7 dk Demet'in tlf numarasini alabilirmiyim?
Cok olumsuz oldugunu biliyorum da, cikiyor deniyor???Amann belanımı arıyorsun canım bee...
merhaba ben siteye yeni üye oldum.Telefonla fal baktırmak istiyorum.Var mı güvenilir,sizinde baktırıp beğendiğiniz önereceğiniz biri...Tuğba telefonla bakıyor mu fal?
Merhaba yeni üye oldum.Çok fal baktırdım ama vadeleri tutan yok.Bana yardımcı olur musunuz?HANDE nin telefonunu verir misiniz?Ben geçen Mayıstan beri tam beş kez gittim Handeye. An konusunda süperdi ama gelecekle ilgili henüz hiç birşey çıkmadı. Fakat gitmeyin diyemem, bence kesinlikle boş biri değil. Ben çok fazla fal baktırdım son yedi aydır, burda çok söylendiği gibi bunun olumsuzluğunu da yaşıyor olabilirim.
Hande telefondan bakmaz kesinlikle. Yüzyüze bakar sadece. Bu forumda söz edilenlerden yalnızca Zeynep, Tutku ve galiba Tuba telefondan bakıyor.Merhaba yeni üye oldum.Çok fal baktırdım ama vadeleri tutan yok.Bana yardımcı olur musunuz?HANDE nin telefonunu verir misiniz?
peki bunlardan hangisi iyi bana yardımcı olabilir misiniz lütfen bu günlerde çok ihtiyacım var...Hande telefondan bakmaz kesinlikle. Yüzyüze bakar sadece. Bu forumda söz edilenlerden yalnızca Zeynep, Tutku ve galiba Tuba telefondan bakıyor.
Tuba’ya telefondan baktırmanı tavsiye etmem çünkü aşırı hızlı konuşur. Zeynep ve Tutku’dan memnun olan da var, tutarsız diyenler de var. Ben Tutku’ya hiç baktırmadım, Zeynep’i ise çözemedim. İkisinin de numaralarını sana gönderiyim, ikisi de ztn aylardır tartışılıyo burada sen okur bir karar verirsin.peki bunlardan hangisi iyi bana yardımcı olabilir misiniz lütfen bu günlerde çok ihtiyacım var...
Yolladım şimdibana yardımcı olur musunuz?bir durumun iç yüzünü öğrenmem gerek...inanın çok makbule geçecek...
merhaba sİz TUTKU YA BAKTIRDINIZ MI?NASIL?Ağızdan laf mı alıyor yoksa direkt söylüyor mu?Akıl sağlığınızı korumak istiyorsanız Zeynep e fal baktırmayın
şu forumda da önermeyin artık. İnanmasanız baktırsanız bile sadece işleriniz ters gidiyor. tecrube sabit. ben uyarayım gerisi. size bağlı..
tutku kafi hemde iyidir. ama sık baktırma.
yani binnaz'ın falcıları gibi mi yoksa aaa farklıymş diyecek miyim...merhaba sİz TUTKU YA BAKTIRDINIZ MI?NASIL?Ağızdan laf mı alıyor yoksa direkt söylüyor mu?
KUZEY '''İN NUMARASINI ALABİLİR MİYİM...super. haber! gecmişte banada tarıhu 3kez cıktı gecen gıttım çıkması lazım:) buarada kuzeyde ben encok psikolojik analizini sevıyorum yuzyuze daha ıyı birde...
KUZEY'İN NUMARASINI DA ALABİLİR MİYİM...Bakıyormuş evet
Kuzey bende yok malesef, ben yüzyüze baktırdım hepKUZEY'İN NUMARASINI DA ALABİLİR MİYİM...
nerde çalışıyor kendisi hangi cafede biliyor musun acaba...Kuzey bende yok malesef, ben yüzyüze baktırdım hep
bana KUZEY'in numarasını verebilir misiniz lütfennnBen handeyide başta yanlış anlamışım pembeci diyordum çıkıyor gbi artık hande kuzey başka falcı yok bana
Beşiktaş North Cafenerde çalışıyor kendisi hangi cafede biliyor musun acaba...
teşekkür ederimmm...cafe yi arasam bana yardımcı olurlar mı acabaBeşiktaş North Cafe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?