İstanbul'da Fal - Falcılar

Caddede Erene fal baktiran var mi arkadasimin kardesi gitmis ben de yarin deneyecegim ilk kez.

Kızlar kadıköyde çok emin bir falcı arıyorum. Deneyimlerinize ihtiyacım var. Gittiginiz, beğendiğiniz, beş dakikada başından atmayan birini önerin acil.

Merhaba arkadaslar , oncelikle turkcem icin ozur diliyorum, turk deyilim. Amma okudum ne yazdiklarinizi. Yakinda Istanbula geliyorum ve sizden cok rica ediyorum reklamsiz lutfen cunki cok kotuyum . Istanbulda hangi falciya gide bilirim ? Simdiyi ve gecmisi goren cok, onemli olan gelecekdi dedikleri cikiyormu, oyle birisini taniyosaniz eger lutfen bana mesaj atin. ve ya ismini yerini yazin buraya.

Bende kendi onerilerimi yaziyim: Istanbulda 2 kez fal yaptim : RIta kurtuusda : simdiyi iyi goruyo soylediklerindende bazi seyler oldu fena degil yani. Birde gecmisde Symbol cafede Yuce deilen birine baktirdim ve dedikleri 80% cikdi tarihleri cok tutarsiz amma 1 ay diyosa 5 ay oluyo. Cok aradim onu sonra bulamadim ayrilmis o cafeden numarasinida vermediler kotu ayrilmis galiba. Birisi onu taniyosa lutfen cevaplasin.

Ve almanyada bir cok iyisini taniyorum kadin resme ne diypsa oluyo amma zaman cook yalnis birde ufak tefek seyler yalnis oluyo. Amma malesef telefonda falan bakmiyo.

Ben internetden arasdirdim bunlari buldum kimse gitiyse yanlarina lutfen nasil bakiyolar yazarsaniz sevinirim:
Meleklr Kahvesi Taksim - Sengul nasildir ?
Kadinlar Kahvesi Taksim- Pelin ?
By Pello Cafe Taksim - Belkiz?
Mila cafe kadikoy - Ishil ?

Cok tesekkurler dikkatiniz icin.

Arkadaşlar merhaba. İlk defa fal baktırıcaz arkadaşlarla. Remziye mirza andaç çiğdem demet arasında tıkandık kaldık. En iyisi diyebileceğiniz hangisi?

Arkadaşlar merhaba. İlk defa fal baktırıcaz arkadaşlarla. Remziye mirza andaç çiğdem demet arasında tıkandık kaldık. En iyisi diyebileceğiniz hangisi?
Çiğdem kötü bence ,ama insan olarak iyi olabilir...andaç'ı bekliyorum, mirzayı da bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…