İstanbul'da Fal - Falcılar

Nez kim bu arada?

Asminde ama ben baktırmadım. Çünkü Utku geri gelmiş ona baktırdım yine çok iyiydi. Utkuya burda benim tavsiyemle gidip çok memnun olan kişi var. Hatta mesajla yazıyırlar bana tavsiye ettin gittik iyiydi diye:)

Merhaba kızlar sırf bu konu için üyelik açtım daha önce hiç fal baktırmadım burda yazılanlardan okuduğuma göre mirza, kuzey ve hande arasında kararsız kaldım hangisine gitmeliyim sizce yardımcı olursanız çok sevinirim :))

Daha önce baktırmadıysan bence hiç bulaşma

Mirza bence çok kısa ve yüzeysel bakıyor. Kuzey genellikle iyidir yalnız keyifsiz olursa o da bazen başından savabiliyor ama Hande hiç hayal kırıklığına uğratmadı beni. Ben kesinlikle Hande derim.

zeyneple ilgili net düşüncemi son olarak yazıyorum baktırmayı coktan bıraktım bende burda ona cok fal baktıran kişiler var bence birkez daha düşünülmeli benimde acabalarım vardı o yüzden dayanamayıp baktırıyordum ama neyseki onlarıda bitirdi sallamalarıyla saolsun gelelim duruma söylediği herseyin an itibariyle tam tersini yasıyorum , ve mesela 3 ayrı kişiyi farklı zamanlarda sordum hepsinde ayrı seyler söyledi artık cok tutarsız sordugum kişilere bir iyi dedi bir kötü dedi bilinde ona göre kızlar :))

Mirza bence çok kısa ve yüzeysel bakıyor. Kuzey genellikle iyidir yalnız keyifsiz olursa o da bazen başından savabiliyor ama Hande hiç hayal kırıklığına uğratmadı beni. Ben kesinlikle Hande derim.
Teşekkürler yanıtınız için :)) handeyi nerde bulabilirim peki ya da başka önerebileceğiniz iyi bir falcı var mı

Kızlar ben şimdi yoldayım fal baktırmaya gidiyorum ama hande nerde fal bakıyor bilmiyorum acil yazarmısımız

Kızlar ben şimdi yoldayım fal baktırmaya gidiyorum ama hande nerde fal bakıyor bilmiyorum acil yazarmısımız
Hande Beşiktaş Mi cafe de. Ama hem pazartesileri çalışmazlar, hem de randevu alman lazım gitmeden önce. Yarın sabah arayıp randevu al.

Hande Beşiktaş Mi cafe de. Ama hem pazartesileri çalışmazlar, hem de randevu alman lazım gitmeden önce. Yarın sabah arayıp randevu al.
İlla da bugün baktırmam lazım diyosan Kuzey’e gidebilirsin ama o da en erken üçte başlıyor galiba fala.

Peki önerebileceğiniz başka falcı var mı taksim civarında olursa iyi olur :))
Vallahi kendi adıma konuşuyorum ama Taksim’dekilerin hepsi kötü bence hiç biri gitmeye değmez benim orda gittiklerim Kadınlar Kahvesi Meryem, Pelin, Melekler Kahvesi Emre, kendi yerinde bakan Yeter bir de Damlalalar Tuğba. Tuğba’yı aslında beğenmiştim ilk gittiğimde ama hem kimseye tutturamıyor pek, hem de enerjisini çoğu insan sevmiyor. O yüzden çok tavsiye edebileceğim biri değil. Ama burdaki arkadaşların bunlar dışında tavsiyeleri olursa onu bilemem.

Tamam saolun :))

Ben mirzayı aykutu beğenmedim özelde baktırdığım biri var bide symbol beşiktaş Nihan iyi anda

Hadi ya ben geldim şimdi cafeye mirzayı bekliyorum bakalım nediycek
Ben de dün burada okuyup utku ya geldim. Bakalım çok büyük şeyler söyledi ve kısa zamanlar verdi. Eğer çıkarsa yazarım. Yalnız şimdi asmin cafe de yan masadan kızlarla tanıştım. Can çok iyi herşeyi bildi diyorlar. Tavsiyeyle geldik dediler. Bir arkadaşlarına bakmış ona da bilmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…