İstanbul'da Fal - Falcılar

Olumsuz konuşan damı olmadı mı hiçbirimi çıkmadı ya ilginç aslında

Ya bir tek Cansu olumsuz konuşmuştu ama o bile seni arayacak bir kutlama vesilesiyle demişti. Yani benle olmaktan pişmanmış adam güya, e o zamanda niye tutup bayramımı, doğumgünümü vs kutlasın? Saçma sapan, fal bile diyemeyeceğin bir on dakikaydı Cansu’nunki.

Bir tek bu olumsuz konuştuysa ozmn oluru vardır kuzu. peki günün sorusu :seni kimler evlendirdi

Bir tek bu olumsuz konuştuysa ozmn oluru vardır kuzu. peki günün sorusu :seni kimler evlendirdi
Valla şu an resmen hala evli olduğum için hemen hemen hiç kimse... Ama Cansu evlendirmişti bak, şu an henüz tanışmamışım adamla. Adam Amerikalıymış, iş adamıymış spor giyinirmiş falan bir sürü film senaryosu anlayacağın. Heee falan diyip kalkmıştım ben de. Ama iki falcı var ki beni şimdiki sevgiliyle evlendirdiler, işte asıl onlar o an bitti benim gözümde. O gerçekten imkansız ötesi bişey çünkü.

Kim kız onlar valla meraktan çatlarım olmadı özelden yaz çatlatma bu akrebi :)
peki boşancaksın diyenler? senin durum karışıkmış biraz kim en iyi isabet ettirdi acaba. Zeynep delisi ne dedi acaba bu karışık duruma kesin ne sorsan yokyok yok demiştir.

Yazdım şimdi

Pampa kuzeyin dediği çıksın sana olay bir fal bakacam aslında bugün çok ihtiyacım var terapiye

kuzu sen ne falı bakıyon bana kart bakmıyom demişsin pozitif pozitif bakıyorsan bak cok fena çemkirip dalıyorum ben falcılara... :)

Ben ilk gittiğimde anı gerçekten süper bilmişti. Geleceği tutturdu mu hiç sende?
Ben bı hafta iki kere gittim. Kızdı hatta bana ben bu adamın üstüne gitme dedim dinlememişsin dedi bari bana gelme para verme diye çıkıştı hatta.
Tam sonuç henüz çıkmadı ama ilk falında dediği şekilde ilerliyodu. Şimdikiler nasıl olur bakalım

Soru cevap şeklinde bakıyo yoksa hiçbirşey sormadan tak tak kendimi söylüyo mandal toprak nerede

7 dk Demet'in tlf numarasini alabilirmiyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…