- 27 Şubat 2018
- 14
- 5
- 1
- 55
Bakırköy Sütlü Kahve[/QUOT
siz kimi tavsiye edersinizBence kuzey deil
Bu sitede yapılan yorumlara göre bu dört ismi buldumSadece alevi biliyorum diğerlerini hiç bilmiyorum duymadım
Su anki falcın alevmiBen geçmişte zeynepçiydim geçmiş yazılarımdada bahsettimm ilk falı çıktı sonuca bağlanmadı . Sık sık baktırıncada enerjimi aldı karıştırdı sonra fala ara verdim alevi de sınradan baktırdm zaten. Bi de esra var ecbed bakıo ama enerjisi kötü onu da bıraktım. Semi cezayiri duydm oniimiş sanırım ama baktırmadm bn hiç. Açıkçası şuanki falcımdan başkasınada baktrmak istemiorm . Bnm için ii olmasınii niyetide önmli her fal bakmak istediğimde bakmaz gerek yok der bakmaz. Ben zeynebin bazılarına her gün baktırdığını duydum bnce böyle olmamalı iiniyette önmli
Ewet tek ona bakıyorum diğerlerini bırakalı bi yıl olduSu anki falcın alevmi
Ben cok sık fal baktırmam zaten şimdiye
Kadar hiç çıkan olmadı geçmişi bildiler sadece
O yüzden birden fazla baktırmayı düşünmüyorum
Alev nerde canım? Telefonda mo bakıyorEwet tek ona bakıyorum diğerlerini bırakalı bi yıl oldu
TamamTelefonda bakıyorsa Alevin numarasını gonderebilirmisiniz
Ya ewettt ama kimisini de bilmiş ama çok baktırınca mı saçmalıor artık bilmiorm
İlk önce haaddini bil. Sokak üslubunu bırak önce öyle konuşalım canım . Ben kendi görüşümü yazarım burda zeynebi savunmuyorum ben. Bence sen ruh hastasısın.canım zeynep su falcısı değil herkesi kandırmış diyorum da neyini savunuyon bana takmış sında kuzeye sana burda da ona bakılırsa kac kişiye tarihiyle çıktu kuzey benm içib sonuc onemli kendi agzınla dıyon zeynep sonucu olmad dıye yahuuu kadın herkese olmıycak dıyor erkekler zaten manyak ruh hastası ve cogu duygularını değil mantıgını yaşıyo kör olasık. k... pklrr sonuc olımsız olumca zeynep bildi oluyo hayır zeynep bilmedş erkekler üçkağıtçı şunu savunup durma buraya her geldıgınde aynı şeyi diyio uzun süre toz olup yine zeynepi açıyorsun onun baktıgı su falı ise yıllar yıllar sonrayı gormeliydş. max 9ay bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?