Kuzey karşı tarafın hislerini açıklama konusunda başarılı mı ?
Olumsuz konuşan damı olmadı mı hiçbirimi çıkmadı ya ilginç aslında
Ya bir tek Cansu olumsuz konuşmuştu ama o bile seni arayacak bir kutlama vesilesiyle demişti. Yani benle olmaktan pişmanmış adam güya, e o zamanda niye tutup bayramımı, doğumgünümü vs kutlasın? Saçma sapan, fal bile diyemeyeceğin bir on dakikaydı Cansu’nunki.
Valla şu an resmen hala evli olduğum için hemen hemen hiç kimse... Ama Cansu evlendirmişti bak, şu an henüz tanışmamışım adamla. Adam Amerikalıymış, iş adamıymış spor giyinirmiş falan bir sürü film senaryosu anlayacağın. Heee falan diyip kalkmıştım ben de. Ama iki falcı var ki beni şimdiki sevgiliyle evlendirdiler, işte asıl onlar o an bitti benim gözümde. O gerçekten imkansız ötesi bişey çünkü.Bir tek bu olumsuz konuştuysa ozmn oluru vardır kuzu. peki günün sorusu :seni kimler evlendirdi
Valla şu an resmen hala evli olduğum için hemen hemen hiç kimse... Ama Cansu evlendirmişti bak, şu an henüz tanışmamışım adamla. Adam Amerikalıymış, iş adamıymış spor giyinirmiş falan bir sürü film senaryosu anlayacağın. Heee falan diyip kalkmıştım ben de. Ama iki falcı var ki beni şimdiki sevgiliyle evlendirdiler, işte asıl onlar o an bitti benim gözümde. O gerçekten imkansız ötesi bişey çünkü.
Yazdım şimdiKim kız onlar valla meraktan çatlarım olmadı özelden yaz çatlatma bu akrebi :)
peki boşancaksın diyenler? senin durum karışıkmış biraz kim en iyi isabet ettirdi acaba. Zeynep delisi ne dedi acaba bu karışık duruma kesin ne sorsan yokyok yok demiştir.
Banada yazar mısınYazdım şimdi
Pampa kuzeyin dediği çıksın sana olay bir fal bakacam aslında bugün çok ihtiyacım var terapiyekuzey iyidir ama bana çıkmayan falları da oldu
Pampa kuzeyin dediği çıksın sana olay bir fal bakacam aslında bugün çok ihtiyacım var terapiye
Sana özelden yazdım bende dünden beri çok kötüyüm. Mandal toprağa gittim iyiydiPampa kuzeyin dediği çıksın sana olay bir fal bakacam aslında bugün çok ihtiyacım var terapiye
Daha önce gitmiş miydin Toprak’a?Sana özelden yazdım bende dünden beri çok kötüyüm. Mandal toprağa gittim iyiydi
Evet bu üçüncü gidişimdi. İyi bakıyor benceDaha önce gitmiş miydin Toprak’a?
Ben ilk gittiğimde anı gerçekten süper bilmişti. Geleceği tutturdu mu hiç sende?Evet bu üçüncü gidişimdi. İyi bakıyor bence
Ben bı hafta iki kere gittim. Kızdı hatta bana ben bu adamın üstüne gitme dedim dinlememişsin dedi bari bana gelme para verme diye çıkıştı hatta.Ben ilk gittiğimde anı gerçekten süper bilmişti. Geleceği tutturdu mu hiç sende?
Soru cevap şeklinde bakıyo yoksa hiçbirşey sormadan tak tak kendimi söylüyo mandal toprak neredeBen bı hafta iki kere gittim. Kızdı hatta bana ben bu adamın üstüne gitme dedim dinlememişsin dedi bari bana gelme para verme diye çıkıştı hatta.
Tam sonuç henüz çıkmadı ama ilk falında dediği şekilde ilerliyodu. Şimdikiler nasıl olur bakalım
Bakırköyde. Bi dene istersen. Yok kendi söylüyo soru sormuyorSoru cevap şeklinde bakıyo yoksa hiçbirşey sormadan tak tak kendimi söylüyo mandal toprak nerede
Laf cafede mi çok duydum laf cafeyi ama gitmedimBakırköyde. Bi dene istersen. Yok kendi söylüyo soru sormuyor
Tamam mandal cafe demişsin zaten ya bu aralar biraz ara vereyim 40 50 derken batıyomBakırköyde. Bi dene istersen. Yok kendi söylüyo soru sormuyor
Öyle oluyor tabi. Denersen yazTamam mandal cafe demişsin zaten ya bu aralar biraz ara vereyim 40 50 derken batıyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?