Bakırköy Sütlü KahveNeslihan nerede bakıyor
Söyleyebilirmisiniz
Şimdiden tesekkur ederim
Size yollıyorum şimdiMerhaba
Babada numarasını atabilirmisiniz
Cok tesekkur ederimBakırköy Sütlü Kahve
Tatlım ya üyeliğini silmeden önce evleneceğini kimler bildi, kuzey harivinde, Zeynep bilemedi mi? tutku da mı bilemedi? bunları cevaplarsan bize çok katkın olur....Kızlar aylardır siteye girmiyordum bircogunuz mesaj atmissiniz, cok iyi arkadasliklar edindim burdan resmen kader birliği yaptık :) Siteye sadece teşekkür amaçlı bir yazı icin tekrar giriş yaptım. Kuzeyden bahsedilmisken Kuzeye 2016 yilinda ilk fal baktiranlardanim bilenler bilir. Hayatimda duzenli olmayan ve takinti yaptigim bir iliskim varken kuzey bana bununla olmyacak hayatina baska biri girecek dedi ve 2 ay sonra baska biriyle tanistim. O da pek duzenli degildi gerci bircok falci yenisiyle olmayacak desede tek olumlu konusan kuzeydi. Nasil sıkıntılar çektiğimi burdaki birçok üye biliyor. Gel gelelim Kuzeyin dediği kisiyle iki ay önce evlendim şuan mutluyum. Fal işlerinide bıraktım 2 aydır o yüzden pek giremedim. Ama hep dediğim gibi fal bence tamamen enerjiyle alakali bana tutturan falci başkasina tutturmayabilir. Tutkuda zeynepte tuğbada yeterde bunlari çok gorduk. Darısı sizin başınıza Allah burdaki herkesin dileğini kabul etsin. Üyeliğimi tamamen silip sizlere bol bol dua ediyorum. Kalbinizden geçen herşeyin gerçekleşmesi umuduyla...
Kızlar aylardır siteye girmiyordum bircogunuz mesaj atmissiniz, cok iyi arkadasliklar edindim burdan resmen kader birliği yaptık :) Siteye sadece teşekkür amaçlı bir yazı icin tekrar giriş yaptım. Kuzeyden bahsedilmisken Kuzeye 2016 yilinda ilk fal baktiranlardanim bilenler bilir. Hayatimda duzenli olmayan ve takinti yaptigim bir iliskim varken kuzey bana bununla olmyacak hayatina baska biri girecek dedi ve 2 ay sonra baska biriyle tanistim. O da pek duzenli degildi gerci bircok falci yenisiyle olmayacak desede tek olumlu konusan kuzeydi. Nasil sıkıntılar çektiğimi burdaki birçok üye biliyor. Gel gelelim Kuzeyin dediği kisiyle iki ay önce evlendim şuan mutluyum. Fal işlerinide bıraktım 2 aydır o yüzden pek giremedim. Ama hep dediğim gibi fal bence tamamen enerjiyle alakali bana tutturan falci başkasina tutturmayabilir. Tutkuda zeynepte tuğbada yeterde bunlari çok gorduk. Darısı sizin başınıza Allah burdaki herkesin dileğini kabul etsin. Üyeliğimi tamamen silip sizlere bol bol dua ediyorum. Kalbinizden geçen herşeyin gerçekleşmesi umuduyla...
Zeynep bi ii gibi. KÖtü gibi çok baktırınca karıştırıyorBende senin tavsiyenle kuzeyve handeye gidenlerdenim ve memnunum... ama silmeden gercekten kim ne demişti onu bir yazsan:) tutku biraz daha iyide zeynep i aslaaaaa kimseye önermem
Zeynep bi ii gibi. KÖtü gibi çok baktırınca karıştırıyor
Kuzey nerede çalışıyor ne kadara bakıyor ?
Gercekten iyi bilen bir falcıya ihtiyacım var.Kızlar aylardır siteye girmiyordum bircogunuz mesaj atmissiniz, cok iyi arkadasliklar edindim burdan resmen kader birliği yaptık :) Siteye sadece teşekkür amaçlı bir yazı icin tekrar giriş yaptım. Kuzeyden bahsedilmisken Kuzeye 2016 yilinda ilk fal baktiranlardanim bilenler bilir. Hayatimda duzenli olmayan ve takinti yaptigim bir iliskim varken kuzey bana bununla olmyacak hayatina baska biri girecek dedi ve 2 ay sonra baska biriyle tanistim. O da pek duzenli degildi gerci bircok falci yenisiyle olmayacak desede tek olumlu konusan kuzeydi. Nasil sıkıntılar çektiğimi burdaki birçok üye biliyor. Gel gelelim Kuzeyin dediği kisiyle iki ay önce evlendim şuan mutluyum. Fal işlerinide bıraktım 2 aydır o yüzden pek giremedim. Ama hep dediğim gibi fal bence tamamen enerjiyle alakali bana tutturan falci başkasina tutturmayabilir. Tutkuda zeynepte tuğbada yeterde bunlari çok gorduk. Darısı sizin başınıza Allah burdaki herkesin dileğini kabul etsin. Üyeliğimi tamamen silip sizlere bol bol dua ediyorum. Kalbinizden geçen herşeyin gerçekleşmesi umuduyla...
Gercekten iyi bilen bir falcıya ihtiyacım var.
Bir tavsiyede bulunurmuşsunuz .verenilevrginiz bir telefon numarası varmı
Şimdiden tesekkur ederim
Arkadaşlar mandal toprak harf isim biliyor mu?
Arkadaşlar mandal toprak harf isim biliyor mu?[/QUOT
Neslihan'ın numarasını bilen varmı
Bence kuzey deilYazıyor iştee kuzey:)
Ya ewettt ama kimisini de bilmiş ama çok baktırınca mı saçmalıor artık bilmiormzerre kadar iyi değil zeynep zerre kadar evlenceklere yada olcaklara olmıycak deyıp en olmazlara olacak demiş adını anmak bilr istemiyorum onun ayyyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?