Bence tamamen enerjinin tutmasıyla alakalı bn bi kez baktırdım bilemediHele bi gün sabah ilk fal baktırmıştım unutamam o falı baya iyiydi .... ama burda bi arkadaşta karşıdaki kişi başkasıyla ilişkiye başlamış ve bilememiş. Seni seviyi başkası yok demiş. O yüzden kafam karıştı
Öyle bence de . Tutkuya mesela çok iyi diyorlardı baktırdım ve benle çok alakasız şeyler söyledi. Bazı kişilerde baya şey tahmin ediyor ..enerjimi baya olumsuz etkiledi. 2 3 gün sonra kuzeye baktırdım ve başkasına fal baktırmışsın enerjin berbat olmuş ilk kez aldım bu enerjiyi senden dedi ve cidden 1 senedir ilk kez onun dışında birine fal baktırmıştımBence tamamen enerjinin tutmasıyla alakalı bn bi kez baktırdım bilemedi
Demekki kişiye göre. Ben zeynebi bıraktım valaÖyle bence de . Tutkuya mesela çok iyi diyorlardı baktırdım ve benle çok alakasız şeyler söyledi. Bazı kişilerde baya şey tahmin ediyor ..enerjimi baya olumsuz etkiledi. 2 3 gün sonra kuzeye baktırdım ve başkasına fal baktırmışsın enerjin berbat olmuş ilk kez aldım bu enerjiyi senden dedi ve cidden 1 senedir ilk kez onun dışında birine fal baktırmıştım
Zeynep’i neden bıraktınDemekki kişiye göre. Ben zeynebi bıraktım vala
Fulyanın bana verdiği tarih de tutmadı.Mirzayı hiç bilmem de Fulyayı asla önermiyorum. Çok fena sallıyor. Bana çizdiği tablo pembeden de öteydi ki zaten bence kendi de inanmıyordu anlattıklarına. Daha lafı bitmeden vereceğim paraya acımaya başlamıştım. Yalnız galiba eskiden bayağı iyiymiş.
Ben çok baktırdım kuzeye bazen o kadar iyi oluyo ki aramızda geçen konuşmaları birebir bana söylüyor bi de hiç çelişmiyo önceki falla sonraki çok az diyebilirim ama son 3 faldır verdiği tarihler tutmadı...
Kuzey bana ilk iki falında çok yüzeysel konuşmuştu ve hiç tatmin olmamıştım. Ancak hislerim nedense sürekli beni Kuzey'e götürdü toplam 5 kez baktırdım ve son iki falında gerçekten anla ilgili çok şaşırtıcı, güzel tespitler yaptı. Çelişmemesini, insanı üzüp gerecek şeyler söylememesini ben de çok seviyorum. Hep söylerim henüz hiç bir falcının gelecekle ilgili söyledikleri çıkmadı. Ama öyle olsa da canı sağolsun, en azından şu anki sıkıntımızı bir ölçüde hafifletiyoruz ona giderek.kuzeye 6 7 kere felan baktırdım hiç. çelişmedi birse harfler bende çoo tuttu bence enerji. tuttuysa çok iyi Biliyor kuzey ve anlık durum analizlerini en çok beğeniyorum ben kuzeyin yani o fal bakarken hem kasılmıyorsunuz, hemde nezaman çıkacak diye beklemiyorsunuz gidip birdaha en kısa zamanda dertleşmek-fallaşmak istiyorsunuz valla:) bugün Beşiktaştaydım zor tuttum kendimi cafeye gitmemek için yani öyle rahatlatıcı bir enerjisi var gününde yse dahada çok var.. Çıkmasa bile gerilmiyorsunuz, sizi çok iyi tanıyan bir dost gibi sizi. size anlatması dertleşmek için çook iyi. geliyor valla.. ayrıca bana tarihlerde çok iyi
Kuzey bana ilk iki falında çok yüzeysel konuşmuştu ve hiç tatmin olmamıştım. Ancak hislerim nedense sürekli beni Kuzey'e götürdü toplam 5 kez baktırdım ve son iki falında gerçekten anla ilgili çok şaşırtıcı, güzel tespitler yaptı. Çelişmemesini, insanı üzüp gerecek şeyler söylememesini ben de çok seviyorum. Hep söylerim henüz hiç bir falcının gelecekle ilgili söyledikleri çıkmadı. Ama öyle olsa da canı sağolsun, en azından şu anki sıkıntımızı bir ölçüde hafifletiyoruz ona giderek.
Enerjisini sevmedim ya bn uzun süre falı bıraktım sonra birini buldum enerjisi iş çıkıyoda. Zrynep değişiktiZeynep’i neden bıraktın
Kuzey cidden döktürüyor bazen, bazen sıradan bakıyor. O anına denk gelmek lazım. Karşımdaki kişiye mesaj atıyorum beni sevmiyormusun diye çocuk seviyorum diyor,, kuzey sen mesaj atmışsın adım atmışsın keşke atmasaydın ama iyi olmuş seni sevmediğini sanıyordun o sana sevdiğini söylemiş diyor.. bu tarz konuşmalarımızı birebir bana aktardığı çok olduKuzey bana ilk iki falında çok yüzeysel konuşmuştu ve hiç tatmin olmamıştım. Ancak hislerim nedense sürekli beni Kuzey'e götürdü toplam 5 kez baktırdım ve son iki falında gerçekten anla ilgili çok şaşırtıcı, güzel tespitler yaptı. Çelişmemesini, insanı üzüp gerecek şeyler söylememesini ben de çok seviyorum. Hep söylerim henüz hiç bir falcının gelecekle ilgili söyledikleri çıkmadı. Ama öyle olsa da canı sağolsun, en azından şu anki sıkıntımızı bir ölçüde hafifletiyoruz ona giderek.
Tutku telefonda bakıyorArkadaşlar bakırköyde çiğdem mi neslihan mı tutku mu?
Neslihan nerede bakıyorYok Kiz baktırmam =) angelsnil neslihana gitti bana yazmış ki tek kelime ile harika.
Merhabazeynoloji canım bana atarmısın bu kadının nosunu yıllar evvel baktırmıştım böyle bir kadına tekirdağ dan bakmıştı herşeyi bilmişti an olarak eğer o ise minnettar olurum sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?