İstanbul'da Fal - Falcılar

mandal kafe toprak kesinlikle iyi bir falcı.
Dün bana dedi ki 2 saat 2 gün içinde seni arayacak. Benimki çok ketumdur bu arada neler neler yaptı aramadı sormadı umursamadı.
Adam bugün aradı beni. bide aramaz dedim toprağada her dediğini yapıyo mu sanki gör bak dedi kendinden eminde vallahi de oldu.
Ha sonuç şu an hala muallakta zaten arayacak düzelecek hemen demedi toprakta ama aradı adam.
kuzeyinde gecikmeli olarak dediği olmuş oldu. Saçma bi bahaneyle arayacak falan demişti 1 hafta gecikmeli olmuş oldu. bakalım sonuç çıkarsa yazarım tekrar.

Güvendiğim falcılar hakkında iyi şeyler söylenince falları bana çıkmış kadar mutlu oluyorum, demek ben de boşuna güvenmemişim diye. hepimize tutturacaklar diye de birşey yok tabii ki ama sizin adınıza çok mutlu oldum.

teşekkür ederim canım

Neydi canım çıkan

9 ay konusmadigim biri ariycak demisti ... 9 ay oldugu icin pek inanmadim aramasina aradi bugun , hemen buraya yazdim, pek tatli konusma olmadi amma yinede aradi sonucta , bu arada nez hanimda soylemisdi 3 cu ay gorusuceksiniz diye mesaj var , tugba asla aramayacak demisti ... fos o bana yani

İşimiz fallara kaldı vala. Ama sırf moralim bozulmasn diye yani kötü enerjiyi almayım die enerjisi ii olanlara baktırmak tercihim.. bi falcı bana kendi kısmetini kemdin kapatıosn sık mı fal baktırdın demişti. Ya bi falcım vardı geçmişte evet kız bilior ecbed bakıyo ama enerjisi kötü yani ne zmn bn iletişime geçsem bi uğursuzluk geliyor başıma bişeylerim kayboluo çalınıo korılıo maddi zarar yani

Benim bir falcım var yeni enerjisi çok ii. Aöa ben bi ay önce o eski falcımı aradım dayanamayıp baktırmak için bamtırmaz olaydım sonra yenisind sordum eski falcıyı fln hiç sewmedim çok çok kötü enerjisi dedi. Bn de ağzımın payını ii aldm asla kalbi kötü enerjisi kötü birine baktırmam. Oturdm sabaha kadar ağlamıştım o gün.

Ayyyy mükemmel :)

Bana da bir kaç kişi yüzünden öyle olmuştu. Para verip üzerine bir de hayattan soğumuştum, canlı cenaze gibi gezmiştim. Yalnız bir kişi var ki, falının bir cümlesi bile olsa bana tutmuş tek kişidir, ona fal baktırdıktan sonra eve gidecek kuvveti bile zor bulmuştum kendimde. Hani ruhsal olarak kötü hissetmedim ama bedenimdeki tüm güç boşalmıştı, ertesi güne kadar kolumu bile kaldıramamıştım. Falla ilgili kötü şeyler söylemedi ama kalbi temiz değildi bence, niyeti para koparmaktı. Bana böyle etki etmesi belki de o yüzdendi.

Kuzey, toprak, hande bunlar iyi falcılar zaten super sevindimm
peki. hande ne demişti. sana onu çok merak ediyorum

Yuzdeyuz katılıyorum sana bense zeynebe baktırdıgım 2seferde sevglm le aram dönemael olarak bozuldu başıma gelmeyen kalmadı oyuzden kım burda onı övse hemn insan lık uyarımı yapıyorum... aman diyim bir. falcı enerjinizi yerle bir. eder se boşvern gitsin.. tellwe dede cok yşadm bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…