İstanbul'da Fal - Falcılar

Ben gerçekten adam akıllı falcı olsun baktırmak istiyorum yarım yamalak istemiyorum. Konrısta meşhur elmas vardı bak kaç yıl önce pahalıya bakıyordu biz korkudan gidememiştik pahalıydı da. Türkiyeye getirtiolarmış fal için. Taksicisine kadar herkes bilir elması. Ama şuan bakmıyo diye duyum aldım. Bi de ankarada sevgi varmış beş kişi gidince bakıyomuş. 150 lira

iyi para vay canına

Valla aynı şeyden mi bahsediyoruz bilemiyorum ama Kuzey ve Hande’nin iddia ettikleri şeyleri benim adam düşünüyorsa bile herhalde en derinlerde saklıyor. Bana karşı olan tavrının onların söyledikleriyle alakası yok. Beni hala çok istiyorsa da bana bunu zerre göstermiyor. Bu falcıların bariz olanın ötesini görebildiğinden eminsek bu harika, yok eğer o da değilse zaten benim artık umudumu kesme vaktim geldi demektir. Özellikle Hande anla alakalı teyit edebileceğim öyle şeyler söyledi ki bana, sallıyor olamaz diye düşünüp çok sevinmiştim. Ama belki de uğursuzluk bendedir, onu bilemedim.

Kuzey bende de patladı ... 10. 11. Ayda kesin kaderin dediği kişiden şimdi ayrıldık
valla canım kuzey bana da seviyor hatta evleneceksiniz diyor da adam 3 Aydır ne aradı ne sordu.... bence herkese aynı şeyleri söylüyor

Benim kastım bu değildi aslında adam öküzken falcıların seni çok seviyo demesi değil hani bir cumle soyler arka planını anlatır o oylr değil der ya onu kastettim ben bunu cok teyit edebildim adamın plabları tilkilerini bilebilmeleri...

ilişkilerde hep ayrılıklar olurki zaten heöen yorum yapmayalım bence bunu fal için değil genel hayat için söylüyorum.. neler var en şidddtli kavgadan 2ay sonra evlenenler çok duydum.. tek ayırlıkla iliiki bitmeyebilir mesela her ayrılıktan sonra nekadar zaman sonra döndü buna bakmak gecmişten gelecek yorumu yapmak lazım.
Bende hiç inanmak istemiyorum bunu hiç inanmıyorsun diyen 2falcı kuzey ve handeydi bence bi. falcının bunu gormrsi güzel birşey. Benmkide bana cevrende başkaları varsa onlara yönel dedi mesela ama ben takmıyorum gelecek belirsizdir mucize ler yada şoklar vardır.

bazen kaderde Allah bilmemizi istemediğimiz şeyleri bize duyurmaz ve göstermez ben bunu falcının birine karsısına oturup soyledim evet dedi onlarda biliyor..

Ama şu konuda hakkını yiyemem, asla bana kaderin falan demedi. Evlilik falan olmaz fakat bu iş hala bitmemiş, aranızda yaşanacaklar var dedi hep. Her yönüyle bana denk olan bir adam aniden çekip gitseydi ben bunlara da inanmazdım, başkasını bulmuştur falan derdim ama gerçekten benim durumum çok karışık. Söz konusu kişi bana ne yapsa haklıydı aslında.

Birde şuda var buraya genelde çıkanı değil
çıkmayanı yazıyorlar bunu göz önünde bulunduralım. benm duydugum herkesede evlilik dememiş Özelikle hande herkese evlilik demiyormuş falda sırada da dinledim herkese farklı seyler soyluyor

ben bugun kuzey'e gittim, 5 harfin 4ünü söyledi şok oldum biraz. dedikleri daha önce taksim bi melek'teki sevgiyle aynıydı dedikleri.tutarlıydı. tabi dönecek kişi konusunda sevgi iki dünya b iaraya gelse olmaz demişti kuzey nisanı bekle dedi. profili çok iyi çizdi karşımdaki ve harflerde şok oldum. sevdim ben 10dk baktı ama öz bakıyor.inşallah çıkar da yazarım

Ama senin durumun farklı olduğu için kaderin dememiştir... bence 20 25 yaş arası evlenme çağında genç kızlara 3. 4. Faldan sonra kaderin diye söylüyor :))) neyse bu şahsi fikrim bu ay dediği şey olursa da bizzat yazarım ben haksızmışım diye

Bir şey söyliycem belki de gerçekten kaderin olacaktı ama o bildiği için şartlar değişmiş olmasın aklıma bu geldi hani olacağı varken olmaması

Mirza bence çok kısa ve yüzeysel bakıyor. Kuzey genellikle iyidir yalnız keyifsiz olursa o da bazen başından savabiliyor ama Hande hiç hayal kırıklığına uğratmadı beni. Ben kesinlikle Hande derim.
Mirza'dan 2 seans da alabiliyorsunuz...o zaman baktığı birşeye benziyor, soru sordukça cevaplıyor zaten, yoksa söyleyecekleri kısa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…