- 24 Şubat 2018
- 149
- 43
- 48
- 33
Mandal toprak nerede kaça bakıyor?Ben bugün mandal toprağa baktırdım. Geçmişte ve şuanda çok iyiydi gelecekle ilgili tarih vermedi fakat bazı tahminlerde bulundu valla ben çok memnun baktım öneririm kesinlikle
Bakırköy Mandal cafede, 40 veya 45 olması lazımMandal toprak nerede kaça bakıyor?
Duymak istediklerimizi söylüyor... falcılara çok da bel bağlamayın. Geleceği kimse bilemiyorBelki enerji meselesi Kuzeye bi çok kez baktırmış birisi olarak söylediği hiç bir şeyin gerçekleşmediğini gönül rahatlığı ile iletebilirim. Söyledikleri gerçekleşmeyince zamanı biraz daha ileri atıyor benim açımdan tam bir hayal kırıklığı oldu Kuzey.
Kuzeyi nerde bulabiliriz
Duymak istediklerimizi söylüyor... falcılara çok da bel bağlamayın. Geleceği kimse bilemiyor
Hayatım ben oldukça eski üyeyim Elmira'yı biiyorum.Çok memnun olan da vardı olmayan da.Bir zamanlar çok popülerdi.Hakkında şöyle denirdi;"Hiçbir falcı doğru dürüst bir şey bilmiyor yine en iyi bilen Elmira"Sadece ona fal baktıranlar vardı.Keşke onlar girse de foruma yazsalar ama o günlerden kimse kalmadı artık.Çok eski bir üye vardı adını hatırlayamıyorum o mesela sadece elmiraya baktırırdı.Evlendi be yurt dışına yerleşti.Ona bunu demiş miydi acaba?Evlenip gideceksin diye.Üyenin adını hatırlarsam alıntılarım burayaÖzellikle eskilere soruyorum arkadaşlar, Eskiden çok popüler olup suanda KK da hiç adı geçmeyen iranlı Elmira'nın falı nasıl? eskiden baktırıp sonradan çıktı diyen var mı , eski üyeler...merak ediyorum gelecek ile ilgili söyledikleri tututyor mu?
Nerde bakıyor acaba ücreti ne kadarHayatım ben oldukça eski üyeyim Elmira'yı biiyorum.Çok memnun olan da vardı olmayan da.Bir zamanlar çok popülerdi.Hakkında şöyle denirdi;"Hiçbir falcı doğru dürüst bir şey bilmiyor yine en iyi bilen Elmira"Sadece ona fal baktıranlar vardı.Keşke onlar girse de foruma yazsalar ama o günlerden kimse kalmadı artık.Çok eski bir üye vardı adını hatırlayamıyorum o mesela sadece elmiraya baktırırdı.Evlendi be yurt dışına yerleşti.Ona bunu demiş miydi acaba?Evlenip gideceksin diye.Üyenin adını hatırlarsam alıntılarım buraya
Nerede kaça bakıyor hiç bilmiyorum hayatım.Ben baktırmamıştım.Forumda minikdepresif diye çok tatlı şeker biri vardı.O da baktırmıştı elmiraya.Bi araştır istersen.Bir de medyum elmira diye birinin adı geçiyor internette bence bu kişi bizim falcı elmira olabilir.Facebooku var sanırım.Oraya da bir bakNerde bakıyor acaba ücreti ne kadar
benim de mirzayla aynı oldu durumum. zaten kendisi de biraz ara vermemi tavsiye etmişti. ama levent nişantaşına ilk geldiği zamanlar baktırmıştım ona. hiç memnun olmamıştım, aşırı pempeci konuşmuştu ve hiçbir söylediği olmadı. fulya'ya da mirzanın çok dolu olduğu bir gün baktırmıştım ve pek dikkate almamıştım. sonra söylediği spesifik bir şey oldu. benim enerjim leventle hiç tutmadı açıkçası, ama fulyadan etkilendim.kızlar birde ben mirzayı aşırı gittiğim için artık olmuyor galiba. Orada da başka öneriniz varsa kabulüm:) Levent ve funda ya da fulya tam bilmiyorum nasıldır mesela onun adını da kafede çok duyuyorum da.
benim de mirzayla aynı oldu durumum. zaten kendisi de biraz ara vermemi tavsiye etmişti. ama levent nişantaşına ilk geldiği zamanlar baktırmıştım ona. hiç memnun olmamıştım, aşırı pempeci konuşmuştu ve hiçbir söylediği olmadı. fulya'ya da mirzanın çok dolu olduğu bir gün baktırmıştım ve pek dikkate almamıştım. sonra söylediği spesifik bir şey oldu. benim enerjim leventle hiç tutmadı açıkçası, ama fulyadan etkilendim.
Peki bu mirza ilk baktırdığında çıkıyormuydu.benim de mirzayla aynı oldu durumum. zaten kendisi de biraz ara vermemi tavsiye etmişti. ama levent nişantaşına ilk geldiği zamanlar baktırmıştım ona. hiç memnun olmamıştım, aşırı pempeci konuşmuştu ve hiçbir söylediği olmadı. fulya'ya da mirzanın çok dolu olduğu bir gün baktırmıştım ve pek dikkate almamıştım. sonra söylediği spesifik bir şey oldu. benim enerjim leventle hiç tutmadı açıkçası, ama fulyadan etkilendim.
tutku bilememişti ki bende. bir kere baktırdım tutkuya. anı bile bilemedi. ama sen gelecekte olacak şeyi an gibi söylediğini söylemiştin. o açıdan bakınca da söylediği hiçbir şey çıkmadı. ben artık fal baktırmıyorum. akışına bıraktım her şeyi. yine de arada kk ya girince gelen bildirimleri okuyup görüşlerimi yazıyorum. ama fala genel bakışım şu, ne zaman gitsek önümüzdeki bir aylık süre için beklentilerimizi canlı tutuyorlar. mesela eylül ortasında gidiyorsan ekim sonuna kadar süre veriyor. ekimde gittiğinde henüz bir gelişme olmadıysa bile kasım oluyor bu tarih. son duruma göre kimse bilmedi açıkçası. ama gökçeydi sanırım, bir isim vermişti bana. o isimle ilgili söylediği oldu ama o da gittiğimde böyle biri var demişti. ama o dönem yoktu. hani bilen de böyle karmakarışık şeyler söylüyor.Senin falların nasıl gidiyor, hani en son tutku çıkmıştı galiba son duruma gore kimler bildi yazsna
mirzanın bana ben sormadan söylediği yakın tarihleri birebir yaşıyordum. beni o etkiliyordu. ama o kadar üst üste gittim ki bir dönem, o dönemde çıkmadı. sarkmalar oluyordu hep. ve mirza bana bu kadar üst üste baktırırsan enerjinle ötelersin yaşanacakları bir süre ara ver falan demişti.Peki bu mirza ilk baktırdığında çıkıyormuydu.
Bence çok doğru söylemiş enerjiyle ötelioruz bncede üst üste baktırınca. Ara verip baktırınva onzaman oluyor gerçekten. Peki önerirmisin mirzayı yada başka önereceğin var mı?mirzanın bana ben sormadan söylediği yakın tarihleri birebir yaşıyordum. beni o etkiliyordu. ama o kadar üst üste gittim ki bir dönem, o dönemde çıkmadı. sarkmalar oluyordu hep. ve mirza bana bu kadar üst üste baktırırsan enerjinle ötelersin yaşanacakları bir süre ara ver falan demişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?