İstanbul'da Fal - Falcılar

Bence tamamen enerjinin tutmasıyla alakalı bn bi kez baktırdım bilemedi

Bence tamamen enerjinin tutmasıyla alakalı bn bi kez baktırdım bilemedi
Öyle bence de . Tutkuya mesela çok iyi diyorlardı baktırdım ve benle çok alakasız şeyler söyledi. Bazı kişilerde baya şey tahmin ediyor ..enerjimi baya olumsuz etkiledi. 2 3 gün sonra kuzeye baktırdım ve başkasına fal baktırmışsın enerjin berbat olmuş ilk kez aldım bu enerjiyi senden dedi ve cidden 1 senedir ilk kez onun dışında birine fal baktırmıştım

Demekki kişiye göre. Ben zeynebi bıraktım vala

Bugun Tugbaya gittim ve hayatimda bukadar shlaksiz insan gormedim die bilirim. Cok kaba birisi , falida fissss yani insan bukadar mi hic bisey gormez!!!

Kuzeyede gittim, adam cok soguk birisi, amma ne varsa kendisi gordu ve soyledi ben sadece susdum. Amma cok kisa soyluyo amma net.

Yani bukadarin icinde bir Kuzeyi beyendim birde Korayi.

Ben yazdim bilginiz icin.

Fulyanın bana verdiği tarih de tutmadı.

kuzeye 6 7 kere felan baktırdım hiç. çelişmedi birse harfler bende çoo tuttu bence enerji. tuttuysa çok iyi Biliyor kuzey ve anlık durum analizlerini en çok beğeniyorum ben kuzeyin yani o fal bakarken hem kasılmıyorsunuz, hemde nezaman çıkacak diye beklemiyorsunuz gidip birdaha en kısa zamanda dertleşmek-fallaşmak istiyorsunuz valla:) bugün Beşiktaştaydım zor tuttum kendimi cafeye gitmemek için yani öyle rahatlatıcı bir enerjisi var gününde yse dahada çok var.. Çıkmasa bile gerilmiyorsunuz, sizi çok iyi tanıyan bir dost gibi sizi. size anlatması dertleşmek için çook iyi. geliyor valla.. ayrıca bana tarihlerde çok iyi

Kuzey bana ilk iki falında çok yüzeysel konuşmuştu ve hiç tatmin olmamıştım. Ancak hislerim nedense sürekli beni Kuzey'e götürdü toplam 5 kez baktırdım ve son iki falında gerçekten anla ilgili çok şaşırtıcı, güzel tespitler yaptı. Çelişmemesini, insanı üzüp gerecek şeyler söylememesini ben de çok seviyorum. Hep söylerim henüz hiç bir falcının gelecekle ilgili söyledikleri çıkmadı. Ama öyle olsa da canı sağolsun, en azından şu anki sıkıntımızı bir ölçüde hafifletiyoruz ona giderek.

Aynen bende artık böyle düşünüyorum çünkü hayatımda sıkıntı var ben psikoterapi gibi. fal baktırıyorum beni. tanıyormuş. gbi konuşuyorum, ki zaten hayatta olumsuzda olumlu da olan olcak önceden bilmenin hiçbir faydası yok olumsuzların... nasıl biz bilmesekte yaşanacak en azından sıkıntı lı dönemlerde bununla hafiflemek bana iyi geldi, bazıları olumsuz u duymaya çok meraklı olabilirler ama inanın bir işe yaramıyor size olumsuz konuşan falcının dedikleri ni dikkate aldınız diye hayatınız değişmiyor yani. o "bi halt olmaz adam" gidip yerine beyaz atlı prena gelmiyor yada uzun süre hayatınızdan çıkmadığı da oluyor... falda olumsuza artıl hayır diyorummm bunu şu zor zamanlarımda iyice anladım artık...
Kuzey in psikolojik analizlerini, tutkunun modunun iyi oldugu zamanlarda baktıklarını seviyorum okadar birde hande..

Kuzey cidden döktürüyor bazen, bazen sıradan bakıyor. O anına denk gelmek lazım. Karşımdaki kişiye mesaj atıyorum beni sevmiyormusun diye çocuk seviyorum diyor,, kuzey sen mesaj atmışsın adım atmışsın keşke atmasaydın ama iyi olmuş seni sevmediğini sanıyordun o sana sevdiğini söylemiş diyor.. bu tarz konuşmalarımızı birebir bana aktardığı çok oldu

arkadaşlar yarın ilişki durumumdaki karışıkları öğrenmek için bir falcıya gitmek istiyorum, okudum birçok mesajı ama tam net bi fikir oluşmadı.. taksim beşiktaş nişantaşı civarlarında çok iyi dediğiniz, (isim vs bilse süper olur) kim var?

Mrb Bakırköy dejavu kafe de yiğit vardı nerede olduğunu bilen var mı? Bakırköy de bildiğiniz iyi bir falcı önerir misiniz?

Zeynep dışında önerdiğiniz bi falcı yok mu? Ben başkasına baktırıyorum ama acaba yeni birinimi denesem enerjisi ii olan??

Bende baktırdım ama zeynebin teLini sildim sanırkm bakıyım silmediysem atayım ama bende bildiği şeyler oldu sonra bilemedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…