İstanbul'da Fal - Falcılar

aylardır bunu söyleyip sonunda adamın hayatında bir kadın olduğunu duyarak şaşıran ben oldum...bekleyip şaşırmak bu olsa gerek ....sadece şaşkınım
Zeynep'in tek kandırdığı benmiyim arkadaşlar???

Zeynep'in tek kandırdığı benmiyim arkadaşlar???

olurmuu banada aynını dedi seni. şaşırtan iyi birisi olcak dedi tamtersi dahada serleşmiş buldum uslubunu şaşırttıta ama kötü bir haberle şaşırttı adam aşık değilim diyor agzıyla bunu soyluyır zeynep sana uzunnn zamandır hayatıma dair. aşıgım diyormuş diyor bundan alâ kandırmak mı olur bencr Zeynep i. artık çözdük konuşmayalım Tutku ya geçelim

Ama sence adam hiç mi birşey hissetmiyor sana karşı?

Pardon anlamadım ben ..Tutkudan ne anlamda korkuyorsunuz?

Son yazılanları okıdum da baya kafa karıştırıcı şeyler söylenmiş ben aslında fallarda çıkmayan şeylere çok takılmam çıkanlara bakarım zeynebinde bende bir kaç nokta atışı olmuştu ama yazılanlarıda haklı buldum be genel olarak sanırım her kese birbirinin aynısı olmasada yakın şeyler söylüyor biraz düşününce bunu fark ettim . Tutku bence gerçekten iyi bakıyor her söylediği çıkmasada diğerlerine nazaran çok daha fazla şeyin gerçekleştiğini düşünüyorum bazen falda kesin mi bu diye sorduğumda kesin diye bir şey yok fal bu diyor olaya şartlamıyor gerçekten sizi tutkudan ne konuda korktuğunuzu anlayamadım ama ona baktırırken farklı bir enerji oluyor hatta sanki kendim olmaya ara vermiş gibi hissediyorum öyle bişeymi sizinde demek istediğiniz

Arkadaşlar yazım kurallarına, noktalama işaretlerine dikkat ederek yazarsak, yazdıklarımız daha anlaşılır olur.

Gec cevap verdim ban yediğim için ben tutkudan korkun derken iyi manada dedim iki taraflı düşünüyorum onun hakkında ilkinde kaderin vb tarzında konusurken sonraki nde yokyok demesi. vb gbi diger konularda da cokca çelişmesi var bunun dısında banada encok cıkan falcılardan biri sonunu tutturamasa da enazından ucunu tutturuyor yani x tarifinde biri sana şu konuyla gelecek gbi şeyleri çıkıyor enazından tutkunun ama hrr falcı gbi oda sonunu tutturamıyor buyuzden ne kaderiniz diye umud baglayın nede kaderim değil dediler zaten imkansızdı falcıda dedi ben umudu kesiyim diye karaları bağlayın....

birde şu var Hayatta bazen net olmayan durumlar vardır fala yansıyor bunlar benm egitim durumum mesela zırt pırt değişti tutkuya ilk baktırdım kazanamycan dedi ikinci baktırdım çook ıyı geri. dönüş var dedi çünkü o ara dönemde geri dönüş açılmıştı oda 2.de oyle gördü
ama ben tutkuta sordum hiçbi. fal değişmez dedi her fal gecerli. birbirini. iptal etme yok dedi zaten fal ihtimalleri. sayar döker ortaya o hep farklı ihtimalleri goruyor ben tutkuyu oyle çözdüm cunku 1.falı bana daha çok çıktı kazanamycan dedi kazanamadım erkek arkadamn hayatındami. bir gelişmeyi bildi 2
falında ydı oda ama 3.ve 4 olan en olumsuz olanlar çıkmadı çıkmasında:))

Arkadaşlar, fal falı bakanın kişiliğinden ve yaşam tarzından da çok etkileniyor bence...son birkaç gündür bunun çok karar verdim, örneğe yine zeynep üzerinden gidiceğim, onu suçladım ama bu bakış tarzıyla düşünüldüğünde aslında suçlu olmayabilir....bana adamın hayatında hiçkimse olmadığını söyleyip dururken, sürekli bir kadına kızgın olduğunu da söyliyordu, ona ders vermek istediğini, ama tutku direkt hayatında başka kadın var demişti....burdaki yorum farklılıkları tamamen olaya bakış açılarının farklı olmasından kaynaklandığını düşünüyorum, yani Zeynep'e göre bir insanın hayatında biri var demek onunla tam anlamıyla birlikte olmak demek, ona kızgın olmak veya düşünce bazında o kadını düşünmek ona göre birliktelik değil, başka kadınları düşünmek ona göre aldatmaya da girmiyor...oysaki esas aldatma bana göre budur, bdüşüncede o insanın senin kafanı meşgül etmesi, şundan veya bundan dolayı o insana kızıyorsan o insanı mühimsiyorsun demektir ve bu aldatmanın ta kendisidir bence, aynı ortamı paylaşman veya birşeyler paylaşıyor olman gerekmez aldatmak içinç.....buanlamda Tutkunun yaklaşımları daha doğru ve sağlıklı diye düşünüyorum

Evet tutku da oyle dedi hatta falcının enerjisi o anki hissi. moreli de etkili falda dedili oyuzden farklı cıkabiliyormuş hangisi encok cıkıyorsa odur dedi bana ve ben hâlâ ilk falını begenıyorum hem evindeydi ozmn hem ses tonu cok tatlıydı yani enerjisinin iyi olduhu cok aşikar dı.. zaten zeynepi silmemin nedeni bu kadın cok karıstırıyır kendini fala bana evli biri için nikahı yok dedi ki eminim evli oldugundan aşık deilim diyene aşıgım demesi ısrar etmesi ve tabi olarak adamların cogu evlilik düşünmediği için herkese "adını ver evlilik yıldızınız varmı bakayım" dedikteb sonra "bunlan sonun yok canım baska soru sor" dıyebilen biri...

Birde size verdiğim örnek vardı bazı şeyler net değildir kaderde mesela Eğitim bir falda pozitif çıkarken oburunde Negatif çıkabiliyor ki ben sonunuz yok veya asla başaramıycaksın gbi yorumları artık takmıyorum hele evlilik yıldızıymış bunlar parayla bakanların gorebilceği. birşey değil

Merhaba. Biz 2 arkadaş mirzaya gitmistik. Olay akışını falan baya iyi bildi sasirdik ama soyledigi tarihlerde soyledigi seyler olmadı. Mirzaya baktirip soyledigi tarihten sonra dediklerini yasayan var mi?

Slm kzlar uzun zamandir birakmistim fal islerini yeni bir konu icin yine dustum fal maceralarina. Dun aksam dideme maille baktirdim. nokta atislari yine mukemmeldi ama yeni baktiran varmi aranizda hala tarihleri tutuyormu. ?Ve telde yada mailde iyi bakan iliski uzerine detay veren varsa ozelden yazarmisiniz.

Hande nin işle ilgili dediği çıktı gibi de diğer konu çıkması zaten mucize ben inanmıyorum da boyle iş ve diğer konuları mı çıkıyor handenin birde benim ki tarottu, kahve nasıl? aslında kahve daha etkileyici değilmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…