İstanbul'da Fal - Falcılar

Ben de kendimi kötü hissettiğim zamanlar fal baktırmaya saranlardanım Şimdiye kadar çok gal baktırdım ama dediği tarih tutan bir falcı görmedim malesef sürekli boşa umutlandım ve bekledim deneyimlerimin birkaçını paylaşmak istedim
Bakırköy Almira cafe Enfal; anda da gelecek yorumlarında da tutan tek bir kelimesi olmadı
Kadıköy symbol cafe Serkan; o kadar hızlı konuşuyor ki anlamak çok güç Çok kısa bakıyor 5 dakika bile sürmedi ve söyledikleri de tutmadı
Kadıköy Katina cafe Füsun; çok para döktüm bu kadına ebced falı bakıyor 150 tl ve söylediği hiçbir şey hiçbir tarih tutmadı
Nişantaşı symbol cafe Mirza; enerjisi mükemmel sizin de enerjinizi yükseltiyor ama malesef onun da dediği tarihte dediği hiçbirşeyi yaşamadım
Kuzey ve tutkuyu merak ediyorum onlara baktırmadım telefonu olan atabilirse sevinirim

Gökçe’nin aylar önce baktığı falda ‘an’ kısmının bile tutmadığını öğrendim bi süre sonra.

Gökçe’nin aylar önce baktığı falda ‘an’ kısmının bile tutmadığını öğrendim bi süre sonra.
Gökçe bence de çok tırt, defalarca şans verdim ama hele ki son defasında çok çok pişman oldum ona baktırdığıma. Dediklerinin tutmaması bir tarafa, moraliniz bile düzelmiyo onun falıyla. Kendi söylediği şeylerin başı sonu tutmuyor bunu o bile fark etmiyor ya da umursamıyor. Bu arada Bias Cafe kapanmış sanırım.

Aynen, ben baktırdığımda da çok çelişmişti. Başta olumlu dediğine sonradan olumsuz dedi. Bi de o an için kendinden çok emin konuştuğu şeyin doğru olmadığı ortaya çıktı. Baştan sona tırt bi falmış.

Evime yakın olduğu için bakırköye gitmeye karar verdim. Harf isim tarih verebilecek tutarlı falcı olarak kimi önerirsiniz. Toprak ve neslihan andaç çiğdem ön planda sanırım. Hangisi?

Evime yakın olduğu için bakırköye gitmeye karar verdim. Harf isim tarih verebilecek tutarlı falcı olarak kimi önerirsiniz. Toprak ve neslihan andaç çiğdem ön planda sanırım. Hangisi?
Ben hepsine gittim. Neslihan'ı asla tavsiye etmem. Andaç'ı başta beğenmiştim ama ikinci gidişimde ilk dediklerinin tam aksini söyledi, hem de beni hatırladığı halde. Çiğdem sadece kahve bakar, bu forumdan bazı kişilere çok saçmalamış ama günündeyse iyidir. Toprak da sadece tarot bakar, ben her seferinde memnun kalmıştım. Yalnız Çiğdem için sabah 10-11 gibi gidip isim yazdırman lazım genelde epey sıra olur. Falcılar saat 1'de bakmaya başlar.Toprak'ın çalıştığı kafe ufak bir yerdir beklemek zorunda olmazsın. Bir de 11'de falan başlıyor sanırım.

Merhaba kizlar , bugun gittigim falcilar :

1) mila cafesinde ishil: hayatimda boyle rezalet gormedim, girishde birisi sorular veriyo nasilsiniz keyfiniz yok gibi? Evlimisiniz? Bende hemen neden soruyosun gidib ishili soulemek icin sordugumda direk kayb oldu arkadas. Ishil da bir traveste isminizi dogum tarihinizinsoruyo ver bilgisayara bakib cok alakasiz seyler soyluyo, hep soru soruyo yani 1 duz dedigi sey bile olmadi. Sonunda kalkdim ve ishil hanim siz bence fali birakip travesteliye devam edin daha basarili olursunuz dedim. Tam bir sharlatan kizlar shu ishil!

2) cengize gittim angles cafemiydi unutdum , adam cok negativ enerjisi olan sanki ben ona para diilde o bana para veriyo oturmus karsimda cok yine mantiksiz ve hic hic bana aid olmayan seyler soyluyo, baya guldum yani. Cengizi kim iyi diyodusa bilmem amma hic ve hich tabsiye etmem.

3) sonra taksimde emrenin yanina gitmek istedim fakat kendisi cikmisti gec oldugu icin, Koraya oturdum, enerjisini cok beyendim tatli biri, gormuyo deyemem isim , genelde ne icin gelmisim, problemlerim ne, tasinmak dusuncem var yani 60-70% goruyo diye bilirim. Gelecekle alakali simdilik yorum yapamiyorum.

Yarin yine rendevularim var istanbula gelmisken hepsine gidiyim dedim:)) umariM faydam olmustur kimese , yarin yine yazicam:) sevgilerler

Kuzey güzel bakıyor. Kişilik ve mevcut durum saptamaları çok isabetli. Gelecekle ilgili yorumunu değerlendirmek için 1 ay kadar beklemem gerek.

SAnırım toprak sadece tarot bakıyor ben ikisini birlikte bakan tarih harf veren bbirini arıyorum. Andaç mı iyi sizce neslihan mı?

SAnırım toprak sadece tarot bakıyor ben ikisini birlikte bakan tarih harf veren bbirini arıyorum. Andaç mı iyi sizce neslihan mı?
Neslihan sözde su falı bakıyor ama o suya hiç bakmadan sadece bir kağıda birşeyler karalıyor. Bende anla ilgili tek bir ayrıntıyı doğru bildi gerisi tamamen fostu. Andaç da sadece tarot bakıyor, fincanımı götürmüştüm ama ona hiç bakmamıştı. Burda önceden de yazmıştım, kendisini çok sevdim ama beni çok iyi hatırladığı halde ( beni ikinci görüşünde şak diye burcumu ve mesleğimi söylemişti ) falımla ilgili ilk falının tam tersi şeyleri söyledi. Ama kendisinden memnun olanlar da çok sanırım.

Peki hem tarot hem kahve biraraxa bakan önerebilceğiniz ? Kuzey nasıl telde bakan ? Beşiktşa symboldekilerde övülmüş yoksa tıpış tıpış 3 saat yol çekip handeye gidicm

Kızlar selam bayağıdır giremiyorum nete. Benim falcım tekirdağlı zeynepti ilk bakımı güzel iyi sallamosyon değildi üst üste baktırınca o enerji dağıldı sanırım. Bi de enerjisi çok mu ii bilemem bıraktım zeynebi açıkçası. Sonra kuzeye baktırdım evet enerjisi çok ii ama beğenmedim çıkmadı .
Üç aydır bi falcı var ona baktırıyırum enerjisi çok güzel gerçekten ondan başkasına baktırmadım ama önerebileceğiniz başka biri var mı denesem?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…