İstanbul'da Fal - Falcılar

Kızlar aylardır siteye girmiyordum bircogunuz mesaj atmissiniz, cok iyi arkadasliklar edindim burdan resmen kader birliği yaptık :) Siteye sadece teşekkür amaçlı bir yazı icin tekrar giriş yaptım. Kuzeyden bahsedilmisken Kuzeye 2016 yilinda ilk fal baktiranlardanim bilenler bilir. Hayatimda duzenli olmayan ve takinti yaptigim bir iliskim varken kuzey bana bununla olmyacak hayatina baska biri girecek dedi ve 2 ay sonra baska biriyle tanistim. O da pek duzenli degildi gerci bircok falci yenisiyle olmayacak desede tek olumlu konusan kuzeydi. Nasil sıkıntılar çektiğimi burdaki birçok üye biliyor. Gel gelelim Kuzeyin dediği kisiyle iki ay önce evlendim şuan mutluyum. Fal işlerinide bıraktım 2 aydır o yüzden pek giremedim. Ama hep dediğim gibi fal bence tamamen enerjiyle alakali bana tutturan falci başkasina tutturmayabilir. Tutkuda zeynepte tuğbada yeterde bunlari çok gorduk. Darısı sizin başınıza Allah burdaki herkesin dileğini kabul etsin. Üyeliğimi tamamen silip sizlere bol bol dua ediyorum. Kalbinizden geçen herşeyin gerçekleşmesi umuduyla...

Tatlım ya üyeliğini silmeden önce evleneceğini kimler bildi, kuzey harivinde, Zeynep bilemedi mi? tutku da mı bilemedi? bunları cevaplarsan bize çok katkın olur....

Bende senin tavsiyenle kuzeyve handeye gidenlerdenim ve memnunum... ama silmeden gercekten kim ne demişti onu bir yazsan:) tutku biraz daha iyide zeynep i aslaaaaa kimseye önermem

Ben handeyide başta yanlış anlamışım pembeci diyordum çıkıyor gbi artık hande kuzey başka falcı yok bana

üsküdarlı ayna falı bakan falcı arzunun numarasını bilen varmı?Önceden cafede fal bakıyormuş ama artık cafeyi bırakıp kendısının belırledıgı mekanlara gıdılıp bakıyormuş.Fikri olan varsa paylaşırsa sevınırım.

Bende senin tavsiyenle kuzeyve handeye gidenlerdenim ve memnunum... ama silmeden gercekten kim ne demişti onu bir yazsan:) tutku biraz daha iyide zeynep i aslaaaaa kimseye önermem
Zeynep bi ii gibi. KÖtü gibi çok baktırınca karıştırıyor

Gercekten iyi bilen bir falcıya ihtiyacım var.
Bir tavsiyede bulunurmuşsunuz .verenilevrginiz bir telefon numarası varmı
Şimdiden tesekkur ederim

ARKadaşlar fikirinizi aöylerseniz çok sevinirim. Öğrenciyim 50₺ ayırdım kenara. Bir kişiye gidebilirm. Evime yakın olarak ; Andaç, Çiğdem,Neslihan,Toprak arasında kaldım. Harf isim söyleyen tarihleri tutarlı bu konuda en iyisi hangisi Çiğdem ve Toprak ağır basıyor bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…