Kuzeyi beğenmedim hiç çıkmadı ama fal enerji işi bilememKuzeye mi gitsem handeye mi!? Kuzey ffincan tarot birlikte mi bakıyor?
Handeye gititniz mi pekiKuzeyi beğenmedim hiç çıkmadı ama fal enerji işi bilemem
Hayır gitmedşm tekirdağlı zeynebe baktırırdım hep sonra onu bıraktım uzun bi süre bsktırmadım. Sonra birini buldum alev diye gerçekten enerjisi de çok ii bi de istediğin kadar soruyosun bi kaç ünlüyede bakıyor. Ama farklı birini mi denesem bilmiyormHandeye gititniz mi peki
Zeynep çıkmış mıydı size?Eğer önereceğiniz enerjisi ii biri varsa önerebilirsiniz. Evet zeynep iidi ama garip balıyodu sonrasında kötü oluyordum ben
Siz baktırdınız mıZeynep çıkmış mıydı size?
Baktırdım benim de ilk falımda değişik ayrıntılar söyledi ama gelecek hala çıkmadı. Yalnız kadının insanın enerjisini tükettiği konusunda galiba herkes hemfikir:)Siz baktırdınız mı
Evet artık değişik varlıklarla baktığı belli ayy bu napıo şimdi böyle çıkmış falan diyo. Sonra bıraktım zeynebi. Bi de adamın içindeymiş gibi konuşuo ya ama zeynebe kesinlikle kötü diyemem.Baktırdım benim de ilk falımda değişik ayrıntılar söyledi ama gelecek hala çıkmadı. Yalnız kadının insanın enerjisini tükettiği konusunda galiba herkes hemfikir:)
Söz ettiğiniz diğer falcılar kimler?Evet artık değişik varlıklarla baktığı belli ayy bu napıo şimdi böyle çıkmış falan diyo. Sonra bıraktım zeynebi. Bi de adamın içindeymiş gibi konuşuo ya ama zeynebe kesinlikle kötü diyemem.
Şimdiki baktırdığım enerjisi ii yani olumsuzu söylerken bile içini karartmıyoo . Biri daha vardı eski falcım o çok paracıydu o da biliodu ama işte bak zeynepte ii biri şuanki falcım da bazıları öyle değil. Zeynep bana olmayacajsın yok yok yok depresyona gircen demişti
Biri esra o da kötü deil ama biraz pahalı hani enerjisi kötğ gibi bilio bilmiyo deil. Diğeri alev enerjisi çok iyi herkese bAkmıyo zaten ünlü tanıdıklarına falan da bakıyo bn sürekli ona baktırırım. Zeynep defterini kapattım esra defterini de. Yani bence falcılar kötü birşey görüosa bunu pat diye söylememeli olmuycağı varsada oluyo olumsuzu bile düzgğn söylemeli.Söz ettiğiniz diğer falcılar kimler?
bende eskiden zeynebe çok baktırdım zeynepte kuzeyde çıkmadı bendeZeynep miii kuzey mi kızlar :/ birine baktırasım var
En azından anı bilmesi açısından hangisi daha iyi sencebende eskiden zeynebe çok baktırdım zeynepte kuzeyde çıkmadı bende
Bence kuzey deil enerji işi blki ama bna çıkmasıEn azından anı bilmesi açısından hangisi daha iyi sence
Ben çok baktırdım kuzeye bazen o kadar iyi oluyo ki aramızda geçen konuşmaları birebir bana söylüyor bi de hiç çelişmiyo önceki falla sonraki çok az diyebilirim ama son 3 faldır verdiği tarihler tutmadı...Bence kuzey deil enerji işi blki ama bna çıkması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?