İstanbul'da Fal - Falcılar

Neydi canım çıkan
ben KUZEY e baktırdım .Öyle aman aman beğenmedim...Vade verdi işte her falcının yaptığı gibi.Bir şey biliyor mu evet ama ne bileyim biraz ukala geldi...HAAA harf falan bildi ama hani ben bunlar gibi çok falcı gördüğüm için artık inanasım gelmiyor...

Çok falcı gördüğünüze göre bizimle de paylaşın lütfen...seviniriz başka falcı isimlerini ve yorumlarınızı alabilirsek.

Cezayiri ben duydum ecbed bakıyor sanırım. İyi diorlardı ona ama. Benim önereceğim bir isim var
Bana da Semi için iyi dedilerdi. Gerçi söylediği daha epey şey var ama sadece ilk söylediği tarihin tutmadığını yazdım. Şimdi sırada ayın 29'u var.
Sizin önereceğiniz kim var acaba?

Ayrıca Semi, fal bakmaktan ziyade bir takım işlemler yapma bakımından ünlü olduğunu söyledi bana. Bu tür bir işlem yaptırmış olan var mı?

Ne işlemi ? Adamı duydum da bakalım ya çıkcak mı çıkarsa buraya taz mutlaka. Alev var

Bende utkuya gitmeyi düşünmüştüm ama emin olamadım mirzada çok klasik şeyler söylüyor beni hiç tatmin etmedi biraz çelişkili konuştu sanki

Ne işlemi ? Adamı duydum da bakalım ya çıkcak mı çıkarsa buraya taz mutlaka. Alev var
İşlem dediği sihir türü şeyler galiba. Ama detayını sormadım. Sadece bir başkasına yaptırdığım şeylerin etki gösterip göstermediğini sormuştum. O da hiçbir etkisi olmamış deyince kendisinin de yaptığını söylemişti.

Alev telefonda bakıyor mu acaba? Çünkü İstanbul dışında yaşıyorum.

Ayrıca Semi, fal bakmaktan ziyade bir takım işlemler yapma bakımından ünlü olduğunu söyledi bana. Bu tür bir işlem yaptırmış olan var mı?
Benim bi arkadaşım bioenerji için gidiyor oNa ve çok memnun. Ben de fal baktirmak için gitmek istemiştim ama son dakikada hastayım diye iptal etti. Ben de bir daha randevu almadım.

Bende utkuya gitmeyi düşünmüştüm ama emin olamadım mirzada çok klasik şeyler söylüyor beni hiç tatmin etmedi biraz çelişkili konuştu sanki

Mirza ya 2 sene önce falan gitmiştim. Bana hiç tutmadı söyledikleri. O zamanki sevgilimle evlenecegimizi söylemişti. Ayrıldık başkasıyla sevgili oldum onun üzerine..

Bugün ben utku ya bir arkadaşımla gittim. Arkadaşıma söyledikleri kelimesi kelimesine doğru ama bana hiç beklemediğim şeyler söyledi. 1 ay içinde olacak dedi. Gene de olursa yazarım buraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…