Hande çıkmadı bana
Nez kim bu arada?
olmayacak demedi ama ne tarih ne gidişatı tutturdu. O yüzden bilemedi diyorum.ayy deme ya onların tersi mi konuştu
olmıycak mı dedi acaba
Daha önce baktırmadıysan bence hiç bulaşmaMerhaba kızlar sırf bu konu için üyelik açtım daha önce hiç fal baktırmadım burda yazılanlardan okuduğuma göre mirza, kuzey ve hande arasında kararsız kaldım hangisine gitmeliyim sizce yardımcı olursanız çok sevinirim :))
Mirza bence çok kısa ve yüzeysel bakıyor. Kuzey genellikle iyidir yalnız keyifsiz olursa o da bazen başından savabiliyor ama Hande hiç hayal kırıklığına uğratmadı beni. Ben kesinlikle Hande derim.Merhaba kızlar sırf bu konu için üyelik açtım daha önce hiç fal baktırmadım burda yazılanlardan okuduğuma göre mirza, kuzey ve hande arasında kararsız kaldım hangisine gitmeliyim sizce yardımcı olursanız çok sevinirim :))
Teşekkürler yanıtınız için :)) handeyi nerde bulabilirim peki ya da başka önerebileceğiniz iyi bir falcı var mıMirza bence çok kısa ve yüzeysel bakıyor. Kuzey genellikle iyidir yalnız keyifsiz olursa o da bazen başından savabiliyor ama Hande hiç hayal kırıklığına uğratmadı beni. Ben kesinlikle Hande derim.
Hande Beşiktaş Mi cafe de. Ama hem pazartesileri çalışmazlar, hem de randevu alman lazım gitmeden önce. Yarın sabah arayıp randevu al.Kızlar ben şimdi yoldayım fal baktırmaya gidiyorum ama hande nerde fal bakıyor bilmiyorum acil yazarmısımız
İlla da bugün baktırmam lazım diyosan Kuzey’e gidebilirsin ama o da en erken üçte başlıyor galiba fala.Hande Beşiktaş Mi cafe de. Ama hem pazartesileri çalışmazlar, hem de randevu alman lazım gitmeden önce. Yarın sabah arayıp randevu al.
Hmm anladım saol peki mirza müsait oluyormuİlla da bugün baktırmam lazım diyosan Kuzey’e gidebilirsin ama o da en erken üçte başlıyor galiba fala.
Mirza da galiba üçte başlıyo, Nişantaşı symbol’deHmm anladım saol peki mirza müsait oluyormu
Peki önerebileceğiniz başka falcı var mı taksim civarında olursa iyi olur :))Mirza da galiba üçte başlıyo, Nişantaşı symbol’de
Vallahi kendi adıma konuşuyorum ama Taksim’dekilerin hepsi kötü bence hiç biri gitmeye değmezPeki önerebileceğiniz başka falcı var mı taksim civarında olursa iyi olur :))
Tamam saolun :))Vallahi kendi adıma konuşuyorum ama Taksim’dekilerin hepsi kötü bence hiç biri gitmeye değmezbenim orda gittiklerim Kadınlar Kahvesi Meryem, Pelin, Melekler Kahvesi Emre, kendi yerinde bakan Yeter bir de Damlalalar Tuğba. Tuğba’yı aslında beğenmiştim ilk gittiğimde ama hem kimseye tutturamıyor pek, hem de enerjisini çoğu insan sevmiyor. O yüzden çok tavsiye edebileceğim biri değil. Ama burdaki arkadaşların bunlar dışında tavsiyeleri olursa onu bilemem.
Hadi ya ben geldim şimdi cafeye mirzayı bekliyorum bakalım nediycekBen mirzayı aykutu beğenmedim özelde baktırdığım biri var bide symbol beşiktaş Nihan iyi anda
Ben de dün burada okuyup utku ya geldim. Bakalım çok büyük şeyler söyledi ve kısa zamanlar verdi. Eğer çıkarsa yazarım. Yalnız şimdi asmin cafe de yan masadan kızlarla tanıştım. Can çok iyi herşeyi bildi diyorlar. Tavsiyeyle geldik dediler. Bir arkadaşlarına bakmış ona da bilmiş.Hadi ya ben geldim şimdi cafeye mirzayı bekliyorum bakalım nediycek
Tugbayi hic tavsiye etmem, kuzey iyidir ama arkadas soylediyi gibi bazen basindan salliyo seni:) asminde gunes ve nez hanim iyidir ( gunes cok yakin zamani soyluyor ) .Tamam saolun :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?