İstanbul'da Fal - Falcılar

Toprak kahve tarot beraber bakıyor harf ve tarih veriyo ve verdiği harfler de tutuyo[/QUOTE]
Mandal topraktan bahsediyorsunuz değil mi?

Toprak kahve tarot beraber bakıyor harf ve tarih veriyo ve verdiği harfler de tutuyo[/QUOTE]

Mandal toprak mı? Bir de kaç ₺ bakıyor?

Aynen bak benım kastettiğimde bu işte.. bak mutlydum ben ara ara negatif ler hariç... Profil sayfama bak neler yazdım neler hiçbir duygu hıssedmıyorum artık oysa ne heves lenırdım benı herkes bılır burda... biten hiçbirsey olmasada bitiyo şimdi bn bu aşkı bitirdim ya geriye ne kaldı diye düşündüm sadece guzel anılar.....

Arkadaşlar merhaba burası yorum sitesi ben Zeynep’i seyredebilirim sevmeye de bilirim ayar seviyorsam da kimsenin bana kötü laf söyleme gibi bir hakkı yok burada hepimiz birbirimizin fikirlerine saygılı olmalıyız . Bence fala bağlı da yaşamamalıyız kimse Allah değil ki her şeyi bilsin yani falcılar. Herkesin sevdiği ya da sevmedi falcı vardır önemli olan birbirimize saygı saldırgan tavır değil . Zeynebin enerjisi evet kötü ama kesinlikle kötü bir falcı diyemem bildiği şeylerde oldu bilmediğin şeylerde oldu dediğim gibi kimse Allah değil her şeyi bilsin

Galiba benim yıllar önce birkaç kere gittiğim Arzu'dan bahsediyorsunuz. Eskiden Üsküdarda evinde bakardı. Sonra cafelerde buluşulup bakıyordu. Fena değildir. O tarihlerde biraz fazlaca para istiyrdu. Siz nerden duydunuz Arzuyu? Numarasını buldunuz mu?

Herkese selam. Sevgi diye birini duydunuz mu hiç sanırım ankarada bakıyomuş pahalıya ve beş kişi giderde balıyomuş. Tek giderden 500 beş kişi gidersen yine 500 diye duydum ve çok iyi diye duydum? Bilen, baktıran?

Kuzeyi nerde bulabiliriz

Ben bugün mira diye birine baktırdım ama pek beğenmedim çıkan oldu mu tiryaki cafe

Bakırköy dejavu kafedeki yiğit in nerede olduğunu bilen var mı? Hala fal bakıyor mu?

Ben bugün mandal toprağa baktırdım. Geçmişte ve şuanda çok iyiydi gelecekle ilgili tarih vermedi fakat bazı tahminlerde bulundu valla ben çok memnun baktım öneririm kesinlikle

Kuzeye bugün baktırdım anı bildi her zamanki gibi. Geleceğe dair görücez bakalım. :) enerjisi iyi pozitif yüklüyor ...

Negatif konuştuğu var mı diyen olmuş bana mesela illaki olacak demiyor sen karar vereceksin diyo... kız kardeşime de öyle söyledi

Belki enerji meselesi Kuzeye bi çok kez baktırmış birisi olarak söylediği hiç bir şeyin gerçekleşmediğini gönül rahatlığı ile iletebilirim. Söyledikleri gerçekleşmeyince zamanı biraz daha ileri atıyor benim açımdan tam bir hayal kırıklığı oldu Kuzey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…