- 12 Mart 2018
- 11
- 3
- 1
- 26
Banada hep çetrefilli konuştu zaten benim tutumuma göre değiştirdi söylediklerimi birdaha gitmeyi düşünmemMirza ya 2 sene önce falan gitmiştim. Bana hiç tutmadı söyledikleri. O zamanki sevgilimle evlenecegimizi söylemişti. Ayrıldık başkasıyla sevgili oldum onun üzerine..
Bioenerjide ne oluyorBenim bi arkadaşım bioenerji için gidiyor oNa ve çok memnun. Ben de fal baktirmak için gitmek istemiştim ama son dakikada hastayım diye iptal etti. Ben de bir daha randevu almadım.
Harfi direk söylüyormu yoksa k,l,m,,r,s,t,d.. den birisi falan mı diyor mirza bugün alfabenin yarısını sayıp bunlardan biri dedideben bu gün baktırdım..harf falan veriyor,durumu analiz edişi başarılı bu kadar..vade veriyor...
Merhaba. Doğrusu pek çok bioenerji yapan var ama ben pek bilemiyorum bioenerjinin ne açıdan faydalı olduğunu. Arkadaşınızda ne gibi değişiklikler oldu? Rahatlama, gevşeme, gibi bir şeyler mi?Benim bi arkadaşım bioenerji için gidiyor oNa ve çok memnun. Ben de fal baktirmak için gitmek istemiştim ama son dakikada hastayım diye iptal etti. Ben de bir daha randevu almadım.
Merhaba. Doğrusu pek çok bioenerji yapan var ama ben pek bilemiyorum bioenerjinin ne açıdan faydalı olduğunu. Arkadaşınızda ne gibi değişiklikler oldu? Rahatlama, gevşeme, gibi bir şeyler mi?
Bugün ben utku ya bir arkadaşımla gittim. Arkadaşıma söyledikleri kelimesi kelimesine doğru ama bana hiç beklemediğim şeyler söyledi. 1 ay içinde olacak dedi. Gene de olursa yazarım buraya
Bugün ben utku ya bir arkadaşımla gittim. Arkadaşıma söyledikleri kelimesi kelimesine doğru ama bana hiç beklemediğim şeyler söyledi. 1 ay içinde olacak dedi. Gene de olursa yazarım buraya
Merhaba. Doğrusu pek çok bioenerji yapan var ama ben pek bilemiyorum bioenerjinin ne açıdan faydalı olduğunu. Arkadaşınızda ne gibi değişiklikler oldu? Rahatlama, gevşeme, gibi bir şeyler mi?
Utku hangi kafede kaca bakiyor?
Bugün asmin cafe de yan masamda oturan kızlar çok etkilenmiş görünüyorlardı. Ben bir dahaki sefere can a baktırırım orada :)Banada hep çetrefilli konuştu zaten benim tutumuma göre değiştirdi söylediklerimi birdaha gitmeyi düşünmem
Allah Allah, Kuzeyi beyenmediyinize shasirdim Vallah, enerji meselesi her halde... bide kuzey istemeyince bashindan salliyo, modunu tutmaknlazim bence , iyi olmasa asla tavsie etmem tabikidearkadaşlar KUZEY e gittiniz mi,baktırdınız mı?
Kuzey’in iyi gününe denk gelmek lazım, bana baktığı ilk iki fal çok vasattı. Ama burda devamlı konuşulduğu için birkaç kez tekrar gittim o gidişlerimde beni bayağı şaşırttı hatta bunu ona da söyledim. 10 gün önce yine gittim bu sefer yine kısa ve baştan savmaydı. Kuzey’in o yönü kötü, günü gününe pek uymaz, her gidişinizde umduğunuzu bulamayabilirsiniz.Allah Allah, Kuzeyi beyenmediyinize shasirdim Vallah, enerji meselesi her halde... bide kuzey istemeyince bashindan salliyo, modunu tutmaknlazim bence , iyi olmasa asla tavsie etmem tabikide
Evet cok dogru !Kuzey’in iyi gününe denk gelmek lazım, bana baktığı ilk iki fal çok vasattı. Ama burda devamlı konuşulduğu için birkaç kez tekrar gittim o gidişlerimde beni bayağı şaşırttı hatta bunu ona da söyledim. 10 gün önce yine gittim bu sefer yine kısa ve baştan savmaydı. Kuzey’in o yönü kötü, günü gününe pek uymaz, her gidişinizde umduğunuzu bulamayabilirsiniz.
Peki size soylediklerinden cikan varmi? Bana simdilik 1 sey cikdiKuzey’in iyi gününe denk gelmek lazım, bana baktığı ilk iki fal çok vasattı. Ama burda devamlı konuşulduğu için birkaç kez tekrar gittim o gidişlerimde beni bayağı şaşırttı hatta bunu ona da söyledim. 10 gün önce yine gittim bu sefer yine kısa ve baştan savmaydı. Kuzey’in o yönü kötü, günü gününe pek uymaz, her gidişinizde umduğunuzu bulamayabilirsiniz.
Hayır hiç bir şey çıkmıyor bana malesefPeki size soylediklerinden cikan varmi? Bana simdilik 1 sey cikdi
KuzeyMerhaba kızlar sırf bu konu için üyelik açtım daha önce hiç fal baktırmadım burda yazılanlardan okuduğuma göre mirza, kuzey ve hande arasında kararsız kaldım hangisine gitmeliyim sizce yardımcı olursanız çok sevinirim :))
Canım öndekileri alamadım da şu Dilek Nişantaşı nasıl ulaşabilirim bilgilerini bana atar Mıısn rica etsem
Bugün asmin cafe de yan masamda oturan kızlar çok etkilenmiş görünüyorlardı. Ben bir dahaki sefere can a baktırırım orada :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?