- 24 Şubat 2018
- 32
- 0
- 6
- 28
Bence de olumsuz söyleyen falcı kadar kötü bir şey yok. Kötü birşeyi bizzat yaşamak bile kötü duymaktan daha iyi bence. Olumsuz şeylerin beklentisiyle kıvranıp durmak cehennem azabı gibi birşey, çok daha az vaktini üzülerek geçirmişin fal baktırarak, bence böyle düşünmeli insan. Adamın evleneceğini bilsen daha önceden üzülmeye başlardın, eline ne geçecekti ki? Kötüyü önceden duyarak kendini hazırlamak, önceden güç toplamak asla mümkün değil. Hele ki fal gibi kesin olmayan birşey söz konusu ise, bu sefer insan ister istemez aksini ispatlamaya çalışıyor kendi kendine. Falcıya para verip bir de üstüne moralini sıfırlıyorsun.
Galiba benim yıllar önce birkaç kere gittiğim Arzu'dan bahsediyorsunuz. Eskiden Üsküdarda evinde bakardı. Sonra cafelerde buluşulup bakıyordu. Fena değildir. O tarihlerde biraz fazlaca para istiyrdu. Siz nerden duydunuz Arzuyu? Numarasını buldunuz mu?üsküdarlı ayna falı bakan falcı arzunun numarasını bilen varmı?Önceden cafede fal bakıyormuş ama artık cafeyi bırakıp kendısının belırledıgı mekanlara gıdılıp bakıyormuş.Fikri olan varsa paylaşırsa sevınırım.
Kuzeyi nerde bulabilirizKuzey bir rüya dan uyanmış gbi hissedeceksin demişti 3gundur cidden öyleyim sanki toz pembe hayaller gitti yerine gerçekler geldi handede sen artık bunu aslında istemiyorsun bıkmışsın adamdan demişti ki oda çıktı yani en iyi bunlar bana göre ben asla bulacağımı düşünmezdim gün içinde aklıma bile gelmiyor artık kötü falcı olsalar bu ruh halimi betimleyip buna göre yorum yaparlardı oysa yorumları çok farklı
Beşiktaş North CafeKuzeyi nerde bulabiliriz
Ben yeni gittim kuzeye ve hayatimda olanlarin 99% gordu! Gelecek bilemem bekliyorum cikaraa yazarimkuzey hakkında ne düşünüyorsunuz kuzeyin olumsuz konuştuğu var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?