İstanbul'da Fal - Falcılar

Handeye gititniz mi peki
Hayır gitmedşm tekirdağlı zeynebe baktırırdım hep sonra onu bıraktım uzun bi süre bsktırmadım. Sonra birini buldum alev diye gerçekten enerjisi de çok ii bi de istediğin kadar soruyosun bi kaç ünlüyede bakıyor. Ama farklı birini mi denesem bilmiyorm

Eğer önereceğiniz enerjisi ii biri varsa önerebilirsiniz. Evet zeynep iidi ama garip balıyodu sonrasında kötü oluyordum ben

Zeynep ilk falı çıktı tanışcağım kişiyi tarif etti ewlncen dedi evlnmedik bittti. Değişik bi kadın yani bilio bişileride enerjimi çaldı ya bıraktım bn. Şuanki falcımdan çok memnunum bn sadece başka birini denemk istiorm . Bir yıl oldu zeynebe baktırmayalı ama arasam baktırdam mı bilmiorm

Baktırdım benim de ilk falımda değişik ayrıntılar söyledi ama gelecek hala çıkmadı. Yalnız kadının insanın enerjisini tükettiği konusunda galiba herkes hemfikir:)
Evet artık değişik varlıklarla baktığı belli ayy bu napıo şimdi böyle çıkmış falan diyo. Sonra bıraktım zeynebi. Bi de adamın içindeymiş gibi konuşuo ya ama zeynebe kesinlikle kötü diyemem.

Şimdiki baktırdığım enerjisi ii yani olumsuzu söylerken bile içini karartmıyoo . Biri daha vardı eski falcım o çok paracıydu o da biliodu ama işte bak zeynepte ii biri şuanki falcım da bazıları öyle değil. Zeynep bana olmayacajsın yok yok yok depresyona gircen demişti

Söz ettiğiniz diğer falcılar kimler?

Söz ettiğiniz diğer falcılar kimler?
Biri esra o da kötü deil ama biraz pahalı hani enerjisi kötğ gibi bilio bilmiyo deil. Diğeri alev enerjisi çok iyi herkese bAkmıyo zaten ünlü tanıdıklarına falan da bakıyo bn sürekli ona baktırırım. Zeynep defterini kapattım esra defterini de. Yani bence falcılar kötü birşey görüosa bunu pat diye söylememeli olmuycağı varsada oluyo olumsuzu bile düzgğn söylemeli.

Bence kuzey deil enerji işi blki ama bna çıkması
Ben çok baktırdım kuzeye bazen o kadar iyi oluyo ki aramızda geçen konuşmaları birebir bana söylüyor bi de hiç çelişmiyo önceki falla sonraki çok az diyebilirim ama son 3 faldır verdiği tarihler tutmadı...

Hele bi gün sabah ilk fal baktırmıştım unutamam o falı baya iyiydi .... ama burda bi arkadaşta karşıdaki kişi başkasıyla ilişkiye başlamış ve bilememiş. Seni seviyi başkası yok demiş. O yüzden kafam karıştı... enerjisi baya iyi bana iyi geliyo ama bazen de belki acı gerçekleri duyup beklentiye girmemek lazım. Mesela karşıdaki beni sevmiyorsa bunu duysam daha iyi. Beklemem en azından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…