İşle ilgili çıkan şey senin de ihtimal verdiğin bir durum muydu peki?Hande nin işle ilgili dediği çıktı gibi de diğer konu çıkması zaten mucize ben inanmıyorum da boyle iş ve diğer konuları mı çıkıyor handenin birde benim ki tarottu, kahve nasıl? aslında kahve daha etkileyici değilmi?
İşle ilgili çıkan şey senin de ihtimal verdiğin bir durum muydu peki?
ben mirza'ya 2 sene önce falan baktırmıştım. ona kalsa evlenecektim o zamanki erkek arkadaşımla. oysa biz ayrıldık üzerinden 1 buçuk sene geçti.
şu ara bir çok falcıya gittim vallahi. yok kimse tutturamıyor doğru düzgün
Hem senin adına çok sevindim hem de Hande'den ümidi kesmişken bunu duymak beni de ümitlendirdi. Hepimizin en güzel falları gerçek olur inşallah.Hayır hiç ihtimal vermiyordum hiç hemde inşallah duygusal kısımdaki beni şaşırttıgı kısımda çıkar birkere de kader gülsün.. hatta ben hâlâ acaba tesaduf mü çıktı dıyorum o derece olumsuz negatif biriyim ki bana herkes fal bakamaz...
Hem senin adına çok sevindim hem de Hande'den ümidi kesmişken bunu duymak beni de ümitlendirdi. Hepimizin en güzel falları gerçek olur inşallah.
Gerçi çıkanlar da var herhalde çünkü Çoğu insan için aşk önemli, Hande de aşkta tutturmasıyla başta isim yaptı sanıyorum. Ama burda çok yazdım zaten, en negatif falcılar bile bana olumlu konuşmuştur ama kimse en ufak birşey tutturamadı. Bekledikçe ve sabırsızlıkla sürekli baktırmaya devam edince de tüm olumsuzlukları biriktiriyorum galiba.Saol ama işte ben hâlâ çok negatifim onunda aşkı çıkmıyor galıba oysa iş çıkmasın aşk çıksın hayatı o guzellştiriyır yaşama sevıncı verir...
Gerçi çıkanlar da var herhalde çünkü Çoğu insan için aşk önemli, Hande de aşkta tutturmasıyla başta isim yaptı sanıyorum. Ama burda çok yazdım zaten, en negatif falcılar bile bana olumlu konuşmuştur ama kimse en ufak birşey tutturamadı. Bekledikçe ve sabırsızlıkla sürekli baktırmaya devam edince de tüm olumsuzlukları biriktiriyorum galiba.
Ya sallamadığını sanmıyorum çünkü her falcı illa ki tutturmak ister ama galiba artık haddinden fazla müşteri alıyor ve yeterince yoğunlaşamıyor. Falı çıkanların buraya yazmamasını daha önce de konuşmuştuk, inşallah çıkanlar daha çoktur da mahsus burda duyurmuyolardır.Belki başlarda iyidir sonra sallamamaya başlamıştır bilemiyorum ama bence çıkan çokta yazmıyorlar nazar değmesin dıye bence..
yak_den kullanıcısından alıntı
La porte -Kadıköy başak = tatlı tatlı konuşur .. verdiği tarihler genelde tutar .. 3 kere gittim resmen psikoljimi düzeltiyor konuşmaları.. kahveyi aynaya döküyor ve iskambil bakıyor ( 30 TL )
La porte - kadıkoy ayhan = söyledikleri çıkmıştı çok kısa bakıyor ( ama ayrılmış o cafeden ) ( 30TL )
roselyna kullanıcısından alıntı
Arkadaşlar geçen şubatta la porte Ayhan'a baktırdığım fal bugün itibariyle tamamen gerçek oldu. Tavsiye ediyorum ama hala orada mı bilemiyorum.Bilginize
Yok orada başak var şuanda nerede olduğunu bilen varsaaa banadaaa yazsın loluuurrr
O değil de Daha önce bakan Ayhan'ın telini verseniz daha makbule geçer:)))Merhaba, Başak hanım şu an Cafe'de. Randevu için tel No: .
Aslında ben de çok merak ediyorum Tutkunun oumsuz konuşup tersi olan var mı....Tutku hakikaten olumsuzu da çok net söyleyen bir falcı, o yönünü takdir ediyorum, diğerleri hep polyana takılıyorlar ama tutkunun olumsuz konuştuklarının gerçekleşmesini hiç istemezdim, O yüzden tutkunun söylediği çıkmayan var mı kızlar?? biraz moral bulalımHiç tutkunun olumsuz konuştuğu ama olumlu olan bir durum oldu mu ??
Aslında ben de çok merak ediyorum Tutkunun oumsuz konuşup tersi olan var mı....Tutku hakikaten olumsuzu da çok net söyleyen bir falcı, o yönünü takdir ediyorum, diğerleri hep polyana takılıyorlar ama tutkunun olumsuz konuştuklarının gerçekleşmesini hiç istemezdim, O yüzden tutkunun söylediği çıkmayan var mı kızlar?? biraz moral bulalım
Kızlar kuzeyin arkadaşıma verdiği tarih çıkmış adamın döneceği tarihi bilmiş bilginize
Ben burda birinde işle ilgili olumsuz konuştuğunu ama sonucun olumlu olduğunu okumuştum sankiAslında ben de çok merak ediyorum Tutkunun oumsuz konuşup tersi olan var mı....Tutku hakikaten olumsuzu da çok net söyleyen bir falcı, o yönünü takdir ediyorum, diğerleri hep polyana takılıyorlar ama tutkunun olumsuz konuştuklarının gerçekleşmesini hiç istemezdim, O yüzden tutkunun söylediği çıkmayan var mı kızlar?? biraz moral bulalım
Yürü be kuzey :)))Kızlar kuzeyin arkadaşıma verdiği tarih çıkmış adamın döneceği tarihi bilmiş bilginize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?