40 lira yanlış hatırlamıyorsamKızlar bakırköy mandal cafede fal ücreti nedir?
belli bir süre geçince insan bir şeyler duymak istiyor. biraz da sıkılınca fala sardığımız için sıkıntıya gelemeyip tekrar arayışa giriyoruz. aslında o iç sıkıntısına katlansak bir kaç saat içinde geçecek belki. yine senin on beş günmüş. benim bi ara her gün öyle oluyordu. iki günde bire düşürdüğümde bile başarıyorum hissine kapılmıştım. şimdi on günde bir falan tutuyor krizim ama karşımdaki kişiyle alakalı bir hareket ya da bir haber falan olunca oluşuyor daha çok. aslında ona olan saplantımdan kurtulsam hiç gitmeyeceğim sanırım :)Fal neden bağımlılık yapar bunu anlayabilen var mı? 15 günde bir baktırmazsam içim sıkılıyor resmen baktırır baktırmaz rahatlıyorum ? Ki hayatım güzel gitse bile böyle oluyor... enerjilerinden olumsuz etkileniyor olabilir miyiz
Fal inanma falsız kalma demişler, bu hislerle olan bir şey diye düşünüyorum. Benim bir arkadaşım fal bakıyor kime baksa çıkıyor ama benimki çıkmıyor sanırım içimi dışımı bildiği içindir diye düşünüyorum iyi şeyler duymak değil mi maksadımızBurası ölmüş bari ben yazayım. En son kuzeye fal baktırdım ve anı iyi bildi işe girdim onu falan bilgi. Benim ve karşıdaki insanın duygularını iyi verdi. Bir önceki falda 21 ocağa kadar mesaj atacak demişti bilemedi. Şimdi de şubatın ilk 2 haftası içinde atacak dedi. Ortada mesaj atan yok. Eğer olursa yazarım buraya... kaderimmiş 10 faldır öyle diyor lakin ortada yok sanırım evde kaldım kızlarha onun kaderimde olmasını ne kadar isterim o da tartışılır daha iyi bi kadere sahip olmayı dilerdim
Haklısın ben de dedikleri çıkmazsa kızmicam zaten ona. Altı üstü bi fal. Burda bazı arkadaşlar hayatını fala göre yönlendiriyorlar bence çok yanlış karşınızdaki bir falcı ilah değil...fal da basit bişey.adamlar zaten kesin bilse bedeli 40 lira 70 lira olmazdı :)) bizimle de uğraşmazlardı gidip borsa oynarlardı... kesin bilmediğin bi konuda da en azından moral bozmamak bence en etik olanı. enerji konusunda sıkıntımız yok tutuyo enerji en azından baktırdıktan sonra hayattan soğumuyorum :) tutkuyla öyle olmuştuFal inanma falsız kalma demişler, bu hislerle olan bir şey diye düşünüyorum. Benim bir arkadaşım fal bakıyor kime baksa çıkıyor ama benimki çıkmıyor sanırım içimi dışımı bildiği içindir diye düşünüyorum iyi şeyler duymak değil mi maksadımız
Haklısın ben de dedikleri çıkmazsa kızmicam zaten ona. Altı üstü bi fal. Burda bazı arkadaşlar hayatını fala göre yönlendiriyorlar bence çok yanlış karşınızdaki bir falcı ilah değil...fal da basit bişey.adamlar zaten kesin bilse bedeli 40 lira 70 lira olmazdı :)) bizimle de uğraşmazlardı gidip borsa oynarlardı... kesin bilmediğin bi konuda da en azından moral bozmamak bence en etik olanı. enerji konusunda sıkıntımız yok tutuyo enerji en azından
Tamaen iyi konuşmaları da o dönem iyi ama söyledikleriolmayınca da sonradan kötü hissetmemize sebep oluyor....bence en doğrusu en iyi ne de kötü konuşmak, durum ne ise onu söyleyip, çıkş yolu göstermek, çözümle, om kapasiteye de sahip değil...yani kısa süreli görüşmeler bir çözüm değil
Tamamen iyi konuşmaları da o dönem iyi ama söyledikleri olmayınca da sonradan kötü hissetmemize sebep oluyor....bence doğrusu ne iyi ne de kötü konuşmak, durum ne ise onu söyleyip, çıkış yolu göstermek, çözümler üretmek, ama hiçkimse ne bu enerjiye sahip ne de o kapasiteye sahip değil...yani kısa süreli görüşmeler bir çözüm değil, sorunları çözmek içinHaklısın ben de dedikleri çıkmazsa kızmicam zaten ona. Altı üstü bi fal. Burda bazı arkadaşlar hayatını fala göre yönlendiriyorlar bence çok yanlış karşınızdaki bir falcı ilah değil...fal da basit bişey.adamlar zaten kesin bilse bedeli 40 lira 70 lira olmazdı :)) bizimle de uğraşmazlardı gidip borsa oynarlardı... kesin bilmediğin bi konuda da en azından moral bozmamak bence en etik olanı. enerji konusunda sıkıntımız yok tutuyo enerji en azından baktırdıktan sonra hayattan soğumuyorum :) tutkuyla öyle olmuştu
Anneniz hala bakım yapıyor muMerhaba kızlar. Benim annem 20 yıldır bakıyor tarot. Size önermek istiyorum çünkü burada hep okuyorum ve ben de taksimde birçok yerde baktırdım nasıl baktıklarını biliyorum size yardımcı olmak amacıyla yazıyorum. Benim diğer falcılara baktırmamın nedeni ise malesef annem hane içinden kimseye bakamıyor oluşu. Normal torat bakanlar gibi bakmıyor. 11 kart çekiyorusun bu kartlar hakkında yorumluyor ve daha sonra istediğiniz kadar soru sorabiliyorsunuz ve her soru için 3 kart çekiyorsunuz. Falın uzunluğu tamamen size kalmiş bir durum yarım saatten uzun bile bakan var sorunuz ne kadar varsa kartlar bitene kadar sorabilirsiniz.
Tamamen iyi konuşmaları da o dönem iyi ama söyledikleri olmayınca da sonradan kötü hissetmemize sebep oluyor....bence doğrusu ne iyi ne de kötü konuşmak, durum ne ise onu söyleyip, çıkış yolu göstermek, çözümler üretmek, ama hiçkimse ne bu enerjiye sahip ne de o kapasiteye sahip değil...yani kısa süreli görüşmeler bir çözüm değil, sorunları çözmek için
Çok doğru...ilşkiyi kendi sürecine bıraksak her şey daha iyi olacak....olursa seviniriz, olmazsa daha az üzülürüz...ama falcılar işin içine girince ilişki olmazsa kronik ve bizi karşı tarafa bağlayıcı bir hal alıyorSorun şu ki en dibe vurduğumuz anda arıyoruz onları.dibe vurmamızın sebebi artık bittiğini olmayacağını anladığımız zamanlar oluyor.falcı bize olur deyince o sıkıntıyı geçici bi süre için atıyoruz...bi ümit oluyor. Halbuki o sıkıntıyı kendi başımıza atlaksak belki iyileşeceğiz kabullenme ve iyileşme başlayacak. Biz kronikleştirmeyi seçiyoruz.ben gittiğini kabul ettiğimde dönerse sevinirim. Dönmezse unutmuş olurum. Ama gelecek diye beklentiye girersem dönmezse üzülürüm
Çok doğru...ilşkiyi kendi sürecine bıraksak her şey daha iyi olacak....olursa seviniriz, olmazsa daha az üzülürüz...ama falcılar işin içine girince ilişki olmazsa kronik ve bizi karşı tarafa bağlayıcı bir hal alıyor
Bende ne olursa yaşanacak olur dıyorum bunu yasadım falla ilgiaş yok kimse beni anlamamış ama cidden falla ılgısı yok kızlat ben ıyılık ıcın yazıyorum adamla sorunum yok guzelligi bozan falcıların olumsuz yorumu dır Ayrıca Adamın size anlatmadıhı bir olayı falcınım anlatması çok tehlikeli birşey asıl akışı bozan işte budur dıyorum ama anlatmıyorum:))
Sonuç aynı yere geliyor...falcılara gitmek fayda sağlamıyorBende ne olursa yaşanacak olur dıyorum bunu yasadım falla ilgiaş yok kimse beni anlamamış ama cidden falla ılgısı yok kızlat ben ıyılık ıcın yazıyorum adamla sorunum yok guzelligi bozan falcıların olumsuz yorumu dır Ayrıca Adamın size anlatmadıhı bir olayı falcınım anlatması çok tehlikeli birşey asıl akışı bozan işte budur dıyorum ama anlatmıyorum:))
peki sana bilmemen gereken ama öğrendiğin şeyi hangi falcı söyledi. bu kadar net bilmeni kim sağladı? o kadar çok falcıya gittik ki, merak ettim sadece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?