İstanbul'da Fal - Falcılar

Süre hiçbir falda çıkmıyor aslında süre tahminin çok çok ötesinde bir durum bana nerdeyse bütün fallar çıktı valla:) amaç konusunda sadece hande çıktı tutku super ama bazen cok negatif ve tutarsjz olabilir ama yınede iyi falcı onu siz enerjinize göre anlıyorsunuz zaten gökçeye hiç baktırmadım vayy bee bilmiş ozmn

Bence çok doğru söylemiş enerjiyle ötelioruz bncede üst üste baktırınca. Ara verip baktırınva onzaman oluyor gerçekten. Peki önerirmisin mirzayı yada başka önereceğin var mı?
mirzanın enerjisini seviyorum. olumsuz da söylese enerjin düşmeden çıkıyorsun. bu anlamda tavsiye edebilirim. o kadar çok kişiye o kadar çok fal baktırdım ki. kişi sordukça yorumlarımı yapabilirim en fazla. özel olarak tavsiye edebileceğim kimse gelmiyor aklıma.

gökçe daha önce baktıklarıyla tutarsız gelmişti o falında ama tesadüf de olabilir. çünkü gökçe bazen falının başında söylediğiyle bile çelişir :) handeye ben hiç gidemedim. randevu alamadım bir türlü. sadece cumartesilerim boş ve cumartesiye yer bulmak imkansız gibi handeye. fal baktırmayı bıraktım ama belki uzun bir ara verdikten sonra handeye randevu almayı tekrar denerim. ondan da memnun olan çok kişi vardı forumda.

Ben de bunu soracaktım mirzanın enerjisi nasıl diye.. nerde bakıyor uslubu nasıl en onemlisi çelişiyormu?

Yok kız cmt de oluyor terapi niyetine baktırdıgım 2falcıdan biri 1hafta onceden al sende.. cabuk git yorumlarını bekliyoruz:)

Ben de bunu soracaktım mirzanın enerjisi nasıl diye.. nerde bakıyor uslubu nasıl en onemlisi çelişiyormu?
mirza çelişmedi bende. dediğim gibi enerjisini seviyorum. olumsuzu da söylese insan enerjisi yüksek çıkıyor yanından.
Yok kız cmt de oluyor terapi niyetine baktırdıgım 2falcıdan biri 1hafta onceden al sende.. cabuk git yorumlarını bekliyoruz:)
ya cumartesi için randevu almak istediğimde perşembe saat 12' de arayın önümüzdeki hafta için diyorlar. genelde aradığım hafta dolmuş oluyor. perşembe 12' de aradım kaç kere telefona bakmadılar. ben de aramayı bıraktım. ama geçen yıl iki üç ay uğraşmıştım alabilmek için. sekiz aydır falan aramıyorum ama. belki eski yoğunluğu kalmamıştır. bu aralar kendimi fallardan bağımsız iyi hissediyorum. bu kez de fal baktırınca enerjim düşecek diye korkuyorum :d ama baktıracak olursam handeyi deneyip yazıcam :)

Fal bakan kişinin enerjisi çok çok önemli bazıları bakınca insanın içine öküz oturuyo

Fal bakan kişinin enerjisi çok çok önemli bazıları bakınca insanın içine öküz oturuyo
İşte o duygu çok fena birşey, Kadıköy’de Müzeyyen diye bir kadına gitmiştim geçen sene. Hisleri olan birisi gibi gelmişti bana ama enerjisi o kadar kötü ve ağırdı ki çok hüzünlü ve mutsuz hissetmiştim kendimi. Ölmüşüm de cenaze namazım kılınıyormuş gibiydi. O yüzden artık hiç bilmediğim insanlara gitmiyorum, o kötü hissi bir daha göze alamam.

Kesinlikle ya bazı falcılar kötü enerjiyi alır kimisi o enerjiyi saba verir. Aleve baktırmışmıydın

Bu arada, en son yine söylenmiş, sürekli fal baktırmak olacakları geciktirir olumsuz enerjiye sebep olur diye. Hakikaten doğru mu sizce? Fallarım çıksın da ben beklemeye razıyım. Çok umutsuzum, çok özledim

Ben de öyle oluyor fal meselesini unutup uzun bir süre sonra baktırınca oluyo ama üst üste olunca enerji karışıo bnce

Ben de öyle oluyor fal meselesini unutup uzun bir süre sonra baktırınca oluyo ama üst üste olunca enerji karışıo bnce
İnşallah sizin söylediğiniz gibidir. Adamın bana karşı hala hisleri var diye doğuyor içime ama bana söylenenler bir türlü olmuyor. Özlemine dayanıp fal baktırmaya ara verebilsem belki de iyiye gidecek her şey. Onun eksikliğine katlanabilmek için ondan söz etmek istiyorum sürekli. Falcılardan başka da bunları anlatacak kimse yok çevremde.

Kızlar deneyimli. biri olarak bunun sık fal baktırmakla hiç. alakası olmadıgını canı gönülden söylemek istiyorum :) benm şuan psikolojimi harbiden bozan meshur ex varya, onla en ıyı donemimiz neydi diye düşündüğümde en cok fal baktırdıgım doneme denk geliyormuş, yani içiniz. rahat olsun alakası yok yaşanacak ları hiçbirşey değiştirmez siz baktırmasanızda o olay yaşanacaktı.. sadece tarihleri biraz öteler misal tabi. eger falcı kişi. dogru tarih verdiyse 1haftamı dedi. 1ay gbi düşünün..
Negatif lerden uzak durun atılmayacak adımları atmayın okadar...

Haklısın aslında ama bu durum bn de olmuyo galiba. Ben şu zeynep fln o sıra çok fal baktırıodm bıraktım sonra biriyle tanıştım falı bıraktım hiç bulaşmadm işim rast gitti. Sınra tekrar bulaştım yaaa ama batırdığım kişinin enerjisi ii artık kimseye baktırmam ya insanın içine öküz oturuyo resmen

Valla benim bu adamla işim hiç rast gitmediği için bilemiyorum :) birde nekadar sadıgım burdan ne üyeler geçti. ben hâlâ aynı adamdayım memlekette adammı kalmadıysa artık :) burdan duyurulur beyefendiye :)

Valla benim bu adamla işim hiç rast gitmediği için bilemiyorum :) birde nekadar sadıgım burdan ne üyeler geçti. ben hâlâ aynı adamdayım memlekette adammı kalmadıysa artık :) burdan duyurulur beyefendiye :)
Erkeklere boynuzlanmak yarıyor maalesef.....sadık kadının kıymetini bilmiyorlar ne yazıkki

Kızlar bugun fal baktırmam lazım çok sıkıldım mirza yı denesemmi dıyorım da adam negatif se elimde kalır dıye korkuyorum... handeye mi gitsem karar veremedim ya mirza Beşiktaş ta nerde kalıyor...

Kızlar bugun fal baktırmam lazım çok sıkıldım mirza yı denesemmi dıyorım da adam negatif se elimde kalır dıye korkuyorum... handeye mi gitsem karar veremedim ya mirza Beşiktaş ta nerde kalıyor...
Mirza Nişantaşı Symbol’de. Kötü konuşacağını hiç sanmıyorum, kimseye öyle konuşan bir tip değil bence. Ama ben hiç tatmin olmamıştım, çok kısa ve yüZeyseldi. Saat üç buçuk dörtten önce de kafeye gelmez, gideceksen ona göre git. Hande’den bugüne randevu alabileceğini sanmıyorum, en az beş gün sonrasına falan veriyor onlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…