merhaba ben KUZEY e bu gün baktırdım,vade verdi işte ne bileyim ben aman aman bir şey görmedim...vadeleri çıkıyor mu???özelden yazdım
Damla nasıl ?siz baktırdınız mı??Kuzey biraz ukala bir şey gibi...sevmedim...Kuzey, toprak, hande bunlar iyi falcılar zaten super sevindimm
peki. hande ne demişti. sana onu çok merak ediyorum
ben KUZEY e baktırdım .Öyle aman aman beğenmedim...Vade verdi işte her falcının yaptığı gibi.Bir şey biliyor mu evet ama ne bileyim biraz ukala geldi...HAAA harf falan bildi ama hani ben bunlar gibi çok falcı gördüğüm için artık inanasım gelmiyor...Neydi canım çıkan
Çok falcı gördüğünüze göre bizimle de paylaşın lütfen...seviniriz başka falcı isimlerini ve yorumlarınızı alabilirsek.ben KUZEY e baktırdım .Öyle aman aman beğenmedim...Vade verdi işte her falcının yaptığı gibi.Bir şey biliyor mu evet ama ne bileyim biraz ukala geldi...HAAA harf falan bildi ama hani ben bunlar gibi çok falcı gördüğüm için artık inanasım gelmiyor...
hangisini soruyorsunuzÇok falcı gördüğünüze göre bizimle de paylaşın lütfen...seviniriz başka falcı isimlerini ve yorumlarınızı alabilirsek.
Hangi falcılara gittiğinizi bilmiyorum ki bu sorunuza cevap verebileyim. Siz gittiklerinizi anlatırsanız bizler de faydalanırızhangisini soruyorsunuz
ben sitelerden diyorum...cafelerde falcıya çok gitmedim...bulunduğum yerde buna imkan yok zatennnHangi falcılara gittiğinizi bilmiyorum ki bu sorunuza cevap verebileyim. Siz gittiklerinizi anlatırsanız bizler de faydalanırız
Bana da Semi için iyi dedilerdi. Gerçi söylediği daha epey şey var ama sadece ilk söylediği tarihin tutmadığını yazdım. Şimdi sırada ayın 29'u var.Cezayiri ben duydum ecbed bakıyor sanırım. İyi diorlardı ona ama. Benim önereceğim bir isim var
Ben de dün burada okuyup utku ya geldim. Bakalım çok büyük şeyler söyledi ve kısa zamanlar verdi. Eğer çıkarsa yazarım. Yalnız şimdi asmin cafe de yan masadan kızlarla tanıştım. Can çok iyi herşeyi bildi diyorlar. Tavsiyeyle geldik dediler. Bir arkadaşlarına bakmış ona da bilmiş.
Bende utkuya gitmeyi düşünmüştüm ama emin olamadım mirzada çok klasik şeyler söylüyor beni hiç tatmin etmedi biraz çelişkili konuştu sankiBen de dün burada okuyup utku ya geldim. Bakalım çok büyük şeyler söyledi ve kısa zamanlar verdi. Eğer çıkarsa yazarım. Yalnız şimdi asmin cafe de yan masadan kızlarla tanıştım. Can çok iyi herşeyi bildi diyorlar. Tavsiyeyle geldik dediler. Bir arkadaşlarına bakmış ona da bilmiş.
arkadaşlar KUZEY e gittiniz mi,baktırdınız mı?Bende utkuya gitmeyi düşünmüştüm ama emin olamadım mirzada çok klasik şeyler söylüyor beni hiç tatmin etmedi biraz çelişkili konuştu sanki
İşlem dediği sihir türü şeyler galiba. Ama detayını sormadım. Sadece bir başkasına yaptırdığım şeylerin etki gösterip göstermediğini sormuştum. O da hiçbir etkisi olmamış deyince kendisinin de yaptığını söylemişti.Ne işlemi ? Adamı duydum da bakalım ya çıkcak mı çıkarsa buraya taz mutlaka. Alev var
Bugün gidicektim aslında saat 3 ten sonra geliyormuş o kadar beklemek istemedim ama gitmek istiyorumarkadaşlar KUZEY e gittiniz mi,baktırdınız mı?
Benim bi arkadaşım bioenerji için gidiyor oNa ve çok memnun. Ben de fal baktirmak için gitmek istemiştim ama son dakikada hastayım diye iptal etti. Ben de bir daha randevu almadım.Ayrıca Semi, fal bakmaktan ziyade bir takım işlemler yapma bakımından ünlü olduğunu söyledi bana. Bu tür bir işlem yaptırmış olan var mı?
ben bu gün baktırdım..harf falan veriyor,durumu analiz edişi başarılı bu kadar..vade veriyor...Bugün gidicektim aslında saat 3 ten sonra geliyormuş o kadar beklemek istemedim ama gitmek istiyorum
Bende utkuya gitmeyi düşünmüştüm ama emin olamadım mirzada çok klasik şeyler söylüyor beni hiç tatmin etmedi biraz çelişkili konuştu sanki
Bende utkuya gitmeyi düşünmüştüm ama emin olamadım mirzada çok klasik şeyler söylüyor beni hiç tatmin etmedi biraz çelişkili konuştu sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?