- 4 Mart 2018
- 142
- 50
- 98
- 31
iyi para vay canınaBen gerçekten adam akıllı falcı olsun baktırmak istiyorum yarım yamalak istemiyorum. Konrısta meşhur elmas vardı bak kaç yıl önce pahalıya bakıyordu biz korkudan gidememiştik pahalıydı da. Türkiyeye getirtiolarmış fal için. Taksicisine kadar herkes bilir elması. Ama şuan bakmıyo diye duyum aldım. Bi de ankarada sevgi varmış beş kişi gidince bakıyomuş. 150 lira
Cansu nerdeymişKadıköy de Cansu'ya gidenler yorum yapabilir lermi?
Valla aynı şeyden mi bahsediyoruz bilemiyorum ama Kuzey ve Hande’nin iddia ettikleri şeyleri benim adam düşünüyorsa bile herhalde en derinlerde saklıyor. Bana karşı olan tavrının onların söyledikleriyle alakası yok. Beni hala çok istiyorsa da bana bunu zerre göstermiyor. Bu falcıların bariz olanın ötesini görebildiğinden eminsek bu harika, yok eğer o da değilse zaten benim artık umudumu kesme vaktim geldi demektir. Özellikle Hande anla alakalı teyit edebileceğim öyle şeyler söyledi ki bana, sallıyor olamaz diye düşünüp çok sevinmiştim. Ama belki de uğursuzluk bendedir, onu bilemedim.Birde kızlar birşey diyeceğim en iyi falcı karşımızdaki kişinin düşüncelerinden ziyade niyetini okuyan falcı değilmidir. Mesela zeynep sadece düşünce okur arka planı asla göremez görsede yorumlayamaz adam evlilik düşünmüyordur yıldızınız yok der haklı olarak ama hayat anlık kararlar mucizeler yada şoklarla değişebilir...
Ama bazıları vardır illaki niyet okuyanlar. yani. taktik plan yapıyor sa onu şak diye soyleyen falcı en iyisidir. Ben zerre kadar inanmasamda en baştan sayayım Utku, Kuzey, Handr de bunu kısmen de olsa azıcıkta olsa gördüm. Varmı sizinde böyle tespitiniz yazın. Teyit edebildiğiniz durumlar oldumu?
valla canım kuzey bana da seviyor hatta evleneceksiniz diyor da adam 3 Aydır ne aradı ne sordu.... bence herkese aynı şeyleri söylüyorValla aynı şeyden mi bahsediyoruz bilemiyorum ama Kuzey ve Hande’nin iddia ettikleri şeyleri benim adam düşünüyorsa bile herhalde en derinlerde saklıyor. Bana karşı olan tavrının onların söyledikleriyle alakası yok. Beni hala çok istiyorsa da bana bunu zerre göstermiyor. Bu falcıların bariz olanın ötesini görebildiğinden eminsek bu harika, yok eğer o da değilse zaten benim artık umudumu kesme vaktim geldi demektir. Özellikle Hande anla alakalı teyit edebileceğim öyle şeyler söyledi ki bana, sallıyor olamaz diye düşünüp çok sevinmiştim. Ama belki de uğursuzluk bendedir, onu bilemedim.
Valla aynı şeyden mi bahsediyoruz bilemiyorum ama Kuzey ve Hande’nin iddia ettikleri şeyleri benim adam düşünüyorsa bile herhalde en derinlerde saklıyor. Bana karşı olan tavrının onların söyledikleriyle alakası yok. Beni hala çok istiyorsa da bana bunu zerre göstermiyor. Bu falcıların bariz olanın ötesini görebildiğinden eminsek bu harika, yok eğer o da değilse zaten benim artık umudumu kesme vaktim geldi demektir. Özellikle Hande anla alakalı teyit edebileceğim öyle şeyler söyledi ki bana, sallıyor olamaz diye düşünüp çok sevinmiştim. Ama belki de uğursuzluk bendedir, onu bilemedim.
Kuzey bende de patladı ... 10. 11. Ayda kesin kaderin dediği kişiden şimdi ayrıldık
valla canım kuzey bana da seviyor hatta evleneceksiniz diyor da adam 3 Aydır ne aradı ne sordu.... bence herkese aynı şeyleri söylüyor
Cansu nerdeymiş
Ama şu konuda hakkını yiyemem, asla bana kaderin falan demedi. Evlilik falan olmaz fakat bu iş hala bitmemiş, aranızda yaşanacaklar var dedi hep. Her yönüyle bana denk olan bir adam aniden çekip gitseydi ben bunlara da inanmazdım, başkasını bulmuştur falan derdim ama gerçekten benim durumum çok karışık. Söz konusu kişi bana ne yapsa haklıydı aslında.Kuzey bende de patladı ... 10. 11. Ayda kesin kaderin dediği kişiden şimdi ayrıldık
valla canım kuzey bana da seviyor hatta evleneceksiniz diyor da adam 3 Aydır ne aradı ne sordu.... bence herkese aynı şeyleri söylüyor
Ama şu konuda hakkını yiyemem, asla bana kaderin falan demedi. Evlilik falan olmaz fakat bu iş hala bitmemiş, aranızda yaşanacaklar var dedi hep. Her yönüyle bana denk olan bir adam aniden çekip gitseydi ben bunlara da inanmazdım, başkasını bulmuştur falan derdim ama gerçekten benim durumum çok karışık. Söz konusu kişi bana ne yapsa haklıydı aslında.
Ama senin durumun farklı olduğu için kaderin dememiştir... bence 20 25 yaş arası evlenme çağında genç kızlara 3. 4. Faldan sonra kaderin diye söylüyor :))) neyse bu şahsi fikrim bu ay dediği şey olursa da bizzat yazarım ben haksızmışım diyeAma şu konuda hakkını yiyemem, asla bana kaderin falan demedi. Evlilik falan olmaz fakat bu iş hala bitmemiş, aranızda yaşanacaklar var dedi hep. Her yönüyle bana denk olan bir adam aniden çekip gitseydi ben bunlara da inanmazdım, başkasını bulmuştur falan derdim ama gerçekten benim durumum çok karışık. Söz konusu kişi bana ne yapsa haklıydı aslında.
Bir şey söyliycem belki de gerçekten kaderin olacaktı ama o bildiği için şartlar değişmiş olmasın aklıma bu geldi hani olacağı varken olmamasıKuzey bende de patladı ... 10. 11. Ayda kesin kaderin dediği kişiden şimdi ayrıldık
Mirza'dan 2 seans da alabiliyorsunuz...o zaman baktığı birşeye benziyor, soru sordukça cevaplıyor zaten, yoksa söyleyecekleri kısaMirza bence çok kısa ve yüzeysel bakıyor. Kuzey genellikle iyidir yalnız keyifsiz olursa o da bazen başından savabiliyor ama Hande hiç hayal kırıklığına uğratmadı beni. Ben kesinlikle Hande derim.
Bence başından beri kaderim falan değildi... zaten birbirimizden çok farklı insanlardıkBir şey söyliycem belki de gerçekten kaderin olacaktı ama o bildiği için şartlar değişmiş olmasın aklıma bu geldi hani olacağı varken olmaması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?