaksın vs gbi konuşuyor kimi sececehını goremiyorum dıyıp şartlandırmıyor bu bence gayet etik yalnız birtek son falında bana epey kızmıştı ki bana çok kesin konuşup adamk bırakmam için oyle bir sartlandırma yaptıki ama bana onun en fazla ilk falı cıktı sesi bile daha tatlı daha pozitif miş o falında keske o fal son falım olsaydı, harıka bir falmış sonrakiler hep bozdu ve bana gore lere bağladı... ama gordumki karsı tarafla ilgili benmke ılgısı olmayan seyleri bıldıgı tek fal ilkindeydi buyuzden sonraki leri kaale alayımmı hâlâ düşünüyorum....
burda bazı kızlar var özeldende soruyorlar bana olumsuz duymak için bir tafarlarını yırtıyorlar... ama şunu deneyimledim olumsuz duymaya bu kadar meraklı olmayın siz duymasanızda o olumsuz OLACAK siz falcı bu adam bi s... m yaramaz dese bile hayatınıza herturlu ALACAKTINIZ bırakın iyiyken ilişkinin Tadını ÇIKARTIN KASMAYIN KÖTÜyü değil iyiyi isteyin.. gercekten tecrube konuşuyor gercekten....

Sorun şu ki en dibe vurduğumuz anda arıyoruz onları.dibe vurmamızın sebebi artık bittiğini olmayacağını anladığımız zamanlar oluyor.falcı bize olur deyince o sıkıntıyı geçici bi süre için atıyoruz...bi ümit oluyor. Halbuki o sıkıntıyı kendi başımıza atlaksak belki iyileşeceğiz kabullenme ve iyileşme başlayacak. Biz kronikleştirmeyi seçiyoruz.ben gittiğini kabul ettiğimde dönerse sevinirim. Dönmezse unutmuş olurum. Ama gelecek diye beklentiye girersem dönmezse üzülürüm

Çok doğru...ilşkiyi kendi sürecine bıraksak her şey daha iyi olacak....olursa seviniriz, olmazsa daha az üzülürüz...ama falcılar işin içine girince ilişki olmazsa kronik ve bizi karşı tarafa bağlayıcı bir hal alıyor

Bende ne olursa yaşanacak olur dıyorum bunu yasadım falla ilgiaş yok kimse beni anlamamış ama cidden falla ılgısı yok kızlat ben ıyılık ıcın yazıyorum adamla sorunum yok guzelligi bozan falcıların olumsuz yorumu dır Ayrıca Adamın size anlatmadıhı bir olayı falcınım anlatması çok tehlikeli birşey asıl akışı bozan işte budur dıyorum ama anlatmıyorum:))

peki sana bilmemen gereken ama öğrendiğin şeyi hangi falcı söyledi. bu kadar net bilmeni kim sağladı? o kadar çok falcıya gittik ki, merak ettim sadece.

Sonuç aynı yere geliyor...falcılara gitmek fayda sağlamıyor

peki sana bilmemen gereken ama öğrendiğin şeyi hangi falcı söyledi. bu kadar net bilmeni kim sağladı? o kadar çok falcıya gittik ki, merak ettim sadece.

Hemen hemen hepsi aynı şeyi soylemişti ki sonradan anladım uzere bu genel gecer tutsun dıye soyledıkleri Şeymiş bir taneside buraya yazmıycam bırsey dıki o benm dusuncemdi "acaba varmı" dıyeki benm dusuncemi okumuş lar cunku onlar gecmişinde goruyorlardı ki gelecekte oldu bunolay buda nekadsr Fos oldukların kanıtı işte eger boş olmasalardı o olayı gelecek bir olay olarak gorurlerdi gecmişinde değil.... benm beynimi okumuşlar eee tabi adamın da beynını okuyolar bunda enıyı zeynep le tutku ya onlar bile aynı seyı soyledi beyınde gezen dusunce çıkcak dıye bir dava yok ikimizinde hiçbeklemedigimiz ummadığımz olay gercekleşti. ama fal bu insan yınede merak edıyor şuan cok tatmin olsamda fos olduklarına dair yine de acabamı dıyorum

Merhaba geçen bir tanıdık vasıtasıyla can tarot diye birine gittim bir evin en üst katında sözüm ona home office fal kahve tarot ve tao denilen bir üçlüyle biçiminde yapıyor ben hiç etkilenmedim enerjisi çok kötü baştan savma bakan biri tlf felan ilgilenen lümpen bir tip yaşam koçuymuş boş instagramdan paylaşımlarına bakarsanız Cihangir de yaşayan entelektüel biri imani veriyor ama çok boş buldum evin odalarını kiraya veriyorum u kaçırdı eve giren çıkan belli değil nasıl sosyetik falcı numarası na yatıyor bir tane dişe dokunur bişey söylemedi beni şaşırtan bişeyi Yok 100 tl Me yazık oldu dedimya size verdiği imaj yanıltıcı bu işi sevmediği açık yaşam koçuymuş ne güldüm koca prof lar aynı kefeye koyuyor kendini çok boş biri

Kızlar bir arkadaşım için soruyorum kuzeyin olumsuz konuştuğu kimse varmı ve çıktı mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…