Bana da kuzey ve tutkunun telini yazabilir misinizyazarım cnm
Kuzey hangi cafede fal bakıyor?Kuzey pazarları çalışmıyor
North cafe beşiktaştaKuzey hangi cafede fal bakıyor?
Gökçe bence de çok tırt, defalarca şans verdim ama hele ki son defasında çok çok pişman oldum ona baktırdığıma. Dediklerinin tutmaması bir tarafa, moraliniz bile düzelmiyo onun falıyla. Kendi söylediği şeylerin başı sonu tutmuyor bunu o bile fark etmiyor ya da umursamıyor. Bu arada Bias Cafe kapanmış sanırım.Gökçe’nin aylar önce baktığı falda ‘an’ kısmının bile tutmadığını öğrendim bi süre sonra.
Gökçe bence de çok tırt, defalarca şans verdim ama hele ki son defasında çok çok pişman oldum ona baktırdığıma. Dediklerinin tutmaması bir tarafa, moraliniz bile düzelmiyo onun falıyla. Kendi söylediği şeylerin başı sonu tutmuyor bunu o bile fark etmiyor ya da umursamıyor. Bu arada Bias Cafe kapanmış sanırım.
Ben hepsine gittim. Neslihan'ı asla tavsiye etmem. Andaç'ı başta beğenmiştim ama ikinci gidişimde ilk dediklerinin tam aksini söyledi, hem de beni hatırladığı halde. Çiğdem sadece kahve bakar, bu forumdan bazı kişilere çok saçmalamış ama günündeyse iyidir. Toprak da sadece tarot bakar, ben her seferinde memnun kalmıştım. Yalnız Çiğdem için sabah 10-11 gibi gidip isim yazdırman lazım genelde epey sıra olur. Falcılar saat 1'de bakmaya başlar.Toprak'ın çalıştığı kafe ufak bir yerdir beklemek zorunda olmazsın. Bir de 11'de falan başlıyor sanırım.Evime yakın olduğu için bakırköye gitmeye karar verdim. Harf isim tarih verebilecek tutarlı falcı olarak kimi önerirsiniz. Toprak ve neslihan andaç çiğdem ön planda sanırım. Hangisi?
Mandal toprak harf tarih veriyor mu?
Bana harf vermiş miydi hatırlamıyorum. Tarihi vakit olarak söylüyor mesela iki vakit demek iki gün, iki hafta veya iki ay anlamına gelebilir.Mandal toprak harf tarih veriyor mu?
Neslihan sözde su falı bakıyor ama o suya hiç bakmadan sadece bir kağıda birşeyler karalıyor. Bende anla ilgili tek bir ayrıntıyı doğru bildi gerisi tamamen fostu. Andaç da sadece tarot bakıyor, fincanımı götürmüştüm ama ona hiç bakmamıştı. Burda önceden de yazmıştım, kendisini çok sevdim ama beni çok iyi hatırladığı halde ( beni ikinci görüşünde şak diye burcumu ve mesleğimi söylemişti ) falımla ilgili ilk falının tam tersi şeyleri söyledi. Ama kendisinden memnun olanlar da çok sanırım.SAnırım toprak sadece tarot bakıyor ben ikisini birlikte bakan tarih harf veren bbirini arıyorum. Andaç mı iyi sizce neslihan mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?