Zeynep'in tek kandırdığı benmiyim arkadaşlar???aylardır bunu söyleyip sonunda adamın hayatında bir kadın olduğunu duyarak şaşıran ben oldum...bekleyip şaşırmak bu olsa gerek ....sadece şaşkınım
Ekim ayında aynı şeyi bana söyledi ama hala şaşıramadım. Adam benimle hala konuşmuyor ama hayatında kimse yok bildiğim kadarıyla. Şaşırmamam daha iyiymiş desene.Zeynep'in tek kandırdığı benmiyim arkadaşlar???
Zeynep'in tek kandırdığı benmiyim arkadaşlar???
Ama sence adam hiç mi birşey hissetmiyor sana karşı?olurmuu banada aynını dedi seni. şaşırtan iyi birisi olcak dedi tamtersi dahada serleşmiş buldum uslubunu şaşırttıta ama kötü bir haberle şaşırttı adam aşık değilim diyor agzıyla bunu soyluyır zeynep sana uzunnn zamandır hayatıma dair. aşıgım diyormuş diyor bundan alâ kandırmak mı olur bencr Zeynep i. artık çözdük konuşmayalım Tutku ya geçelim
Ama sence adam hiç mi birşey hissetmiyor sana karşı?
Pardon anlamadım ben ..Tutkudan ne anlamda korkuyorsunuz?Şöyle teyit ettim sadece düşünceye göre bakıyor ve kısa gelecekte olan goruntuleri goruyor mesela koyu renk araca binicen gibi.. düşünce okuyor ama aşkı falı süslemem içib uyduruyor nıye. mi zeynep diyorki adam aşıkmış bak ne diyor sana dıyor adam bana tamtersi aşk yok aşık deilim diyor zeynepe bunu dedim hatta bak adam ne dıyor dedim bana dedimi sen onu boşver beni dinle:))
sonra birde adamın yalanını yakaladım masum bir yalandı ama yalandı yani zeynep bu yalanı göremiyor yani adamın bilinçaltı yok onda sadece bana soylediği. söyleyeceği. sözleri biliyor altyapı yı kurnazlıgını bir lafı taktik olarak dediğini bilemiyor yani. bana soylediği laf TAKTİK icabıydı sonucta evlilikte yok diyor cunku adam bana evlilik yok istemiyorum diyor bana anladınzmı biraz karısık anlattım ama umarım anlatabildim, ona göre evlilik yok dıyor adam dusunmuyorum dıyor cunku bu demektir ki yok değil ilerde olabilir olaylar yaşanacak olaylar onemli olan bunu bilmesi.... bence 3yılı gormuyor zeynep 20yılı goren başka tür insanlar var onlarda parayla bakmıyor ki bana rastlanmıştır boyle r kadın keske ondan sonra baktırmasaydım o bana suanki. durumu soylemiştiki adam daha meydanda bile yoktu ayrıca zeynep ten değil tutkudan korkuyorum ben:)
Arkadaşlar, fal falı bakanın kişiliğinden ve yaşam tarzından da çok etkileniyor bence...son birkaç gündür bunun çok karar verdim, örneğe yine zeynep üzerinden gidiceğim, onu suçladım ama bu bakış tarzıyla düşünüldüğünde aslında suçlu olmayabilir....bana adamın hayatında hiçkimse olmadığını söyleyip dururken, sürekli bir kadına kızgın olduğunu da söyliyordu, ona ders vermek istediğini, ama tutku direkt hayatında başka kadın var demişti....burdaki yorum farklılıkları tamamen olaya bakış açılarının farklı olmasından kaynaklandığını düşünüyorum, yani Zeynep'e göre bir insanın hayatında biri var demek onunla tam anlamıyla birlikte olmak demek, ona kızgın olmak veya düşünce bazında o kadını düşünmek ona göre birliktelik değil, başka kadınları düşünmek ona göre aldatmaya da girmiyor...oysaki esas aldatma bana göre budur, bdüşüncede o insanın senin kafanı meşgül etmesi, şundan veya bundan dolayı o insana kızıyorsan o insanı mühimsiyorsun demektir ve bu aldatmanın ta kendisidir bence, aynı ortamı paylaşman veya birşeyler paylaşıyor olman gerekmez aldatmak içinç.....buanlamda Tutkunun yaklaşımları daha doğru ve sağlıklı diye düşünüyorum
aylardır bunu söyleyip sonunda adamın hayatında bir kadın olduğunu duyarak şaşıran ben oldum...bekleyip şaşırmak bu olsa gerek ....sadece şaşkınım
Bana çoğu tarihi tuttu canımMerhaba. Biz 2 arkadaş mirzaya gitmistik. Olay akışını falan baya iyi bildi sasirdik ama soyledigi tarihlerde soyledigi seyler olmadı. Mirzaya baktirip soyledigi tarihten sonra dediklerini yasayan var mi?
Merhaba, Mirza nerde ve ne kadara bakiyor?Bana çoğu tarihi tuttu canım
Nişantaşı symbol kafede. 39 tlMerhaba, Mirza nerde ve ne kadara bakiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?