- 3 Aralık 2017
- 564
- 309
- 103
Pythia bilmeyerek haksızlık ediyorsun, Esss34 zeynep'i savunmuyor ki, tam tersine bilemedi diyor, hem ona olumsuz değil olumlu konuşmuş zeynep, olumlu konuştuğu şey olumsuz olmuş, bence burda yanlış anlaşılma var...canım zeynep su falcısı değil herkesi kandırmış diyorum da neyini savunuyon bana takmış sında kuzeye sana burda da ona bakılırsa kac kişiye tarihiyle çıktu kuzey benm içib sonuc onemli kendi agzınla dıyon zeynep sonucu olmad dıye yahuuu kadın herkese olmıycak dıyor erkekler zaten manyak ruh hastası ve cogu duygularını değil mantıgını yaşıyo kör olasık. k... pklrr sonuc olımsız olumca zeynep bildi oluyo hayır zeynep bilmedş erkekler üçkağıtçı şunu savunup durma buraya her geldıgınde aynı şeyi diyio uzun süre toz olup yine zeynepi açıyorsun onun baktıgı su falı ise yıllar yıllar sonrayı gormeliydş. max 9ay bence
arkadaşlar Zeynep'e belki benim kadar baktıran olmamıştır şimdiye kadar, o yüzden nerde yanılıp nerde yanılmadığını azbuçuk farkındayım, evet her söylediği tamda söylediği gibi olmayabilir, hatta işin sonunu yanlış bile görebilir, ben hep sonla ilgili olumsuz konuştuğunu düşünmüyorum, olumlu konuşup sonu olumsuz olan şuan en iki kişi tanıyorum..., ben de zamanında kendisi içim olumsuz yorumlar yazdım, ama yiğidi öldür hakkını yeme derler ya tamamen yabana atılacak biri değil, fal böyle bir şey zaten tamamen bilen hatasız bakan kim var ki bukadar yargılıyoruz falcıları, ama şuan enerjisi negatif bile olsa baktırmaya devam edeceğim 2-3 falcıdan biridir kendisiPythia bilmeyerek haksızlık ediyorsun, Esss34 zeynep'i savunmuyor ki, tam tersine bilemedi diyor, hem ona olumsuz değil olumlu konuşmuş zeynep, olumlu konuştuğu şey olumsuz olmuş, bence burda yanlış anlaşılma var...
İlk önce haaddini bil. Sokak üslubunu bırak önce öyle konuşalım canım . Ben kendi görüşümü yazarım burda zeynebi savunmuyorum ben. Bence sen ruh hastasısın.
arkadaşlar Zeynep'e belki benim kadar baktıran olmamıştır şimdiye kadar, o yüzden nerde yanılıp nerde yanılmadığını azbuçuk farkındayım, evet her söylediği tamda söylediği gibi olmayabilir, hatta işin sonunu yanlış bile görebilir, ben hep sonla ilgili olumsuz konuştuğunu düşünmüyorum, olumlu konuşup sonu olumsuz olan şuan en iki kişi tanıyorum..., ben de zamanında kendisi içim olumsuz yorumlar yazdım, ama yiğidi öldür hakkını yeme derler ya tamamen yabana atılacak biri değil, fal böyle bir şey zaten tamamen bilen hatasız bakan kim var ki bukadar yargılıyoruz falcıları, ama şuan enerjisi negatif bile olsa baktırmaya devam edeceğim 2-3 falcıdan biridir kendisi
Pythia bilmeyerek haksızlık ediyorsun, Esss34 zeynep'i savunmuyor ki, tam tersine bilemedi diyor, hem ona olumsuz değil olumlu konuşmuş zeynep, olumlu konuştuğu şey olumsuz olmuş, bence burda yanlış anlaşılma var...
Yani kızşar bende zeynebe aylardır fal baktırmıyorum.Bir dönem haftada 2 ke baktırdığım oldu.Ama ufak şeylerin dışında söyledikleri olmadı.Şuan biri sorsa bemde aynısını sçylerim ve esss34 e katılıyorum.yani bence yanlış anlaşılma var ben yorumlarından kimseyi savunduğunu falan anlamadım neyse onu yazmış yani
Evet bencede iyi değil ama ess34 te iyi değil baktırmıyorum demiş zaten önermiyor kicanım zeynep çıkmadı deyıp begenmiş ya ben burda cıkmadı deyıp te begenenleri. anlamıyorum istemesenizde savunmuş oluyorsunuz vasatın altı zeynep
Evet bencede iyi değil ama ess34 te iyi değil baktırmıyorum demiş zaten önermiyor ki
hiç baktırmadım ama kuzeye 3-4 kez baktırdım.Ama maalesef çıkmadı bende kuzey :/ enerji işi sanırım bana pek kimse çıkmıyor ya :/Kuzey bir rüya dan uyanmış gbi hissedeceksin demişti 3gundur cidden öyleyim sanki toz pembe hayaller gitti yerine gerçekler geldi handede sen artık bunu aslında istemiyorsun bıkmışsın adamdan demişti ki oda çıktı yani en iyi bunlar bana göre ben asla bulacağımı düşünmezdim gün içinde aklıma bile gelmiyor artık kötü falcı olsalar bu ruh halimi betimleyip buna göre yorum yaparlardı oysa yorumları çok farklı
Handeye
hiç baktırmadım ama kuzeye 3-4 kez baktırdım.Ama maalesef çıkmadı bende kuzey :/ enerji işi sanırım bana pek kimse çıkmıyor ya :/
Yok canım valla ya.öle belkibufak tefek konuşma çıkmıştırda o kadar.şuan hiç oluru olan bi durum değil yani.zaten ben 4 yıl önce sarmıştm fallra o zaman bi sevgilim vardı herkes seviyo ediyor derdi çocuk 5 ayda evlenmişti.mesela o zamanlr belki 100 falcı gezdim sanaldan yada cafelerde biride dememişti ki bu adam evlenir.adam 2 yılı geçti evli.yani aslında kendimizi oyalıyoruz arada ufak tefek şeyler çıkıveriyor işte oda şans mısor artıkhiçmi çıkan yok anlık durum nasıl dı
Yok canım valla ya.öle belkibufak tefek konuşma çıkmıştırda o kadar.şuan hiç oluru olan bi durum değil yani.zaten ben 4 yıl önce sarmıştm fallra o zaman bi sevgilim vardı herkes seviyo ediyor derdi çocuk 5 ayda evlenmişti.mesela o zamanlr belki 100 falcı gezdim sanaldan yada cafelerde biride dememişti ki bu adam evlenir.adam 2 yılı geçti evli.yani aslında kendimizi oyalıyoruz arada ufak tefek şeyler çıkıveriyor işte oda şans mısor artık
Ay nasil mutlu oldum, ben kuzeye 1 hafta once yaklasik baktirdim ve cook beyendim amma cikar ki diye bilemedim size cikmis ne guzel!!!!Kızlar aylardır siteye girmiyordum bircogunuz mesaj atmissiniz, cok iyi arkadasliklar edindim burdan resmen kader birliği yaptık :) Siteye sadece teşekkür amaçlı bir yazı icin tekrar giriş yaptım. Kuzeyden bahsedilmisken Kuzeye 2016 yilinda ilk fal baktiranlardanim bilenler bilir. Hayatimda duzenli olmayan ve takinti yaptigim bir iliskim varken kuzey bana bununla olmyacak hayatina baska biri girecek dedi ve 2 ay sonra baska biriyle tanistim. O da pek duzenli degildi gerci bircok falci yenisiyle olmayacak desede tek olumlu konusan kuzeydi. Nasil sıkıntılar çektiğimi burdaki birçok üye biliyor. Gel gelelim Kuzeyin dediği kisiyle iki ay önce evlendim şuan mutluyum. Fal işlerinide bıraktım 2 aydır o yüzden pek giremedim. Ama hep dediğim gibi fal bence tamamen enerjiyle alakali bana tutturan falci başkasina tutturmayabilir. Tutkuda zeynepte tuğbada yeterde bunlari çok gorduk. Darısı sizin başınıza Allah burdaki herkesin dileğini kabul etsin. Üyeliğimi tamamen silip sizlere bol bol dua ediyorum. Kalbinizden geçen herşeyin gerçekleşmesi umuduyla...
Bence de olumsuz söyleyen falcı kadar kötü bir şey yok. Kötü birşeyi bizzat yaşamak bile kötü duymaktan daha iyi bence. Olumsuz şeylerin beklentisiyle kıvranıp durmak cehennem azabı gibi birşey, çok daha az vaktini üzülerek geçirmişin fal baktırarak, bence böyle düşünmeli insan. Adamın evleneceğini bilsen daha önceden üzülmeye başlardın, eline ne geçecekti ki? Kötüyü önceden duyarak kendini hazırlamak, önceden güç toplamak asla mümkün değil. Hele ki fal gibi kesin olmayan birşey söz konusu ise, bu sefer insan ister istemez aksini ispatlamaya çalışıyor kendi kendine. Falcıya para verip bir de üstüne moralini sıfırlıyorsun.yok oyalama değil hayatım bak sen baktırmasaydın da o adam evlencekti falcıkar bu adamım baskasıyla evlenceğini görselerdide adam yine evlenecek ti ve sen onlar adam başkasıyla evlenecek dedi diye kısmetinde olmayan biri ile zaten evlenemiycektinki! sadece acın artacaktı onlar olumsuz söyledi diye tek fark inanki bu ki benim bu topicte anlatmaya çalıştığım şey de bu! hiçbirşey kaçırmadın buna inan iyi bile oldu olucak demeleri o an iyi hisseddin bu kadar!
[/QUOTE]Çiğdemden vazgçtm snaırm 3 sat bekleyemeyeceğim. Toprak kahve tarot birlikte bakıyor mu harf isim tarih biliyor mu? Sütlü neslihan nasl? Fikirlerinizi eksik etmeyin lütfen kaç gündür net bir bilgi alamadım kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?