İstanbul'da Fal - Falcılar

Bosuna umut etmektense olumsuzu duymak daha iyi :) tlf varsa ozelden yazabilirsen memnun olurum...

Merhaba yeni üye oldum.Çok fal baktırdım ama vadeleri tutan yok.Bana yardımcı olur musunuz?HANDE nin telefonunu verir misiniz?

Merhaba yeni üye oldum.Çok fal baktırdım ama vadeleri tutan yok.Bana yardımcı olur musunuz?HANDE nin telefonunu verir misiniz?
Hande telefondan bakmaz kesinlikle. Yüzyüze bakar sadece. Bu forumda söz edilenlerden yalnızca Zeynep, Tutku ve galiba Tuba telefondan bakıyor.

bana yardımcı olur musunuz?bir durumun iç yüzünü öğrenmem gerek...inanın çok makbule geçecek...

peki bunlardan hangisi iyi bana yardımcı olabilir misiniz lütfen bu günlerde çok ihtiyacım var...
Tuba’ya telefondan baktırmanı tavsiye etmem çünkü aşırı hızlı konuşur. Zeynep ve Tutku’dan memnun olan da var, tutarsız diyenler de var. Ben Tutku’ya hiç baktırmadım, Zeynep’i ise çözemedim. İkisinin de numaralarını sana gönderiyim, ikisi de ztn aylardır tartışılıyo burada sen okur bir karar verirsin.

Akıl sağlığınızı korumak istiyorsanız Zeynep e fal baktırmayın
şu forumda da önermeyin artık. İnanmasanız baktırsanız bile sadece işleriniz ters gidiyor. tecrube sabit. ben uyarayım gerisi. size bağlı..
tutku kafi hemde iyidir. ama sık baktırma.

merhaba sİz TUTKU YA BAKTIRDINIZ MI?NASIL?Ağızdan laf mı alıyor yoksa direkt söylüyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…